Als is de leugen nog zo snel….

Ik ben iemand die niet snel een bericht over iets of iemand zal plaatsen, ik ben iemand die niet tegen spanningen en ruzies kan .

De afgelopen twee weken waren daarvoor voor mij ook echt vreselijk want roddel en achterklap daar kan ik niet tegen !
Maar er zijn dingen die kan en mag ik niet negeren en mijn mond over houden omdat die gewoon te erg voor woorden zijn . Echter ik vind je mag ook niet zomaar iets roepen , kom dan met bewijzen met feiten want iedereen kan wel wat roepen !
Ik heb heel lang nagedacht over deze blog geloof me , heel lang , maar ik ben besmeurt op het net, ik ben aangevallen, ik ben beschuldigd ,ik ben vertrapt en waarom ?
Ik heb niets gedaan ! Alleen is het heel moeilijk je onschuld te bewijzen , je hebt je woord en daar hou je je aan vast aan je eigen oprechtheid en de hoop dat mensen je geloven.
Maar ik ben er echt ZIEK van geweest , erg ziek van geweest en geloof me mensen krijg maar eens anonieme mails en krijg maar eens bedreigingen zelf dan is het echt beangstigend, dan wil je echt wel even verdwijnen liefst want je voelt je niet veilig.
Ik ben bedreigd, ik kreeg anonieme mails , ik kreeg nog meer anonieme mails en reacties …en toen besloot ik tot HIER EN NIET VERDER !
Er zijn grenzen en die zijn bij mij nu ook bereikt !
Over de blogjes van vorige week gaat dit niet eens meer , dit gaat verder ! Ik hou van eerlijkheid en niet van lafheid, je verschuilen achter …. is er iets kom naar me toe maar ga geen gekke dingen doen, ga mensen niet bedreigen, ga mensen niet beschuldigen van iets wat ze niet gedaan hebben !
Gisteravond nadat ik meerdere anonieme bedreigingen had gehad heb ik de politie gebeld want ik laat me niet bedreigen, ik laat me niet beschuldigen van dingen die ik niet doe !
De politie maakte me duidelijk dat je dan een ipadres moet hebben , als hun de mails en de ip adressen hebben kunnen ze wat zonder weinig !
Dus ik belde elke computer nerd die ik ken en die hebben me uitgelegd hoe een ipadres te bemachtigen van mails wat heel simpel is mensen heb je een mac ga op je bericht staan in het programma mail heb ik het dan over bij entourage is het weer anders:
je klikt het bericht aan dan ga je naar WEERGAVE dan naar BERICHT dan naar BRONVERSIE en dan heb je het , een kind kan de was doen !
Een ip adres is een unieke code die elke computer heeft dat kan dus nooit van iemand anders zijn !
Toen ik er compleet doorheen zat thuis door alle mails en dreigingen, kwam deze :
(klik er op en je ziet alles groot )
Ik schrok in eerste instantie van het bericht want dacht waar gaat dit over ik heb nl geen gesloten blog hij is gewoon openbaar en alles waar ik van beschuldigd wordt is bullshit ?
maar toen zag ik iets onderaan staan .
Onderaan de mail kan je zien dat deze verzonden is door anoniemail.nl
Ik ging dus naar de pagina en zag dus dat wie dan ook een anonieme mail naar iemand kan sturen, echter wat degene ws niet weet die dat deed is dat je ip adres altijd wordt mee gezonden ! Nu weet je met alleen een ipadres nog niet veel behalve als je mails van diegene hebt waar dat ip adres ook in voorkomt !
Ik kwam hierachter omdat dit dus op hun pagina staat van de anoniemail.nl zie hieronder , dit kunt u zelf vinden op hun site onder vragen !


Het ipadres van de anonieme mail :
Toen kreeg ik volgende reactie gisteren op mijn blog :

