Amsterdam


Mensen mensen wat een dag .

Ik was in Amsterdam, zat bijna weer bij Henk !
Nee we gingen dus naar Amsterdam , onze brillen halen, opa en oma worden oud en zijn aan de bril ! gelukkig hoef ik hem alleen op om te lezen ! PDH (voor info moet u Zara of Madelief vragen wat het betekent tis hun afkorting ) Hee Mar ik heb m onthouden !!!!
Toen nog even naar een leverancier de voorraad aanvullen en op naar Hilversum naar haar , alle kids ontmoet op eentje na die nog op school zat .
Toen echter weer snel naar huis want onze kids kwamen uit school.
Broer had zus naar de tandarts begeleidt, samen gefietst ,een dorp verderop, hij alle tassen voor zijn rekening genomen op de fiets want zij had gezegd dat dat moest van mama (not) en kliedernat totaal verregend kwamen ze binnen .
Gisteren zei ik tegen hem je moet met haar meefietsen want ik weet niet of ik het haal en ik wil niet dat ze die enge weg alleen fietst want er is al eens een meisje verkracht ! Zegt ie , nou zeg 1x en dan mag ze daar niet meer fietsen daar fietsen elke dag meisjes.
Het zal wel schat maar die van mij niet alleen ! Niet op haar 12e en niet aan het einde van de dag als het donker wordt !
Enfin veel gezucht en gesteun maar hij deed het toch !!!!!
En zoonlief PDH heeft een folderwijk vanaf maandag , kijken hoe lang hij dat volhoudt. Morgen komt de beste man uitleggen wat ie moet doen en hij krijgt per WEEK (niet per uur) maar liefst 3,95 euro !!! Nou die scooter heeft ie zo bij elkaar lijkt mij dat wordt een makkie !
Tegen die tijd heeft ie zijn rijbewijs ws al en kan ie meteen aan een klein vijfdehands autootje !
En toen alles weer binnen was kookte we nog snel een maaltijdje en ik werkte nog tot een uurtje of 9 en verder heb ik niets te melden omdat ik merk dat ik mijn woorden nog steeds afweeg en me nog steeds niet echt verlost heb van het ….
En daar baal ik van want ik wil gewoon ………………. mezelf zijn !
Vooral mezelf zijn !!!!!!!!!!!!!!!
Dit bovenstaande schreef ik om 9 uur inmiddels is er weer een blogje bijgekomen over iets wat er op mijn twitterdiner of eigenlijk ERNA is gebeurt en IK word niet door iemand aangewezen en IK weet dat IK dat NIET ben maar er wordt wel weer naar mijn diner verwezen, iets moois word bezoedeld, ik ben het zat mensen , ik kan en wil me niet steeds hoeven te verdedigen maar ik word er verdrietig van heel verdrietig . Ik snap niet dat men steeds ons diner erbij moet halen dit is erna gebeurt, 3 weken erna ! en niet door mij.
Het is gewoon te gek voor woorden eigenlijk dat men gewoon dingen kan beweren , jou never nooit niet om je mening vraagt maar wel heel blogland er een mening over kan ventileren op zijn haar blog. Dus dames mijn besluit is : ik kan er niets mee met roddels, ik kan me er niet tegen verdedigen tegen onwaarheden, ik word er alleen maar ziek van en voel me er onwijs rot door en totaal machteloos ! Ik laat het los. Ik ga niet meer reageren er niets meer over schrijven. Een ieder moet zelf maar bedenken hoe en wat, ik kan er toch niets aan veranderen .
Ik kan mezelf elke dag in de spiegel aankijken en weet dat ik niets fout heb gedaan .
En dat is voor mij genoeg, meer dan genoeg.
En als iemand en dan heb ik het over diegenen met wie ik dacht een band te hebben nog eens mijn kant van het verhaal willen horen nodig ik ze hierbij uit me te mailen !

