Laatste dag van het jaar


Op naar het nieuwe jaar!

En ik heb niet zo heel veel wensen voor het nieuwe jaar hoor nee !
 • Mijn grootste wens is dat komende maand Januari AUB totaal anders mag zijn als die van dit jaar en dat ik zo’n maand NEVER NOOIT MEER hoef mee te maken omdat ik er bijna een jaar over heb gedaan om er bovenop te komen
 • Dat wij allemaal gezond mogen blijven !
 • Dat ik die staatsloterij mag winnen liefst vanavond maar anders mag het ook wel in Januari hoor, om die Januari van dit jaar een beetje goed te maken….luister je GOD?
 • Dat de pubers hier in huis HET LICHT mogen zien
 • Dat ze een baantje vinden , diezelfde pubers
 • Dat we gewoon gelukkig mogen zijn met ons gezin
Iedereen een heel heel fijne avond vanavond !!!!!!!!!!!!
En eet een oliebol voor mij ja want ik mag ze niet , oh en ook een appelbeignet please !!!

37 thoughts on “Laatste dag van het jaar

 1. Lieve Floor, ik hoop dat al deze dingen uitkomen voor je! (Met name die van die pubers, mijn hemel, als ik nog over je tweets nadenk…)En verder hoop ik dat wij elkaar EINDELIJK gaan ontmoeten in 2011!!!!Alle liefs en ik wens je een schitterend 2011 toe!

  Like

 2. Lieve Floor,Een heel goed 2011 met alles en iedereen die je lief is. Geniet van alle mooie momenten en laat alle narigheid snel achter je. Bedankt voor al je leuke blogs die voor mij een leuk, gezellig en soms gevoelig moment waren tussen de drukke bedrijven door. Hopelijk kan ik volgend jaar weer van al je avonturen genieten. Laat je vooral niet gek maken door negatieviteit en geniet van alle positieve mensen.Tot ziens bij de slager ;-)Kus Sandra

  Like

 3. Voor wat betreft je vorige blogpost; pff ik kan me ook wat wat ruzies herinneren met mijn geliefde broertjes. Ik ben helemaal geen agressief type of zo, maar ik heb ook eens een ruzie-stunt gehad! Ik was ongeveer 14 jaar en was zΓ³ furieus op mijn broertje (2 jaar jonger) dat ik hem met de grote Bosatlas achterna zat door het huis. Echt, ik kan me nog herinneren dat ik hem helemaal in elkaar wilde timmeren (stoom uit oren enzo). Hij rende naar zijn kamer (was terecht bang haha) en gooide de slaapkamerdeur voor mijn neus dicht. Helaas helaas zat er een glazen ruit in die deur en voor ik het wist stond ik (mΓ©t de grote Bosatlas nog in mijn hand) in zijn kamer. Door de deur heengesprongen. Oeps. Gat in m'n been, met als gevolg dat ik 's nachts om 1 uur bij de dokter zat om het te laten hechten.Hm. wat is de les hieruit? Ik heb nooit games gespeeld, die waren er toen nog niet eens. Maar blijkbaar kunnen broertjes en zusjes elkaar af en toe het bloed onder nagels vandaan halen πŸ™‚ Hoe dan ook; fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar.

  Like

 4. Lieve Floor, even niet geeageerd maar wel gelezen….dus nog even hieprdepiep voor jullie 5 jaar en vasthouden he!Die pubers, ik ken het gevoel, weet hoe het is, je schrijft te beeldend… alles komt naar boven…maar hou vol, er komt een tijd…!Ik wens je alle goeds voor 2011, dat al je dromen uut mogen komen maar voorla dat je nog vele leuke, mooi, gekke en lieve verhalen met ons wilt delen,Lieve groet Jolanda

  Like

 5. Oelala, het wordt me een hele discussie hier over Elsbeth, dat is koren op haar molen! Wat ik onder de woorden van Elsbeth las vond ik passief agressief en geloof me: dat zijn de ergste (hoorde ik vandaag iemand zeggen).

  Like

 6. @ Door: dat is makkelijk natuurlijk om dat te roepen liever gelukkig dan een berg geld als je ik weet niet hoe vaak op vakantie gaat per jaar en zelf financieel geen enkele zorgen hebt ! Marjo

  Like

 7. @Madelief; ik kijk op je jouw reactie op die van Elsbeth. Ik ken haar niet, maar het staat er toch gewoon netjes? Wat is daar mis mee en waarom is iemand dan meteen gefrustreerd?

  Like

 8. Kunnen ze niet in het Dolfinarium aan de slag? Lekker dichtbij. We doen gewoon alsof het morgen al februari is en dan tellen we gewoon door tot 59 februari. Eigenlijk zou ik hier hele lappen tekst neer willen pennen over hoe bijzonder ik het vond wat je op 18 december hebt gedaan. Maar ik geloof dat daar al best een heleboel over gezegd is. Ik vind je een tof mens met het hart op de juiste plek. Ik geniet van de stukjes die je op je blog neerzet en hoop dat je hier nog heel lang mee door zult gaan!Voor jou en de jouwen een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2011! Daarnaast hoop ik dat er een soort van antipuber(aal)gedragdrankje op de markt komt dat heel goed helpt. πŸ˜‰