Diegene van wie die reactie is mailde mij ! Ze wilde wel eens weten hoe en wat !
En die mailde met een aangemaakt emailadres op emailme.nu http://www.emailme.nu/
Die site heb ik bekeken want ik vond het een vreemd adres van iemand die mailt en dacht al dit klopt niet .
Enfin misschien wilde die persoon haar emailadres niet prijsgeven kan ik ook nog inkomen !
Dus ik mailde terug ! Want ik ging natuurlijk even in het telefoonboek kijken want ik wil dan ook wel weten wie dat is waar ik dan naar ga antwoorden ik ga niet de eerste de beste zomaar mailen
(adres en tel nr heb ik weggehaald voor de privacy van de mensen )
Waarop onze Marianne mij antwoordde :
Nou dat klonk geloofwaardig maar na alle gedoe van de laatste weken ben ik nogal paranoia geworden en dacht oké dan bel ik je even !
Sandra nam op en haar man ja die heet wel Jacko maar nee ik heb jou niet gemaild alle andere info klopt wel die de mevrouw schrijft maar wij zijn het niet !
Ik beloofde haar de mail door te sturen want ze is not amused dat mensen in hun naam mailen, haar mans naam erbij zetten zijn moeders naam ! en dan zich vervolgens voor iemand uitgeven die er niet is ! Dat vond de familie niet prettig en het is ook strafbaar om iemand zijn naam te misbruiken voor dit soort praktijken.
Dus ik mailde de mail door en de mevr zou me nog op de hoogte houden en het hiet niet bij laten en gaat actie ondernemen !
Ik besloot toen om dit ook tot de bodem uit te zoeken en we gingen op zoek naar het ipadres wat ook bij deze mail gewoon is meegestuurd ! Bovenin zie je dat het de mail van marianne betreft met haar ip adres omcirkeld.
Ip adres :
mensen je ziet ! je bent dus altijd te traceren ook al denk je anoniem te mailen en zelfs via anonieme sites mails te sturen , je eigen ip adres wordt altijd meegezonden !!! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen !
Nu had ik dus van al die mails het ip adres . Ik was ook echt met stomheid geslagen dat overal hetzelfde ip adres stond!
Je kan dan naar de pagina gaan : http://www.mijn-ip.net
Daar kan je ip adressen ingeven en dan zie je precies waar de locatie is .
Dan weet je dus waar de persoon zich bevindt , dan weet je verder nog niets ……….alleen als je een mail van die persoon hebt , want de mails van die persoon hebben dan hetzelfde ip adres !
En die had ik natuurlijk en ik ken niet heel veel mensen die Ellen heten en in St Gallen Zwitserland wonen dus pakte ik haar mail erbij en controleerde
En ik ben me kapot geschrokken haar had ik never nooit niet gedacht temeer omdat we deze week een heel prettig mail contact hadden samen, we nooit enige shit hebben gehad samen en dan dit ?
Ik heb de achternaam weggehaald al heb ik ook met mijn volledige naam op haar site gestaan in een reactie , ik wil niet hetzelfde doen .
Ik ben wel verbaasd maar vooral teleurgesteld erg teleurgesteld want zoveel moeite doen zoveel liegen, zo lang bezig zijn met dit soort dingen en dan zo twee gezichten kunnen hebben !!!!
Ik zal er wel nooit aan wennen dat mensen zo kunnen zijn , ik wil wel dat dit stopt en ik denk dat keiharde bewijzen zoals dit het enige zijn .
En als er ooit nog iemand wat te melden heeft over me : kom gewoon naar me toe en spreek me aan maar ga niet lopen dreigen mailen zieken en anoniem reageren !

85 thoughts on “Als is de leugen nog zo snel….

 1. Ik snap de reactie van Wondelgijn wel. Het is iets wat ook in mij omhoog kwam, maar pas in tweede instantie. Maar ik snap heel goed dat Floor dit blog geplaatst heeft. Omdat het duidelijk maakt hoe ver alles ging, hoe erg alles is. En ik snap ook dat ze duidelijk wil maken hoe alles is gegaan. Ik vind het een heel netjes blog. Redelijk zakelijk eigenlijk, als je het goed beschouwt; meer een weergave van feitelijkheden dan een boos verwijtend blogje. En, denk ik, de enige manier om aan iedereen duidelijk te maken hoe raar alles in elkaar zit. Zeker gezien alle lezers overal die Floor niet per mail kan bereiken… Maar het klopt, er zijn hier alleen maar verliezers. Maar hopelijk wint eerlijkheid uiteindelijk. Hug voor allen!

