Exhausted

Update:
12.30 (dik anderhalf uur later als gepland) stapte wij in de auto om naar Gorinchem te rijden naar een beurs , ik moet even vermelden dat ik al 3 weken train op hakken van 10 cm en ik nu de tijd rijp vond om die maar de hele dag aan te trekken !
13.30 beurs, dik een uur rondgelopen , wat een vreselijke oubollige toestand en wat was het warm en wat waren er veel mensen en wat was het veel lopen op 10 cm ! maar ging goed !
14.45 in auto naar reunie
15.55 aankomst reunie
19.00 naar mijn ma de kinderen hun tassen halen, even kletsen nog met ma , napraten reunie en dan
20.00 auto in weer op weg naar huis met de drie achterin die 2,5 uur aan een stuk door zaten te kletsen en niet 1x vervelend waren (PDH) jaja dat mag ook wel eens gezegd worden !!! ūüėČ oh ik ben in een positiviteits flow belandt geloof ik (kuch)
22.25 uur terug van familiere√ľnie ja ja ik weet iedereen wil de smeu√Įge details maar ik ben DOODMOE en aangezien ik morgen al om half 9 in de auto kruip om op controle te gaan bij de Dr. in Roosendaal (remember I had a novasure treatment) en dat dik dik 2 uur rijden is heen en weer terug ……….
blogje volgt dus later !
Voor nu duik ik even met lief op de bank moet mijn benen laten rusten en vooral mijn voeten en moet even alles laten bezinken want men het was echt gezellig ! ja echt maar ook waren er spanningen en was er enige teleurstelling (en ik hsp zuig dat op als een spons en loop daar vervolgens weer een dag of wat mee rond maar ook gewoon die enorme hoeveelheid mensen maar vooral die vreselijke Nederlandse hoempapamuziek die ik de hele middag heb moeten aanhoren, echt dat was denk ik nog het zwaarst : de muziek ) maar goed dat moet even bezinken allemaal en verder was het echt heel heel erg gezellig !!!!
En heb ik enkele echt leuke neven en nichten met wie ik lekker heb zitten kletsen !
Oh merken jullie het het is allemaal leuk gezellig en hoi hoi hoi wat zijn we heppie de peppie !
Morgen in de auto verveel ik me dood dus bel gerust ! vind ik gezellig ! vooral als je nog vragen hebt over het een of ander of iets kwijt wil of gewoon voor de fun of verlegen zit om een mopje (ik ken er genoeg ) of denkt hee ik woon in de buurt wip even binnen voor een kop koffie of denkt hee ik wil die positiviteits goeroe Floor even spreken zodat ze mij haar ongelooflijk goede humeur overbrengt of gewoon zomaar kan ook natuurlijk !

17 thoughts on “Exhausted

 1. Wat heerlijk voor je dat het zo'n leuk weekend was, daar was je wel aan toe.Leuk ook dat de kinderen om te zoenen zijn en dat je re√ľnie ook onvergetelijk was… hihi..

  Like

 2. vrouw wat ben je toch grappig =)re√ľnie klinkt als een succesje hihi minus die muziek dan daar zou ik ook ziek van zijn hoor hahaha en de rest volgt nog, neem ik aan.

  Like

 3. Ben ik even blij dat ik niet naar de beurs ben gegaan! Dat was dan dus een rit voor niets geweest.fijn dat de famdag leuk was. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

  Like

 4. o daar moet je even van genieten; van zo'n positivobui. Is echt zo voorbij (geloof me; ik had m vandaag ook even, voelde me een toppiemoeder, alles in controle, bladiebla. in 10 minuten hadden 3 kids t voor elkaar dat ik nu met met een stoomwolkje achter de pc zit..om eerlijk te zijn; het waren geen 10 minuten. volgens mij maar 2ofzo…:-( )

  Like

 5. Wat leuk een nieuwe emiel tjakka,,,in blog-land.Maar tjakka roepen op hoge hakken is best vermoeiend.Ha doe ook af en toe stoer op hoge hakken,maar ben dan weer blij als ik thuis ben,,hihihi.hoge hakken scheelt kilo,s he…xxKari

  Like

 6. Klinkt goed Floor! Foto van de hakken! Bewijs!Hoe was het in Roosendaal? Kon je helaas niet bellen want:a) ik moest voor bezigheidstherapeute in groep 7 spelenb) ik heb jouw nummer niet…..Maar ik ben benieuwd naar de details van de Re√ľnie. Alle details.Geniet van de rustige kiddies, kun je wat positieve Floorinput deze kant op sturen, want ik heb vandaag een puberzoon met gebroken duim die het kwalitatief uitermate teleurstellend zwaar heeft gehad op school…Het is een zwartkijker eersteklas.Groetjes,Christina

  Like

 7. Stoer hoor, met 10 cm. onder die tere voetjes, naar een beurs…Je voeten doen nu zeker zo zeer, dat je hoofd overloopt van blijdschap, haha…Ga zo verder, yeah…Succes in Roosendaal…A59, afslag 36…en je zit bij mij…koffie staat klaar hoor.Kus, Margotxx

  Like

 8. Gezellig logje man! Ik vind dat lopen op die hakken nog wel gaan, maar dat stilstaan!! Over die re√ľnie wil ik natuurlijk wel van alles weten h√®? Ik ben uitermate ge√Įnteresseerd altijd in familierelaties en -observaties. Jammer dat ik je nummer niet heb, het is half tien en jij bent halverwege Roosendaal….succes bij de dokter!

  Like

 9. Ik ben zeer benieuwd naar die 10 cm hoge hakken, haha! Maar het is je gelukt om op die dingen te lopen.En nu uitrusten en voetjes laten bijkomen.Fijne avond nog en groetjes,Pien

  Like

 10. Wow wat een dag! Stoer met die hakken!! Sterkte morgen bij de dokter! En super dat de re√ľnie zo gezellig was! Meestal wanneer je er tegenop ziet!Lieve groet en goed idee met die benen!Alma

  Like

 11. Hahahaha, wat ben je toch een lekker ding jij. Slaap lekker vast (ik denk dat ik bezig ben weer eens een nachtje door te halen, dus misschien slaap ik morgenvroeg wel gewoon)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s