18 thoughts on “Ghandi

 1. Als ik dat nou toch eens zou kunnen…Helaas ben ik een stuk menselijker en schiet ik weleens uit mijn slof en handel ik niet altijd zoals ik zelf behandeld wil worden. Maar ik blijf het proberen!

  Like

 2. Ja gaaf, ik heb hem ook op m'n blog staan. (onderaan, in tekst foto)Als we hier nou eens allemaal aan denken dan is er een hoop herrie minder bij oa m'n schoonfamilie…

  Like

 3. En dank je wel lieve schat. Met dit in mijn achterhoofd ga ik maar weer eens aan het werk. De afgelopen 2 dagen heb ik gewoon niet bewust meegekregen lijkt het wel.

  Like

 4. YOU ARE THE CHANGE!!! Dat mag ik tenminste hopen… Die anderen (in ieder geval 2) hebben hun blog tenminste verwijderd. Volgens mij zegt dat genoeg….Dag.Ik blijf je lezen hoor! Ontaarde moeder…. hahahahahahaha… ok. Ik stop nu.Trusten!

  Like

 5. Wauw…wat gebeeurt er als je 4 dagen je pc niet opgestart hebt:.$@#$#3334%%…wat een modder, heb eerst mijn scherm even gecleand. Ben steeds blijer dat ik niet twitter…Lieve schat…wat is die Ghandi een wijs man…Laten we dat allemaal maar nastreven…En: you are the best, op naar het volgende feest..Reüni…nie..????Knuffels, aan manvriend, lieve kids, en huisdieren…Margotmetstroopaanhaarkontxxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s