  Like

 2. Lieve Gwen,Je weet dat ik je heel hoog heb staan en daarom wil ik voorzichtig reageren op jouw reactie.Het is idd een slechte B-film. Wanneer bedreigingen, anonieme mails en andere acties die alle integriteit ver te boven gaan en over alle grenzen van fatsoen heen walsen, maar blijven aanhouden, (ook toen Floor het boek al had dichtgedaan) dan is het plaatsen van bovenstaand log wellicht de enige mogelijkheid voor Floor om zelf er psychisch niet aan onder door te gaan. Het gevaar wanneer je dit geen halt toeroept, is dat mensen op een gegeven moment niets meer schuwen om een ander naar de rand van de afgrond te drijven met alle gevolgen van dien. Bedreiging en stalking via internet is strafbaar en dat is niet voor niets.Ja Gwen, zijn we niet allemaal verliezers hierin? Ook jij en ook ik en alle meiden die 18/12 een heerlijk weekend bij FLoor hebben gehad.Ik ben er ook heel verdrietig van.

  Like

 3. Ik heb dit even laten bezinken en besef me goed dat ik nu het risico loop om de wind van voren te krijgen van veel mensen, maar heel eerlijk gezegd vind ik het ook niet echt helemaal van stijl en klasse getuigen dat dit soort dingen op het internet wordt gepubliceerd. Wat is toch de reden dat dit in het openbaar moet worden uitgevochten? Dat geldt overigens voor alle betrokkenen hoor… Ik krijg soms het gevoel dat ik in een slechte B-film terecht ben gekomen, waar net een moddergevecht aan de gang is.Ik had het je al gemaild, wat mij betreft zijn er alleen maar verliezers hier en ontzettend gekwetste vrouwen. Stuk voor stuk. Jij, degene over wie de mail gaat en alle andere vrouwen die erbij betrokken waren, of naast de zijlijn stonden en er machteloos naar keken.Ik weet het, ik kan niet voor alle vrouwen spreken, maar ik voel me op een bepaalde manier toch wel gekwetst door alle woorden die ik overal gelezen heb.Integriteit is eigenlijk best wel een gemeentegoed…Erg verdrietig allemaal.

  Like

 4. Hai .. ja zo speuren, ik ken het. Ik bijt mij daar ook helemaal in vast. Destijds met die oplichters van ons huis.maar zet het eens netjes op een rijtje en meld het bij haar provider. Ik heb het ook gedaan en ze krijgen een waarschuwing.Groetjes Elise

  Like

 5. Wat in- en intriest dit…Echt ik heb er geen woorden voor..! Dat mensen zó kunnen zijn ?Dan ben je toch verknipt of ben je stikjaloers ?Ik hoop dat je dit allemaal snel achter je kunt laten .. Liefs ! Mireille

  Like

 6. Hoi Floor, ik heb het meermalen gelezen en nog vind ik het ongelofelijk! Dat dit zo gebeurt allemaal! Petje af voor je kracht en je speurwerk. Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat deze hele toestand heel snel in een heel rustig vaarwater komt. Verschrikkelijk dat dit je overkomen is!Liefs, Francis

  Like

 7. Floor, Ik lees je blog al een hele tijd en heb diep respect voor jou, hoe je het allemaal doet ! Als ik je leven alleen al lees word ik al moe 😉 laat staan dat JIJ dat dag in dag uit allemaal toch maar doet.Ik kan wel heel makkelijk zeggen, laat die mensen lekker kletsen. Ze hebben blijkbaar niets anders te doen dan andere mensen lastig te vallen omdat hun eigen leven blijkbaar saai is ? Nu wil ik zeker niemand beoordelen maar ik vind het absoluut niet fair. Je lijkt me een persoon met een goed en groot hart en dan krijg je dit ? Dat verdien je niet !Laat je er niet onder krijgen. En steek maar een dikke vinger op tegen iedereen die vervelend doet en zeg GET A LIFE ! Maar stop vooral niet met bloggen !!!!!!Groetjes en sterkte ! Xandra

  Like

 8. allemachtig hoe ksn iemand zo ver komen.. mer welk doel en zo stiekem.. zo maar een volwassen persoon.. erg hoor.. ik vind dit heel erg klote voor je en ik hoop dat je vanaf nu gewoon operechte mensen tegenkomt. Als iemand het niet met je eens is jou dat op een normale manier met respect zegt. Ik hoop dat je gewoon toch weer lekker de draad oppakt en dat er verder geen gekke dingen gebeuren. wel dom trouwens van die persoon zeg om te denken dat er niet achter te komen is…

