11 thoughts on “Mooiste Ave Maria ever

 1. Prachtige uitvoering van het Ave Maria!Maar ik hoop dat niemand van de blogdames na het weekeind nog met zo'n hoge stem kan zingen……..want dat zal betekenen dat jullie een hese stem hebben overgehouden van het lachen,gieren,brullen….:-)en kleppen!!!Maar jullie kunnen optijd de keeltjes smeren als ik lees wat Margot mee brengt.Maak er een onvergetelijk leuk weekeind van samen!Veel plezier!!!Lieve groeten,Ger

  Like

 2. Prachtig nummer. Mijn schoonzus kan dit ook prachtig zingen. Ze zong het vorig jaar nog bij het huwelijk van haar nichtje. Zo mooi.Ha, dat van die naamkaartjes, dat dacht ik net ook nog. Want ja, er zijn inderdaad van die rare dames die een 'alias' hebben.Enne Margot: hoe groot is die auto dan wel niet dat dat allemaal past?

  Like

 3. Ik heb al 2x geluisterd, heerlijk rustgevend…ook al vind ik het ook emtioneel. Was het favoriete nummer van mama..wel een andere versie dan. Deze is errug mooi, mag morgen wel gedraaid worden hoor…ik droog de traantjes van Lynda wel.Krijgen we trouwens naamkaartjes, want er zijn erbij, die in blogland een andere naam hebben…wie doet nou zoiets, pffft…sorry.Begin weer te brabbelen.Oja, wijndebacle is opgelost, kom met trollie 12 flessen chardonay…oké???Gegroet, nog 13 uurtjes..

  Like

 4. Hoi Floor,sorry kan er niet naar luisteren,brengt teveel emoties naar boven,we hebben het laten spelen op de uitvaart van mijn vader.alvast heel veel plezier aankomende weekend met iedereen,wordt vast een enorm succes.xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s