Relax

Maandag flink gewerkt toch nog , ja het moest , maar het was best relaxed, g hielp me de hele dag en zo waren die pakketten heel snel gemaakt en de deur uit !

Scheelt toch flink of je het alleen doet of met zijn tweetjes.
Onder het werk dacht ik steeds nog na over het weekend , had ik al gezegd hoe leuk het was trouwens? Nou het was echt fabeltastisch zoals Toaske zei !
En hier KLIK of hier KLIK of hier KLIK kan je het ook nog even lezen .
En toen werd het dinsdag , de dag dat g en ik naar Amsterdam zouden gaan naar het nieuwe La Mar Theater naar “La cage aux folles”
En besloten we er een dagje van te maken dus gingen we rond 12 uur weg en voordat we gingen bedacht ik me dat ik dan die tattoo wel kon laten zetten in A’dam , dus googlede ik even en kwam bij de tattooshop van Henk Schiffmacher uit die overigens uit Harderwijk komt , zijn broer heeft een slagerij hier in het durp en daar kopen we geregeld ons vlees. En ik belde en ik kon komen, ik had never nooit bedacht dat Henk himself er zou zijn want ik dacht dat die niemand meer tatoeëerde maar niets was minder waar , ik kwam binnen en daar zat ie, de maestro himself !!!!!!! En hij wilde mij wel even tatoeëren YES !!!!!
En zo geschiedde dat ik nu een tattoo op mijn pols heb van Henk ,van Henk Schiffmacher ! DE Henk Schiffmacher !!!!!!!!
Nou dat was wel een beleving natuurlijk! G en ik hebben ooit eens na een fles Baileys in Blankebergen beide een teken op onze pols laten zetten door tattoo Frans uit Bels en die van mij was gelukt maar die van g niet en die wilde hij nu dus opnieuw laten doen door Henk op andere pols en dan van die oude iets anders laten maken.
En zo geschiedde: Henk tekende uit de losse pols ons teken even na , ik dacht gaat dit zo makkelijk? dit gaat nooit goedkomen dit word weer een foute, maar Henk is een echte ARTIST , die ramde dat ding er even tot in de perfectie op in minder dan 5 minuten en maakte van de andere kant (wilde G zelf) een ster.
Onder het tatoeëren stond de mond van de maestro niet stil , hij kende de vorige eigenaren van ons huis en ons huis dus ook heel goed en wij hebben nog een enorme Jezus van zijn hand die hier hing en dus was er gespreksstof genoeg ! En de man is in Harderwijk opgegroeid en wist dus heel veel te vertellen ! Echt het was heel erg leuk en de volgende keer dat ie in Harderwijk is zei hij wipt ie binnen zegt ie !
Dit is m dan , zit nog zalf overheen en is nog rood …Het betekent FREE SPIRIT en is in het Sankriet geschreven.
Toen gingen we nog een bril kopen want ja oma moet er toch aan geloven ben ik bang , mijn armen zijn te kort namelijk als ik lees .
Wennen vind ik het en ik zet hem alleen thuis op natuurlijk !
Toen naar Cafe Americain, daar kan ik uren vertoeven , das echt mijn tent , ik vind het geweldig , krijg er altijd een soort van frans grand cafe gevoel !
En erna natuurlijk naar de voorstelling van La cage aux Folles en die was in 1 woord GEWELDIG !!!!!!!
We liepen er Gordon, Willibrord Frequin en Ernst Daniel Smid nog tegen het lijf en nee ik zei natuurlijk niets tegen Gordon , schijterd als ik ben want bij Gordon weet je het nooit hij zal maar eens lekker vals naar je uitvallen !!
Kortom ik had weer een heel leuke fijne dag !
Ergens deze week of volgende week nog een dagje sauna in Bussloo en ik kan er weer helemaal tegenaan !!!