  Like

 9. Aan Karin Bekius Of je hebt het hele blog niet begrepen of je kent het begrip meeleven niet, ik denk dat floor er niet bij gebaat is om een moraliserende mevrouw ertussen te hebben , u dus, die de christen gedachte uitdraagt, uw commentaar raakt kant noch wal. En u , heeft geen mening , maar meent wel anderen te kunnen beleren , wat ben ik blij, dat u mijn vriendin niet bent, want het is al lang geen zaak meer tussen twee mensen zoals u continu poneert, maar een collectief probleem tussen een aantal mensen !! En ja, die mogen zich hier negatief over uitlaten, want die mevrouw , die u zo dapper verdedigt, is compleet t pad kwijt en de mensen die echt om Floor geven , snappen dit. Hierbij wil ik het graag laten , u heeft uw mening en ik begrijp u niet! Nicole jansen

  Like

 10. hallo Nicole. Jansen, het gaat er bij niet om of deze mevrouw het wel of niet gedaan heeft, maar dit is een zaak tussen twee mensen. En zolang ik zelf niet persoonlijk met deze mevrouw heb gesproken, heb ik daar ook geen mening over (ik ken haar niet, ben slechts een meelezer op jullie blogs en heb zelf geen blog).Het is niet aan ons om anderen te veroordelen waar we zelf geen conflict mee hebben.Ik probeer wel mee te leven met Floor, want het lijkt me vreselijk om zoiets mee te maken. En ik neem haar serieus en vertrouw haar volledig want waarom zou ze liegen over haar gevoelens?Door met een vinger naar een ander te wijzen (of die het nou wel of niet gedaan heeft, is niet relevant), leg je de verantwoordelijkheid voor je gevoel bij die ander en dat is wat ik probeerde duidelijk te maken.Bovendien, en dat is duidelijk wat hier gebeurt, wakkert het een collectief veroordelen aan met de bijbehorende negatieve uitlatingen.En dat is jammer.Karin (karin.bekius@zonnet.nl

  Like

 11. Nou ja wat is dit? Lees dit met open mond en dan mijn hand voor de mond en denk dan nog, WAT?Wat een wereld.Sterkte Floor ik denk aan je.ps. wel supergoed uitgezocht hoor, Floor van CSI!!Groetjes Greet

  Like

 12. Ik schrik hier van. Omdat ik niet twitter en zo is het grootste deel van al het gedoe langs me heen gegaan en daar waar ik er wel wat over las probeerde ik zonder oordelen of partij te kiezen te reageren. Ik vind het heel erg triest. Voor jou en ook voor de anderen die gekwetst (of erger) zijn door wat er gebeurd is. Ik vraag me oprecht af: hoe heeft het zo ver kunnen komen?

  Like

 13. Ik vraag me echt af of deze dame psychisch wel ok is? Misschien is ze schyzofreen, of heeft ze een dissociatieve stoornis? (meerdere persoonlijkheden)Niet om het goed te praten, maar het zou wel heel goed kunnen….

  Like

 14. Aan Karin.Bekius Snap jou reaktie op deze log niet zo goed, lijkt me toch dat er een overdaad aan bewijzen ligt t.o.v. Deze zieke mevrouw, ik vertrouw Floor en haar onderzoek volledig en wellicht dat jij niet compleet objectief bent, omdat je de mevrouw in kwestie kent, hoop dan alleen maar dat je niet ooit hetzelfde mee zal maken , maar ben er erg bang voor!! Nicole Jansen

  Like

 15. Jemig Floor wat heb jij goed speurwerk verricht en met resultaat…petje af Ik hoop doordat je nu weet wie het is je weer rust krijgt in je hoofd en je leven.Ik zou zeggen ,Floor ,borstjes vooruit en lipjes getuit……….you can do it girl……..lieve groet Paula

  Like

 16. Wow Floor! Wat een verhaal! Ik heb het verhaal twee keer gelezen toen het muntje viel!! Ik kan me voorstellen dat je hier dood en doodziek van bent geweest! BLij voor je dat de onderste steen boven is gekomen! Ik heb veel van dit verhaal geleerd! Door schade en schande lieve Floor!!Hoop dat je de nare nasmaak nog kunt wegspoelen en terug kijkt op een heerlijk weekend de 18e!En blijf vooral bloggen want ik geniet heel erg van je blog!! Wat een verhalen iedere keer!!Lieve groet and a big hug!!Alma

