A new day !


Daar zijn we weer, geknakt en wel , iedereen er klaar voor ? Want ik ga hier weer eens flink te keer over die bloedjes van kinderen van me zonder normen en waarden !

Uhhh….. moet ik wel even iets verzinnen want laten ze nou heel rustig zijn geweest gisteren?
Ja hoe het komt weet ik ook niet?
Halleluja
uh laat ik niet te vroeg juichen was vast een vergissing van ze of ze hadden een chill dag !
Bedankt iedereen voor de woorden, mailtjes , reacties !
Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken tis het idd niet waard zoals jullie zeggen en idd mijn goede voornemen was immers voor dit jaar me niet meer te laten beïnvloeden door mensen met een negatieve instelling ! Nou die had HIJ vast gehoord om die meteen al voorbij te laten komen op dag 4 zoals een lieve volgster me schreef !
Enfin ik kan er maar 1 ding bij denken en dat is wat mijn moeder me altijd zei toen ik klein was
“Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ‘m wel”
En ja dat kan lang duren soms maar het komt wel een keer hoor ! ben ik van overtuigd.
Volgens g moet ik me voorbereiden dat dit niet voorbij is dat dat soort types wel weer met wat komen , enfin so be it .
Ik trek mijn handen er van af , ik kan er voor de rest niets aan doen , alleen zeggen dat het niet waar is !
O ja ik zei gisteren tegen g ik begrijp nu dat die mensen op tv altijd zeggen dat je er immuun voor wordt, voor leugens en achterklap (BN’ers, nu ben ik geen BN’er maar de achterklap die heb ik dan weer wel) , als je maar vaak genoeg van dit soort reacties krijgt en leugens hoort doet het je echt steeds minder inderdaad. Je raakt er echt immuun voor denk ik op den duur .
Moet ook wel anders word je gek . Maar goed zo ver ben ik nog niet dat het me NIETS meer doet maar ik ga op weg ….heb ook niets voor niets op mijn arm laten tatoeëren :
FREE SPIRIT !!!!!!! toch? Dus ik hou me daar aan vast !
Mensen ik heb zondag een familiereünie ! Nu heb ik al helemaal niks met reünies in het algemeen maar met familiereünies nog minder ! Maar goed ik liet me overhalen aangezien IEDEREEN zou komen werd er gezegd.
Krijg ik van de week te horen dat juist mijn nicht met wie ik het meeste heb en een neef met wie ik ook heel goed contact heb NIET komen.
Pfffff enfin , we gaan………toch.
Zo en nu ga ik in bad! See you all …..

22 thoughts on “A new day !

 1. Ik hou ook niet van familiereunies…..vreeschlijk.Maar geniet ondertussen van die chillende kinderen of zal ik die van mij even sturen die pubers der pubers…..En nu wilde ik nog wat zeggen maar ik weet niet meer wat….ai is dat het begin van het einde?gr. Christina

  Like

 2. O, zalig in bad liggen!! Ik lag gisterenmiddag met de jongste in bad, ze wilde graag scrubjes smeren en zo… nah dan offer ik me zelf wel op hoor!! Ik wil wel in bad met d'r liggen hoor!! We hebben heerlijk liggen smeren en doen en daarna in badjas een filmpje erachteraan gekieperd. Zálig zo'n meisje van zeven jaar die zo heerlijk kan tutten!!Fijne dag vandaag, groetjes, Collie

  Like

 3. Ik vind een familiereunie juist altijd heel leuk. En mijn familie is zo groot, dat ik de minder leuke mensen zonder dat ze het merken uit de weg kan blijven, hahahahaha.

