Bloggen verrijkt het leven , niet altijd helaas !


Oké waar zal ik eens beginnen?

Er zijn mensen die het nodig vinden mij af te branden in een blog.
Moeten ze zelf weten, ik ken die mensen niet, ze kennen mij niet !
Die mensen hebben mij nooit gemaild , nog iets gevraagd aangaande alles wat ze beweren en wat ze schrijven, vreemd eigenlijk dat je niet even aan de persoon zelf uitleg vraagt over dingen die je denkt te hebben begrepen of denkt te hebben gelezen .
Ik hou het dus even bij mezelf en heb besloten mezelf niet te gaan verlagen tot hetzelfde lage walgende niveau.
Ik hield een diner, een diner met blogvriendinnen , gewoon omdat ik nooit verjaardagen hou van mezelf of andere feestjes dacht ik laat ik dit eens doen met de vrouwen waar ik dagelijks zoveel contact mee heb via blog of twitter en waarvan ik velen al eens ontmoet heb en waarvan met sommige zelfs een heel close band mee is ontstaan.
Dat diner wilde ik nog een speciaal tintje geven door er voor iemand nog een speciaal iets van te maken voor een speciale gebeurtenis.
Dat er dan mensen zijn die denken dat ik mensen uitnodig die ik niet mag ,of dingen voor ze organiseer als ik ze niet mag, niet leuk vind, niet graag lees, over roddel , die me de keel uithangen, vind ik heel bizar. Want waarom zou ik dat doen? Waarom zou ik je uitnodigen om je vervolgens uit te kotsen ?
Ik begrijp het niet , noch minder begrijp ik waarom je als je dat al denkt niet even naar me mailt en me om uitleg vraagt? Had ik graag gegeven.
Nee die kans kreeg ik echter niet, eentje had een idee in haar hoofd en is anderen ermee gaan vergiftigen en maakt van niets iets.
Ook begrijp ik niet dat je niet wat meer respect hebt voor mensen die het beste met je voor hebben maar dan wel hoog van de berg krijsen over normen en waarden.
Enfin dit diner werd georganiseerd, gehouden, was heel leuk en dan druk ik me nog zacht uit, was gewoon FABELTASTISCH zoals Toaske zegt en ik heb er zeer goede herinneringen aan.
En die zullen ook blijven al kotsen er nog tig mensen tig blogjes vol .
Men kan mij betichten van heel veel dingen, ik ben geen heilige, verre van .
Maar men kan mij NIET betichten van niet eerlijk zijn want dat ben ik dus wel. Ik lul niet achter iemand rug om, ik bekokstoof niets achter iemands rug om , ik zet geen dingen op twitter met een dubbele betekenis NIETS van dit alles.
Als ik iemand een K*wijf vind weet diegene dat, als ik iets vind van je zal je dat horen of ik hou mijn mond maar vraag je me er om krijg je een eerlijk antwoord ! Als ik je niet mag lees ik je blog niet, twitter ik niet met je !
En men kan men mij NIET betichten van niet houden van mijn kinderen of stiefkinderen ! En daar ga ik me verder niet over verdedigen want ik vind het te ziek voor woorden dat men dat alleen maar denkt.
Kijk dat je mijn stijl van schrijven niet begrijpt of niet leuk vind , kan , dat je totaal humorloos bent, kan , maar ik verplicht niemand tot lezen van mijn blogs ! Het net staat er vol van dus lees aub ergens anders !
Ik lees ook geen blogs waar ik niks mee heb , waarom zou je ?
Maar dit gaat niet over mijn blog of over mijn stijl van schrijven dit is een frustratie die ergens vandaan komt maar alleen weet ik niet waar die vandaan komt ………..
En ik wil die kontenkruipertjes/stroopsmerende vriendinnetjes van me even bedanken voor alle steun ! maar ja daar zijn jullie ook kontenkruipertjes/stroopsmerende vriendinnetjes voor natuurlijk 😉
En alle dames die me gemaild hebben vandaag om hun onvrede te uiten over de dingen die ze gelezen hadden bij anderen over mij en die me een hart onder de riem staken BEDANKT !

57 thoughts on “Bloggen verrijkt het leven , niet altijd helaas !

 1. Floor, ik ken je helemaal niet maar wil je wel sterkte en moed wensen om hier door te komen. Als ik hier de reacties lees zijn er heel veel mensen die je graag hebben. Dat is het belangrijkste de anderen vallen toch ooit eens door de mand.Liefs Liliane

  Like

 2. Paar dagen gemist merk ik…..Nou snap ik het wel. Ik moet stoop smeren en kontlikken of andersom? om te mogen komen eten en verwend te worden bij de meest beroddelde blogger allertijden, hihihi. Jammer, over mij zegt nooit iemand iets. Ik denk dat het komt omdat je er zo toe doet op eht blog en dat kunnen mensen neit hebben natuurlijk. Zoveel liefde en geluk, het spat je om je oeren, dat kan natuurlijk niet. Zij is vast een rotmens….Ik denk altijd maar, als je iets leuks wilt ga je bloggen, als je wilt zeiken….het urinoir!!!!doei en goed gedaan!!!

  Like

 3. Ik kan me voorstellen dat het heel moeilijk is om zoiets los te laten zonder erop te reageren….ik zou waarschijnlijk hetzelfde doen…..en daarna denk ik aan mijn oma die altijd zegt: Achter mijn kont vergaat de wereld.Haaj dich maedje, laot ze dich neet d'r ònger kriege.Gr. Christina

  Like

 4. Jah, ik wil ook wat zeggen!!Ben ook een stille volger, al van vòòr Floor…Ik heb maar 2 pubers, soms 3 als eentje z'n lief meebrengt…maar wel full-time!Kijk hè, waar het hart van vol is loopt de mond van over.Mijn hart is op negatieve manier vol van mijn pubers.Ik kan er dan ook niet mee ophouden er over te praten.Iedereen weet intussen wel dat ik er niet mee om kan en dat dat mijn grootste hekelpunt is.Ik kan me er (nog) niet bij neerleggen dat die lieve jongetjes, mijn vriendjes van weleer, zich zo tegen me keren 😦 heb er al veel om gejankt, maar door er over te praten,krijg je natuurlijk gouden raad in de plaats! Dusss, ik begrijp volkomen waarom je blog dan ook vooral over je puberende kids gaat! En daarom lees ik hier ook zo graag. Tja, en dat roddelen…jammer, maar ze weten écht nog niet wat hun te wachten staat! Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit de meest ellendige periode uit mijn leven is. Respect Floor!!! Gelukkig nieuwjaar en doe zo verder.Liefs, Tineke.Bijna vergeten te zeggen, natuurlijk zie ik ze graag, wordt alleen veel minder gezegd nu…

  Like

 5. Ik heb genoten van jullie verhalen over het blogdiner dus het is vast jaloezie trek het je niet aan en een goeie lezer ziet heus wel dat je van je kinderen houden als het om J gaat die doet zelf niets anders als klagen en zeuren hoe moeilijk ze het wel niet heeftSta erboven en doe gewoon je eigen ding en dit jaar weer een blogdiner ;-)meelezer Cobi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s