Iemand hier uit blogland stuurde me deze en daar trek ik me maar even aan op dan :

Dank je xxxx

33 thoughts on “Amsterdam

 1. goed zo meis, let go.en hierboven, die tante van je hahaha nou ik wens je alvast veel plezier, gaat vast lukken, maar lenny dus eruit #sorry #hakopdetak dat vind ik ook wel minder chill : (geniet nog even van je kinderloosweekendjejeuj! X

  Like

 2. Hé Floor, morgen weer een stukje alla Floor? Met vooral het taalgebruik Alla Floor? Zodat ik aan deze kant weer kan lachen om de streken van jouw gezin? Je woont in de stad waar ik geboren ben, maar dat is niet de reden waarom ik je af en toe ff lekker lees, dat is de identiteit die jij hier neerzet die me daartoe verleidt. Als je gaat schrijven, raak dan even je tattoo aan……..en leef!

  Like

 3. zo he wat weinig 3,95.Hoeveel straten moet hij doen?ga vanaf nu maar lekker terugdenken aan jullie heerlijke weekend. Je hebt fijne mensen ontmoet en ik heb kunnen genieten van hun verhalen erover!

  Like

 4. Een huis aan huis krant bezorgen verdient beter en je is makkelijker bezorgen!Onze oudste is destijds met een wijk van 450 kranten begonnen en verdiende daar ongeveer 30 euro per maand mee.En dan de brachten de kaartjes aan het einde van het jaar zo rond de 200/250 euro op.De wijk is van zus op zus op broer over gegaan en ze hadden het geluk dat we in de wijk zelf woonden.Dat scheelde een stuk fietsen als ze de kranten rondbrachten.Door de grote wijk moesten ze wel 2 keer fietsen.Kijk met zulke bedragen ligt die scooter wel een stukje dichter bij huis!!

  Like

 5. Mijn oudste zou zeggen; zak erin.Zo, doe ik ook nog even een duit in het zakje.Leuk een brilletje uit Amsterdam geeft toch iets leuks aan een lees brlltj.En zoonlief PDH?? weet dus al jong van aanpakken met z'n folders. Weet hij al dat hij in december fooien krijgt??Even doorfolderen dus, de scooter staat al te glimmen;))Fijn weekendHermine

  Like

 6. Pfff, zo te lezen is er heel wat aan de hand in blogland. Wil het niet weten , maar verlang gewoon weer naar een van je gewone leuke verhalen.fijn weekend.

  Like

 7. PDH. Prijs De Heer wellicht?Gossie, zoon gaat goud geld verdienen. 😉 Maar goed, hij leert zo wel dat voor niets de zon opgaat.Hopelijk gaat het nu weer wat beter?

  Like

 8. Blijf aub wie je bent!!! Laat waaien. Ik wil me nergens mee bemoeien, wil ook niet weten wat of hoe maar schrijf gewoon net als voorheen. Ik zeg altijd maar zo, het is altijd makkelijker om over een ander te oordelen en niet naar jezelf te kijken. Doe vooral je ding en denk terug aan jullie heerlijke weekend!! Uch ik heb gesproken. Fijn weekend en lieve groet Brigitteps: ik zeg dit dus niet om votte te kroepe want daar hou ik niet van

  Like

 9. Lieve Floor; dat jij jezelf recht aan kunt kijken in de spiegel, daar gaat het om! En bij deze: wat vond ik het een fantastisch initiatief, dat weekend. Heb met plezier de blogjes erover gelezen!

  Like

 10. Whoehahahahaha! Die reactie van Tamara maakt mijn hele dag weer goed! Ik kom niet meer bij! En de reactie van Janneke maakt mijn dag ook weer goed! En nu vort met de geit! 😉

  Like

 11. LIeve Floor,Na nog een nachtje er niet over geslapen te hebben, denk ik toch dat ik je mijn excuses moet aanbieden. In mijn logje had ik beslist niet jou op het oog, maar ik heb toch je prachtige actie misbruikt om een punt te maken. Dat had ik niet moeten doen. Ik wil even zeggen dat ik het een fantastisch initiatief heb gevonden om mensen uit te nodigen zoals jij gedaan hebt en ze een geweldig weekend aan te bieden. Je hebt een aantal mensen iets gegeven daardoor waar ze met vreugde hun hele leven op terug kunnen kijken. Laat iedereen dat nu gewoon doen en laten we de rest vergeten, sorry nogmaals.