  Like

 4. Wij kennen elkaar nu bijna 23 jaar en ik weet dat jij goudeerlijk bent en dat als jij iets vind van iemand dat gewoon tegen diegene zegt ! Dat is je zwakke punt want niet iedereen kan daar tegen maar ook je sterke kant want ik weet al 23 jaar wat ik aan je heb. Ik wens iedereen een vriendin als de mijne en die vrouwen moeten zich diep schamen over wat ze hebben gedaan.En dat wijst dan met de vinger naar een ander terwijl ze alleen maar klagen hele dagen over hoe zwaar ze het hebben en dan hebben ze beide maar 2 kinderen, ik hoop voor ze dat het monsters worden in de pubertijd die compleet ontsporen en dat ze dan nog eens terugdenken aan deze week .Jij bent een schat en hun weten niet half hoeveel ze missen.En ik kan het weten ! Miriam

  Like

 5. Om 10 uur 's ochtens in bad. Tjongejonge.. wat ben je toch een lui mens. Sommige mensen moeten hard werken en jij vertoefd zo maar midden op de dag in bad… ik heb er geen woorden voor!!Het is belachelijk. Laten we daar eens flink over gaan zeuren ;-)Liefs SandraPS: Voor er een rel uitbreekt, deze reactie was natuurlijk een grapje, natuurlijk mag Floor ieder moment van elke dag in bad, ik was enkel een beetje jaloers 😦

  Like

 6. tuurlijk ben je wel een bn'er joh hahaha je was al bij paul de leeuw, in menig blad en je (b)log niet te vergeten =)dus.get used to it ; )kan wel wat met die reactie van de dochter van francis #karma =)

  Like

 7. Wat goed dat de kids je gisteren zo goed aanvoelden en zich gedeisd hebben gehouden. ;-)Ik denk dat iedereen wel een kater zal hebben overgehouden aan wat er gebeurd is. Blijf het jammer vinden. Was het goed toeven in bad?

  Like

 8. en wat een heerlijke dag is het….toch Floor…je favo jeans aan, lekker luchie op, muziekje drbij en gaan met die banaan, wie doet je wat????? Hobbels en bobbels heb je overal….XLynda

  Like

 9. FREE SPIRIT armbandjes …. goed idee !Mijn dochter ( een héél free spirit type ) zegt altijd als mensen zulke dingen doen …héél slecht voor hun karma en gaat zelf weer vrolijk verder . Ik hou van mezelf en vindt mijn leven fantastisch …. is haar motto .het leuke is dat ik dagelijks denk….VAN-WIE-HEEFT-ZIJ-DIT-IN-S-HEMELSNAAM ?Echt niet van mij en al helemaal niet van haar vader want die liet ons ( mij en vier geweldige kinderen ) van de ene op de andere dag in de steek om met de noorderzon te vertrekken naar het buitenland . Geen alimentatie en ook verder nooit meer belangstelling . Mijn karma heeft haar best gedaan er iets van te maken in ieder geval .liefs

  Like

 10. Zo. Helemaal mee eens.Inderdaad komt de waarheid aan het licht, hoe lang het ook duurt.En ik heb zelf een zoon van 5, maar haal het niet in mijn hoofd te denken dat hij later niet gaat puberen, whahahaha het idee alleen al.Elke kus en knuffel koester ik, wetende dat hij me over 10 jaar vooral een heel stom oud mens gaat vinden haha.En ook dat gaat weer over….toch?

  Like

 11. Ga zo Floor, gewoon door gaan!That’s my girl.En familieréunies heb ik persoonlijk ook helemaal maar dan ook helemaal niets mee.Dré gaat ieder jaar met zijn fam op stap en met zijn allen uit eten maar, ik laat al bijna vijf jaar verstek gaan.Voor mij hoeft dat allemaal niet zo.xxx

  Like

 12. GO FLOOR !!!!!!!!!!!!!Fijne dag, geniet dat de ettertjes chill zijn die van mij zijn gelukkig ook weg kan ik energie opdoen voor de volgende ronde(ben stapelgek op m'n kids).Wanneer kunnen we inschrijven voor het grote blogdiner 2011 in de Arena?????Liefs Greet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s