  Like

 17. Wat een ongelooflijk verhaal! Je hebt er wel werk mee gehad om het uitgezocht te krijgen..de adrenaline gierde door je lichaam, dat is duidelijk! Maar nu kun je je rust gunnen, de bedreiger is bekend. Toch kan ik er niet bij dat iemand zo ingewikkeld kan doen alleen omdat jij haar blijkbaar hebt teleurgesteld?? Dat zou ik ook nog uitzoeken als ik jou was..dus hou dat 'gezellige' mailcontact van de afgelopen tijd nog even open…en vraag gewoon naar het hoe en waarom!Groeten, Corine

  Like

 18. hai floor, ik kan t niet helemaal volgen (weet niet waar de naam ellen in het verhaal opeens vandaan komt) maar begrijp ook dat het iemand is die je dus gewoon "kende". Ik had n.a.v je vorige mail ook al op dat adres gezocht in het telefoonboek, en dat verbaast me helemaal; dat je doet alsof je niet anoniem mailt, en dan nog onschuldige anderen erbij betrekt. Heel goed dat je niet passief in een hoekje gaat zitten maar op onderzoek uitgaat.en ik zou zeker bovenstaande tips uitvoeren om hier een klacht van te maken bij de provider.sterkte ermee.

  Like

 19. Hallo FLoor, Met bewondering en afschuw heb ik je log gelezen, bewondering voor het feit dat je het zo uitzoekt en bewondering voor de manier waarop je dit doet en laat zien…Maar mijn afschuw is ook groot, waarom doet iemand dit een ander aan, waarom iemand het leven zo onmogelijk maken, echt onbegrijpelijk en hoe zielig kan iemand zijn. Ik hoop dat het nu stopt en jullie dit achter je kunnen laten. Voor mij ben je een kanjer en ook een voorbeeld…..eerlijkheid duurt het langst dat blijkt maar weer.Veel liefs,Linda

  Like

 20. Is dit een verschrikkelijke nachtmerrie? Nee dit is waar gebeurd.Arme, sterke Floor, je hebt het goed aangepakt, maar wat een teleurstelling voor je.We bloggen voor ons plezier en ik begrijp niet hoe iemand het in zijn hoofd kan halen om zulke dingen uit te vreten. Hoewel…. ik ben vrijwilligster in een vrouwengevangenis en geloof me, er zitten veel rare vogels tussen.Ik lees je graag hoor en ik hoop dat je geniet in het ,,zusje,, vanavond.LiefsHermine

  Like

 21. Getver Floor, wat een toestand zeg. Wat een verhaal. Zo iemand is eigenlijk best zielig maar ondertussen zit je er mooi mee. Hoop dat ze wel gestraft word hoe dan ook. Dit moet toch niet kunnen eigenlijk.Ik lees al een tijdje met je mee, maar nu laat ik een reactie achter.Ik leg normaal vaak in een deuk om alles wat je meemaakt maar nu ff niet.Ben benieuwd voor je hoe het af gaat lopen. Succes in ieder geval.Groetjes uit Voorhout (monique van de blog landelijkwit)

  Like

 22. ik had het vanmiddag al gelezen en nu net nog eens op mijn gemak….maar jeetje. Ik zou bijna hersenchirurg willen worden en willen kijken hoe de hersens van zo iemand er van binnen uit zien. Ik ben zo verbaasd…Je vraagt je af wat iemand bezielt om zoiets te doen.En verder….sterkte Floor, ik hoop dat je nu de rust weer wat terug gaat vinden.gr. Christina

  Like

 23. beste Floor,Super dat je laat zien dat jij je niet laat kisten en en-public aan de schandpaal nagelt.Deze straf is misschien nog veel beter dan dat de politie 'foei dat mag je niet meer doen' zegt!Heb je nog verder contact gehad met de politie?Diegene uit Gouda, kende zij deze Ellen, vondt het wel shocking dat ze dat wist over de vrouw uit gouda de namen vader overleden etc…Zeker nu er de laatste week veel nieuws was over identiteits fraude en die docu een tijd geleden over hoe makkelijk gegevens te zijn achter halen… daar wordt je niet vrolijk van.Maar dit is veel erger dan een inet crimineel misschien ooit mijn credit card gegeven zou misbruiken vindt ik. Je vertrouwd iemand en iemand speelt een smerige dubbel rol.Ellen WAAROM?Ik hoop dat het hier mee over is!Succes, Alma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s