  Like

 12. Ik zag de foto van de chocola en kwam hier meteen naar toe.Mijn zoon van dertien heeft ook een folderwijk, en verdient per week een tientje. Maar omdat hij niet kan pinnen, staat op zijn rekening inmiddels zo'n 400 euro.

  Like

 13. Meis, linker oor in en rechter oor uit. het is gewoon de kift, jaloezie, geeft het maar een naam. "Doe wat je wilt, kletsen doen ze toch" is mijn motto en daar hou ik me al een tijdje aan. Sta er ruim boven en geniet van de dingen die je blij maken. Zo, nu maak ik er geen woord meer aan vuil!

  Like

 14. lieve Floor,Breng ik gister avond mijn dochter nog een nachtkusje…zegd ze; mama vertel nog es over die mervrouw die in de brandnetels ging plassen..leuk toch,liefs Tamara

  Like

 15. Joh .. degene die ermee begin was er niet bij en meestal draait het dan om horen van en om jaloezie. Zet het van je af en denk aan de leuke mensen die je die avond wel hebt gezien en die leuke avond die je wel hebt gehad. En volgend jaar gewoon weer !groetjes Elise

  Like

 16. Lieve schat, heel goed om het los te laten. Doe het! Probeer het! En geniet van alles wat wél goed en leuk is. Blijf schrijven zoals je altijd deed, want daar geniet ik van, en heel veel mensen met mij!En een dikke knuffel van mij!

  Like

 17. Wat ontzettend lief dat zoon met dochter is meegefietst! Tuurlijk hoort daar als goede tiener wat protest tegen, maar hij deed het mooi maar wel!Enneh wat een rijkdom die €3.95 per week! Hoeveel moet hij daar dan van rondbrengen. Nou ja, 't is een mooie aanvulling op het zakgeld, maar een scooter……

  Like

 18. Wat een mooi briefje, die love note. Ik zei het ook al bij Madelief: laten we ons focussen op de versterking van vriendschappen op 18/12 en de herinnering koesteren. En inderdaad: blijf bij jezelf, je bent prima zoals je bent!

  Like

 19. Ik nam hetzelfde wijze besluit: ik wil het er vanaf nu ook niet meer over hebben. Ik blog er niet meer over, ik reageer er niet meer op. Klaar. Punt. En fijn dat je je bril hebt, dan gaat dat helemaal goed komen op 18 jan.!

  Like

 20. ik denk echt dat als je er niet meer op reageert dat het het snelste de wereld uit is. Zo zonde als jij leuke herinneringen negatief laat worden.ga er nou niet meer op in (wat erg, moet gelijk denken aan wes en yo!)ben heeeeeeeel benieuwd hoe jij voor 3 euro 95 die enorme stapel folders bij je deur leuk gaat vinden…ik geef t twee weken :-)ik citeer hier in blogland trouwens nog een keer een disneyfilm regel:"als je niks aardigs kunt zeggen,zeg dan maar niks".sterkte floor!

  Like

 21. ja, loslaten…soms wellicht even over nadenken om wat geestelijke rust te krijgen en daarna, weer loslaten, zo denk je er elke keer wat minder aan en uiteindelijk is 't uit je systeem…Dit soort dingen gebeuren overal, de kunst is om je hierdoor niet te laten raken, het zegt alles over een ander, niet over jou…Ik denk vaak: heb ik iets fout gedaan? kan mij iets aangerekend worden?Als 't antwoord nee is dan laat ik 't (geleidelijk) gaan, niet meteen want dat past niet bij mijn karakter, die bevat nogal wat temperament en ik maak me gewoon ook druk om dat soort dingen ;)Maar als jij goed bezig bent..en je weet dat voor jezelf…dan kan niemand jou iets maken meid!Kop op hee!Groetjes, Vero