25 thoughts on “Relax

 1. Hoe bijzonder, je maakt wat mee zeg! Nou ik ben benieuwd hoe je versiering er dan uit ziet in ´real life´ als het niet meer rood is, dus dat wordt nog een foto! Groetjes, Francis

  Like

 2. wow wat superstoer, de tattoo itself maar ook dat je een echte "henk" hebt.hier een vlinder van tattoo bob ;)ik wil ook nog graag iets op mijn pols, iets wat staat voor de liefde voor mijn zoon maar tegelijk het gemis van meerdere kindjes.nog niet iets kunnen vinden waar ik echt van denk DIT is het. wie weet komt dat nog.hoe heb jij de inspiratie voor deze tattoo opgedaan?Fijne dagen!

  Like

 3. klinkt als een goed dagje! eigenlijk floor, wilde ik '" gebruik van je maken". klinkt erger dan t is hoor, maar jouw blog is succesvol, en voor de blog van djuna "van alle longen die ik heb ben jij de beste", zijn nog 140 volgers nodig om aan de 1000 te komen, wat natuurlijk weer een fijne donatie oplevert. Zou jij misschien nog ns wat kunnen roepen? dan moet t vast lukken!bedankt alvast!

  Like

 4. Floor,Mooi gedaan hoor door Henk, de meester himself.Binnen 5 minuten klaar, meid dan weet je niet wat pijn is. Ik heb er eentje op mijn bovenarm, duurde 5 uur voordat hij klaar was.Misschien zal ik er eens een foto van maken.Geniet van je kinderloze dagen en laad maar weer eens lekker op.Groetjes P.ieternelnog hele fijne feestdagen en een goed 2011

  Like

 5. WOW, wat een belevenis. Interessant, rijk (bedoel ik in figuurlijke zin, ha) en vol leven heb je volgens mij als ik dit zo allemaal lees ;-). Fijne dagen.Groetjes,Geke

  Like

 6. Wat gaaf zeg! Mooie tattoo en dan ook nog door Henk Schiffmacher.En o ende a, ik lees overal over dat supergave diner. Wat jammer dat ik er niet bij kon zijn! Hopelijk ooit een andere keer. En, hopelijk vandaag toch een stukje Floor in my life. Ik heb nu al zin om naar huis te rijden en op mijn stoepje te kijken…

  Like

 7. Wat super dat die tattoo dooe Henk himself is gezet !Hoe hou jij trouwens je huis zo enorm clean en netjes met 7 kinderen ? Ik heb er 3 en het is binnen 5 minuten weer een puinhoop !En wat leuk, Bussloo, is vlakbij mij :)Relax ze !Groetjes, Mireille

  Like

 8. Heerlijk een dagje Amsterdam. Wat een mooie tattoo zeg. En dan nog met een echte betekenis. Goed gedaan joh.Ik zag Henk Schiffmacher laatst nog bij Koffietijd, wat een gave gast eigenlijk. Ook duidelijk een free spirit! Leuk dat je met hem uitgebreid over Harderwijk en jullie huis hebt kunnen praten.Voorstelling lijkt me leuk trouwens. Deze gaat niet touren wel?

  Like

 9. Gaaf, die tatoo…free spirit echt gaaf! dat hoort wel bij jou! En je hebt je zelf weer overtroffen als ik alle blogs lees. Je heb gevonden waar je de energie uit kunt halen, hopelijk gaat het door voor jou in 2011, Geniet Floor, geniet leven is te kort, veel te kort.fijne dagen JB

  Like

 10. ik herhaal: "jij deed bijna 20 dames en een tattoo…..gordon is dan een eitje………."….:)hebben we inmiddels al een busje vol dames die ook een tattoo willen???;)

  Like

 11. Wa! Door Henk himself!!! Wat gaaf!Ik moet nog een heel rondje blogland maken, en ben heel benieuwd naar alle logjes over het diner!Ik weet wel uit Twitter dat iedereen laaiend enthousiast was: je hebt jezelf overtroffen. Petje af meid, wat een georganiseer.

  Like

 12. Ben ik gewoon zomaar eens de eerste om te reageren…… Ik weet niks van tattoo af, maar ik kan aan die man wel zien dat het een echte kunstenaar is. Hij straalt een soort zelfvertrouwen uit dat je alleen ziet bij mensen die weten dat ze iets goeds neerzetten. Wat daar nu op je pos staat, is dat elfentaal of zo, of zeg ik nou iets heel doms? Ik vind het wel mooi….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s