  Like

 9. Jij ook lieve Floor het mag van mij jouw jaar worden hoor !!….als jij gelukkig bent …geniet ik daarvan mee……dikke kus van mij….xxxx…..EEN HEEL GOED EN GEZOND 2011 !!!…LIEVE GROETJES VAN MIJ….β˜…γ€€β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…γ€€β”Šβ”Š γ€€γ€€β˜…γ€€β”Š γ€€β˜…γ€€β”Š γ€€γ€€γ€€β”Š γ€€γ€€β”Š β˜†γ€€γ€€γ€€β˜†β”Š β”Š γ€€γ€€γ€€γ€€β˜…β”Šγ€€γ€€γ€€γ€€β˜…γ€€β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…γ€€β”Šγ€€β˜…γ€€β”Šγ€€β˜…γ€€β”Šβ”Š γ€€γ€€β”Š β˜†γ€€γ€€γ€€β˜†β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…β”Š β˜† β˜†γ€€β˜†β”Š γ€€ β˜† γ€€γ€€β˜…γ€€β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…γ€€β”Šβ”Š β˜† γ€€γ€€β”Š γ€€γ€€β”Š β˜†γ€€γ€€γ€€β˜†β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…β”Šβ˜…β”Šγ€€β˜…β˜†β”Š β˜† γ€€γ€€β˜…γ€€β”Š γ€€γ€€γ€€β˜…γ€€β”Š β˜†A REALLY GOOD AND HEALTHY 2011 !!!WARM HUGS FROM ME ……..

  Like

 10. ik wist niet als je stopt met lezen van een blog dat je je moest afmelden….maar fijn dat het even gemeld wordt.heb je geen kennissen waar de pubers een baantje kunnen krijgen… de plaatselijke super.. of hebben ze allemaal hogere doelen?ik hoop voor jou dat je wint in de staatsloterij… maar dat hoop ik ook voor mij… en ik zag al dat er meer mensen willen winnen…ik hoef geen 27.5 miljoen… 1 of 2 is al genoeg.. zullen we delen???groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 11. Kijk! Dat is nou nog eens een reactie van Elsbeth waar je wat mee kΓ‘n! Iemand waar je waarschijnlijk toch niets aan hebt en die dan even gefrustreerd laat weten dat ze niet meer komt lezen, maar vanmiddag Γ©cht nog wel terugkomt omdat ze gewoon nieuwsgierig is. Ik wens je een geweldig nieuw jaar toe in 2011! Dat al je wensen mogen uitkomen en dat er wat minder pijn, stress en verdriet naar je toe komt. Dikke knuffel van me!

  Like

 12. Gelukkig kon je je agressie nog even in het oude jaar kwijt, oei…….(ik zou ook laaiend zijn)Maar voor het nieuwe jaar wens ik je (en je voltallige gezin) alle goeds, behalve die hoofdprijs in de staatsloterij…..want ik wil ook weleens iets winnen.Liefs Lia en tot volgend jaar…..

  Like

 13. Lees net je vorige blogje…hoop dat je niet alle opgekropte bloemenfrustraties ook op de pubers hebt afgereageerd…of wel juist…ZONDE..(van stoelen, muur, tijd en energie…)Maar meis…2011 wordt een topjaar, met alleen maar lieve mensen om je heen (de rest is al afgevoerd..), een winnend lot van de staatsloterij in de liefde (heb jij niet meer nodig, jij hebt de hoofdprijs al gewonnen, okΓ©, met pubers erbij…), pak vanavond die oliebol (letterlijk dan, ik bedoel niet een of andere lugubere vent, die op een oliebol lijkt…), want als je baileys drinkt, kan deze vette hap er ook wel bij. Of een appelbeignet, ben je toch een tikkie gezond bezig…Alle gekheid op een stokje:Natuurlijk wens ik jullie allen gezondheid en liefde, saamhorigheid en rust…En januari slaan we gewoon over.Dikke knuffels, Margotxxxxxxxxx (9 kusjes ja, voor allemaal 1, okΓ©, eentje extra voor jou dan x)

  Like

 14. Jij mag in januari de staatsloterij winnen want ik win hem vanavond al. Veel plezier en minder stress in 2011 zou prettig zijn ja. Ik ken het en wens het mezelf ook toe.

  Like

 15. Voor jullie ook een hele gezellige avond en een heel goed & gezond 2011! En dat al je voornemens & dromen mogen uitkomen! En dat je de staatsloterij mag winnen in januari…vanavond gaat hij naar ons…hoop ik..sorryLiefs beth

  Like

 16. Dat ze een baantje krijgen zal wel moeten om een stoel te kopen hahahaVerder hoop ik dat al je wensen uit komen het is je gegund.Ik heb je leren kennen als een lief,gezellig,zorgzaam, en begripvol mens.Jij en G zijn een warme spil voor jullie gezin en mensen ga daar maar aan staan met 7 kinderen.Ik heb het al met 5 pffff.Ik ben in die korte tijd heel gek met jullie geworden en ben blij dat we jullie hebben mogen leren kennen.Dus ik wens jou gezondheid,liefde en rust en gezelligheid toe voor het nieuwe jaar.Een hele dikke knuffel XXX

  Like

 17. Fijne jaarwisseling meid! Ik hoop dat al je wensen uit gaan komen (en die van mij ook..)en dat uitje met blogvriendinnen in je vorige logje staat bij mij ook op m'n lijstje, dus laat 2011 maar komen!

  Like

 18. Jij en iedereen bij jou ook een heel fijn Nieuwjaar gewenst!Hier klinkt het alsof ik in oorlogsgebied zit, dus voor mezelf wens ik dat het snel 2 januari is =)

  Like

 19. Hoii,Ik hoop het allemaal met je mee, vooral die van 1 miljoen….maar ook de gezondheid….Las op de verschillende blogs over de gezellige logeerpartij bij jou thuis, leuk hoor!!Een heel fijne avond toegewenst en alle goeds voor een spetterend 2011!!Lieve groet, Marieke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s