  Like

 22. Wat een toestand allemaal! Geen idee eigenlijk waar het over gaat, maar dames… alsjeblieft! Waar zijn jullie nou in vredesnaam mee bezig?????? (sorry Floor, dat ik jouw reactieveld even gebruik…) Het jaar 2011 is nog maar net begonnen! En dan nu (skuus mei lengwich) Dit Gezeik! Zijn wij niet allemaal volwassen vrouwen? Wat een kippenhok. Ik lees blogjes omdat ik dat LEUK vind! Maar nu ik bij veel blog-vrouwen lees dat ze denken om ermee te stoppen? Nee, dan is het niet leuk meer. Ik ben er niet bij geweest, weet amper waar het over gaat. Maar alsjeblieft… Wees eens volwassen met z'n allen! Ga niet zwartepieten toespelen naar elkaar en wees gewoon eens blij met je leven en wat je hebt! Ik weet zeker dat er bij iedere blog-dame wel een lichtpuntje te zien is! Kijk daar eens na en count your blessings! En dan zullen er beslist dames zijn die zeggen… wat weet jij er nou van? Nou, één ding weet ik zeker… dit is blog-vrijheid onwaardig! GROW UP!!! Zo. ik heb gesproken en ga nu naar bed.Dag Floor (en lezers) tot morgen.Trusten.

  Like

 23. @Allen: Wij zijn allemaal een blog begonnen om onze gedachten en gevoelens te kunnen uiten, Op je blog mag je schrijven wat je wil, dat is een groot goed. Floor maakt daar gebruik van. Ik doe dat ook. Ik heb mijn verdriet geventileerd over iets dat mooi leek, maar nu inderdaad bezoedeld is. Dat is een constatering van een aantal mensen, niet alleen van mij. Door het te ventileren heb ik het niet bezoedeld, met de bezoedeling heb ik niets te maken.Ik ben niet jaloers, ik vond het zoooo mooi om te lezen allemaal! Ik heb zitten genieten, eerlijk waar. Verder heb ik niemand beschuldigd, zeker ook Floor niet, lees het maar na. Het leek me ook logisch dat Floor er niets mee te maken had. Als je even nadenkt over een cadeau, weet je al dat dat natuurlijk voor haar bedoeld is….Degene die verantwoordelijk is voor het gekwetste gevoel weet wat ze heeft geschreven. Ik heb begrepen dat ze meerdere mailtjes heeft gekregen. Kom op jongens! Laten we het nu gewoon goed maken en dan verder doorgaan in liefde en vriendschap! Ik heb net als iedereen het recht om te schrijven op mijn eigen blog wat me bezighoudt. Dat heeft iedereen.

  Like

 24. Och schat…las net ook nog bij Bbraal..Had er expres allemaal nog niet op gereageerd, maar nu wel , bij bovengenoemde dus..Jij weet nergens van, en wordt dan onderuit gehaald, ach..lees het maar bij B…kost teveel energie om alles bij te houden…De dames in kwestie weten waar het over gaat, en zij moeten dit samen oplossen…en wij??? Wij staan aan de zijlijn, en blijven daar heeeel stilletjes staan, oké… zonder commentaar.Slik, zucht, maar ga vooral door zoals je bent..Pas op, anders stuur ik een roddelmedicijnenleespakket, met een fles wijn naar je….adem in, adem uit…en vergeet Ghandi niet!!!Dikke kussen, alweer voor de hele reutemeteut, Margot

  Like

 25. ik denk dat diegene die er zo druk mee bezig zijn gewoon jaloers zijn op jou. Ik weet niet waar of wie enzo maar je er niks van aan trekken is niet makkelijk maar laat je hierdoor niet jezelf te zijn. Je bent dit blog voor jezelf begonnen (geprobeerd anoniem te zijn maar dat lukt niet echt LOL) en dat moet je jezelf maar voorhouden en niets lezen wat anderen schrijven. Erger je niet verwonder je slechts, het zegt meer over de schrijver vna de roddels dan over jou ….. enneh VOORAL doorgaan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s