Op de valreep !


Kijk ik had gisteren nog goede voornemens hè mensen ? Oa relaxter zijn naar de kinderen toe :

Nou ik leg even uit wat er vandaag gebeurde :
De boys kregen maandag de tv en xbox op hun kamer met de voorwaarden: hou het clean die kamer en maak geen ruzie.
Vanavond 20.30 uur : ruzie: zo erge ruzie dat ze elkaar te lijf gingen met 2 stoelen (Riviera Maison stoelen snik) die nu aan diggelen liggen : doormidden ! Muur beschadigd.
Dat zijn dan de twee oudste pubers hier !
En maanden roepen ze al tegen me dat het spel Black Duty niet agressief maakt omdat ik zeg dat ze dat wel agressief maakt en ze daarom maar 2 uur per dag in de weekenden alleen mogen spelen! Maar goed ik wilde rust, gunde ze het de vakantie en dus kregen ze het de hele week.
Nog geen 3 dagen ging het goed ! Nog geen 3 dagen !!!!!!!!!!
Onnodig te zeggen dat ik ONTPLOFTE !!!!!!!! Teleurgesteld ben ! BOOS BEN ! En vind dat ik dus gelijk heb : het maakt dus WEL agressief !!!!!
En dat ze straf kregen:
 • Tot 1 maart geen Xbox
 • Telefoons en laptops inleveren
 • Tot morgenavond op hun kamer
 • Stoelen betalen
 • Zakgeld wordt ingehouden om alle schade te vergoeden
 • Volgende week na school hele week naar kamer en alleen naar beneden als honden moeten worden uitgelaten en om te eten (oké ook om te plassen: boven !)
 • En de eerste die ook maar PROBEERT een grote waffel te hebben krijgt er een maand bij.
En ik heb ze uitgelegd dat dit in mijn ogen nog een veel te milde straf is en dat ik degene die nu de komende maanden nog IETS vernield dat die ECHT MET MIJ AAN DE STOK krijgt en dat ik dit voorval NOG LANG NIET VERGETEN ben dus dat ze zich kunnen bergen de komende tijd !
MAMA IS HEEL ERG BOOS !
Ps. dat u het weet dat: KUT , dat geduld, dat tot tien tellen, al die voornemens tellen pas vanaf 1 januari ! pfieuw gelukkig , alle woede kon er dus nog gewoon uit vanavond !

15 thoughts on “Op de valreep !

 1. met STOELEN???? Nou, dan hoeven ze nooit meer te zeggen dat je niet agressief wordt van die spelletjes……….. Laat ze gezellig Farmville gaan doen, daar word je absoluut niet agressief van. Succes en allt ze inderdaad een baantje zoeken zeg i.p.v. elkaar de hersens inslaan!

  Like

 2. Ik zeg: XBox op Marktplaats… afgelopen met dat gedonder.Eerlijk gezegd vind ik dat er wel heel veel straffen opgelegd worden. Ik zou ook des duivels zijn en zou waarschijnlijk ook al die dingen roepen die jij hier nu opsomt. Alleen zou ik me er niet aan kunnen houden. Tja, da's waarschijnlijk ook meteen mijn probleem.Groetjes, Lotje

  Like

 3. Nou met zoiets hoef je ook geen geduld te hebben,vind ik dan,want nu maken ze het wel erg bont,het loopt nog goed af,het had ook zo kunnen zijn dat er 1 een gat in zijn bolletje had gehad,vind je straf er bij passen,lieve groet Joke.

  Like

 4. Echt je zou ze wat!!! Ik vind dat je gelijk hebt hoor zoals ze je spullen vernielen dat is toch niet meer normaal.Ze hebben het bij jullie zo goed en als ik bij je ben zie ik een lieve moeder, jammer dat er dan dit soort dingen gebeuren. Verdien je niet hoor.Gewoon de zweep erover. (dit is een grapje hoor voor dat er mensen zijn die gelijk de kinderbescherming gaan bellen)Ik hoop voor je dat je een gezellige jaarwisseling hebt.XXX

  Like

 5. Ik vind die straf nog reuze meevallen, die kids mogen blij zijn dat ze het leven nog hebben! Vanavond om 23.55 naar beneden en dan om 00.10 weer naar boven, zou ik zeggen. Gelukkig was de rest van je avond dan wél weer gezellig met Baileys en een goed, diepgaand gesprek op Twitter… ;-)Ik loop er nóg van te glimlachen!

  Like

 6. Van je pubers moet je het maar hebben. Toch wel jammer zo'n weekje opgebouwde Zennnn in één keer naar de mallemoeren.Toch een fijne jaarwisseling in hopelijk wat harmonie enz. Ga je nog knallen of heb je daar geen vuurwerk voor nodig?;)

  Like

 7. Maar mens dat moet je ook niet opkroppen hoor zulke woede! Die pubers moeten toch zeker wel weten waar ze aan toe zijn. Ik vind je straf niks te mild houden zo hoor, hou je poot stijf!!!Als je iets van 'mijn spulletjes' vernielen krijg ik altijd moordneigingen dus ik kan je goed begrijpen!Neem voor t slapen gaan maar een lekker glaasje!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s