Happy NewYear !!!!!!!


Ik wens iedereen die hier meeleest, volgers, niet volgers, meelezers , stille meelezers, niet meer lezers, familie, vrienden, mensen uit de buurt, vrienden, vriendinnen, en iedereen die me lief is een HEEL HEEL gelukkig liefdevol maar bovenal GEZOND 2011 !!!!!!!!!

2010 is weg/gone/voorbij laten we dat jaar gewoon vergeten , alleen de goede dingen eruit pikken en die opslaan !
Ik hoop dat iedereen het jaar krijgt wat ie zich wenst !
O ja en dames dit jaar organiseer ik dus gewoon weer een blogdiner !!! TUURLIJK ! Tss de gedachte alleen al dat ik het niet zou doen , hoe kom je erbij?
HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 thoughts on “Happy NewYear !!!!!!!

 1. Heel veel liefde en geduld gewenst voor het komende jaar – ik blijf met open mond en vol respect lezen hoe jij al die pubers in bedwang houdt! (ik heb hier mijn handen al vol aan eentje ;-)Enne, als er nou iemand héél graag ook mee zou willen doen met een blogdiner, maar te verlegen is om het vragen….?

  Like

 2. Lieve Floor een heel goed en gezond 2011 voor jullie allemaal.Het afgelopen jaar heb ik genoten, gelachen en ben ontroerd geraakt door jou blogjes, hoop nog lang mee te mogen lezen met jullie leven.En blogdiner? er willen vast nog meer dames(heren) komen misschien in 2011 in Ahoy of Arena krijg jij wel vol meid.Hartelijke groeten Greet

  Like

 3. Hee Floor,wij vonden hetzelfde nieuwjaarsplaatje leuk van internet, haha.Voor jou en je gezin een heel gelukkig 2011 en ga zo door met je leuke verhaaltjes.Groetjes,Pien

  Like

 4. Meid, met die mededeling heb je nú al mijn jaar gemaakt!Ik wens jou en allen die je liefhebt een fantastisch 2011. Dat de pubers dit jaar het licht mogen zien en veranderen in rustige, achter zichzelf aan opruimende, liefhebbende engeltjes. 🙂

  Like

 5. Ik las net over een 13-jarige jongen uit H….is niet van jullie! Gelukkig! Meis, ook voor jullie bijzondere gezin een liefdevol, respectvol en heerlijk 2011! groeten, Corine(THUIS)

  Like

 6. Op een heel mooi jaar ! vergeten doe ik niet alles uit t afgelopen jaar, sommige nare dingen moet ik nog een plek geven zoals dat heet… maarrrrr positief het jaar in 😉 Gezondheid is het allerbelangrijkste dus dat is mijn wens voor iedereen x

  Like

 7. Goede voornemens Floor!!!Fijn dat het met jullie allemaal goed is. Hoorde ook Harderwijk in het nieuws en moet dan meteen aan jullie denken.Met dank van de meiden voor de wensballonnen. Want de inspiratie opgedaan op 18.12!Alle goeds voor 2011.

  Like

 8. hier een stille meelezer ! Van harte een heerlijk jaar gewenst . Ik geniet met volle teugen van je bruisende leven en je enorme wil om in-en-met-en-door alles en iedereen jezelf trouw te zijn en te blijven .Je bent een grote inspiratiebron ! liefs

  Like

 9. Pfff, las verdrietig nieuws op nu.nl en wilde even kijken of bij jullie alles okay is. Ja dus (op kotsend kind na dan, las ik op twitter, maar die knapt vast vandaag wel weer op) (kotsend kindje van ons in ieder geval wel).Ik wens je een Goed, Gelukkig en Gezond nieuwjaar. Vol liefde, rust en wat je maar ook wenst! Je bent een superlieverd!

  Like

 10. De allerbeste wensen voor 2011! En dat je wensen-lijstje maar uit mag komen!Ik heb afgelopen jaar ontzettend gelachen en genoten van je stukjes, soms een reactie achtergelaten, soms heb JIJ bij mij een glimlach of een traan achtergelaten en ik hoop dat dat dit jaar weer zo gaat.Ik wens je alle goeds, veel rust, veel liefde!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s