Update

Goedemorgen !

Nog even een update en dan is het voor mij klaar dan gaat het boek dicht!
Ik wil verder …….
Gisteren die meneer nog aan de lijn gehad die in Gouda woont zie mails hieronder en die had nog wel wat te vertellen , dat ga ik hier niet publiceren er is genoeg over gezegd .
Toen kreeg ik ook nog mail van een ander iemand die ook geen fijne ervaringen met E heeft gehad.
Er zijn mensen die denken dat het ook kan dat ze gehackt is , dat zou idd wel kunnen maar dan mail je mij toch en zeg je : dit heb ik allemaal niet gedaan? Dat is niet gebeurt!
Dan zou iemand het moeten zijn die mij en haar kent die gehackt heeft want er gingen ook mails over haar van die Marianne Langeraar .
En waarom zou iemand al die moeite doen dan ? want hacken is erg moeilijk volgens de politie dan moet je toegang hebben tot iemands computer dan neem je toch niet een computer uit Zwitserland zeggen ze want dan is het nog vele malen gecompliceerder om dit in het buitenland te doen . Alles was in het Nederlands dus een buitenlander kan het niet zijn.
IN andere anonieme mails ging het over ons 18 dec blog , dat zijn maar weinig mensen die dat weten dus dat wil dan zeggen dat degene die gehackt heeft iemand is die ook blogt en bij het diner was of ten minste was uitgenodigd ?
Lijkt me niet dat we een zo goede hacker in ons midden hebben die weet hoe dat moet , toevallig ook blogt en toevallig ook was uitgenodigd en mij of E zo haat dat ze al die moeite doet.
Nee dat heb ik allemaal doorgenomen en er is teveel info in al die mails en dat kan gewoon niet!
Wat dan de reden is van dit ? Ik hoef het niet te weten , dat je het zo doet vind ik erg , dan is het vertrouwen weg en wat iemand daarna nog allemaal zegt dat geloof ik dan ook niet meer.
Het boek gaat dicht. Ik hoop dat ik met rust wordt gelaten en ik niet genoodzaakt wordt nog veel meer bewijzen hier neer te knallen ! Blijf uit mijn leven en laat me met rust !
En een ieder die in de toekomst nog meent mij te moeten lastig vallen : bezint eer ge begint .
Ik kan veel hebben gewoon een mail met je naam waarin je schrijft wat je stoort is prima dan krijg je netjes antwoord ! En lezen hier is niet verplicht , je mag ook andere blogs lezen waar je je niet ergert …. das het leuke van internet je kan altijd wel een blog vinden die je aanspreekt .

21 thoughts on “Update

 1. Een raadselachtig verhaal, waar ik niets van snap, maar het klinkt alsof het erg vervelend voor je was Floor. Goed om het boek dicht te slaan!Soms is Blogland net de echte wereld, met naast fijne mensen en gebeurtenissen, ook vervelende zaken.

  Like

 2. Goed van je hoor. Ik hoop wel dat je aangifte doet, ik bedoel…ze weet waar je huis woont!!! ;)Even serieus, dat is verder aan jou hoe je daar mee omgaat.Maar ik zou er nog wel een tijdje flink de kriebels van hebben denk ik. Maar zo iemand mag eigenlijk zo'n macht niet over je hebben dus goed dat je er een streep onder zet.( waar blijven nou alle excuses van de mensen die jou iets aanrekenden????)xfemke

  Like

 3. ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT ….daar ben jij wel het bewijs van en daarmee bedoel ik , dat jij heel goed weet wat je wilt met je leven . Leuke man , mooi gezin , fantastisch huis , inspirerend werk . Waaruit allemaal blijkt hoe dat dus werkt , je aandacht richten en ervoor gaan.DAT is precies de reden waarom ik zo graag jouw blog lees . Omdat jij zo bent en doet .JIJ BENT ZO …… Voor mij is DAT JUIST heel inspirerend ….Ik wens je een heel leuk weekend .

  Like

 4. Helemaal goed Floor, gooi het boek maar dicht en ga verder met het leven.Ik denk dat we wel (weer) geleerd hebben van jou verhaal, tenminste ikke wel maar ja ik leer elke dag, en struikel nog elke dag over mensen. Dus gewoon lekker doorgaan met je blog, schrijf wat je wilt, ik blijf je gewoon lekker volgen. Lieve groet,Tanja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s