Als je bij me weggaat mag ik dan met je mee?

Vandaag zijn we precies 5 jaar samen !

5 jaar met hoogte en diepte punten
5 jaar met heel veel lachen en soms een traan
Ons leven samen kan ik niet zomaar in een paar zinnen samenvatten.
Het begin was een blikseminslag om vervolgens heel wat stormen te moeten doorstaan.
Niemand was het met onze relatie eens, iedereen had een mening, iedereen vond dat we veel te snel gingen, maar wij trokken ons van niets en niemand iets aan.
Wij wisten dit zit goed , wij gaan dit gewoon even doen samen.
En als je verliefd bent kan je de wereld aan en denk je niet aan hoe zwaar een gezin met 7 zal zijn, dan denk je dat doen wij even….
Dat je het niet “even” doet weten we nu wel , dat het vallen en opstaan is, hard werken , veel praten, maar vooral veel liefde .
Liefde overwint alles zegt men en dat is tot nu toe nog steeds waar !
Het enige wat ik erover kan zeggen is dat onze ontmoeting voelde als thuiskomen !
En af en toe een weekje samen of een weekend weg doen ook wonderen , eerlijk is eerlijk !
En dan nog even een toepasselijk liedje :

45 thoughts on “Als je bij me weggaat mag ik dan met je mee?

 1. Alsnog van harte, want jullie hebben het dik verdiend!Zo'n leuk setje wat écht bij elkaar hoort en dan de zorg voor de 7 pubers, chapeau!Jullie komen er wel doorheen en dan nog vele rustige jaren samen.Prachtige fotocollage, er zullen er nog vele volgen…weet ik zeker!

  Like

 2. 5 Jaar en één dag…het begin van de volgende 50 jaar…Jullie passen bijelkaar als een potje en een dekseltje, als een bloemetje en een bijtje, als een vork en een lepel, als …je snapt me wel…het setje is niet compleet zonder de ander, en voor mij als buitenstaander, ziet het eruit, of het altijd zo geweest is…En als ik dat zeg….dan laat je de rest maar lu….Dikke knuffels, Margotxxxx

  Like

 3. Gut, ik kom als spuit elf aan het eind van de dag ook nog eens langs. Maar mijn felicitatie is nog net op tijd: Gefeliciteerd!!!Hoe ik jou hier, en jullie samen heel even in real life heb leren kennen, zijn jullie fijne mensen. Ik wens jullie nog minstens 5×5 en meer jaren samen erbij!!

  Like

 4. Wat mooie woorden…Andere hebben toch altijd een oordeel klaar.Zolang jullie maar gelukkig mogen zijn met jullie 7 dat is toch het belangrijkste..Ik bewonder jullie keer op keer…Gefeliciteerd en nog ontzettend veel liefde en geluk wens ik jullie toe.En een stralend nieuwjaar….xx marie-jose

  Like

 5. Van Harte gefeliciteerd en ik wens/gun jullie net als alle schrijfsters voor mij ook nog heel veel mooie jaren samen!Ik vind de titel van deze blog ook heel diep! Mooi.Fijne dag en geniet van elkaar.

  Like

 6. Van harte meid! Wat een mooie stralende fotocollage. Op naar de volgende 5! of 50…;-)En dat mensen een mening hebben weten wij ook, je verhaal is ook voor ons heel herkenbaar. Maar vele meningen zijn ontstaan uit jaloezie heb ik gemerkt. Jammer dat een ander het niet gegund wordt. Maar jullie moeten vooral veel genieten!Groetjes Karin (Mooi)

  Like

 7. Ergens in de verre pagina's van mijn blogs zit dit lied ook….zo mooi…zo het hart, hè. Fijn om even stil te worden en te danken dat je samen mag zijn. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel gelukkige jaren samen.Lieve groetenGodeliva van Ariadone

  Like

 8. Gefeliciteerd samen! Een hele fijne dag toegewenst, maar of dat ook 'rustig' kan met 7 kids… gelukkig was het vorige week al rustig. Ik zou zeggen: plak er nog minstens 25 jaar aan vast, want jullie zijn een prachtig setje!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s