Jeugdidolen trauma

Mijn eerste grote liefde : John Travolta !
Ik ging naar Grease kijken , mijn allereerste bioscoopfilm ever en meteen BOEM verliefd op John ! Posters overal in mijn kamer de elpee van Grease draaide ik grijs en droomde over John die mij een dag kwam bevrijden uit mijn kamer thuis (de ultrastrakke glimmende zwarte broek en pumps lagen te wachten ) . Hotel de botel zou ie zijn en we zouden nog lang en gelukkig leven !
Dat ging over en toen was daar ineens …..
George Michael (Wham) , ik vond hem enig , schattig, mooi , sexy maar helemaal in love was ik toen ik de clip ” Last Christmas” zag , George al rollebollend met een dikke gebreide trui (ik hartje mannen in dikke gebreide truien) door de sneeuw .
En ik zou natuurlijk met hem door de sneeuw rollebollen en never nooit zou ik George ongelukkig maken ! Oh George !!!!!!! Ook dat ging over totdat….
Ricky Martin daar in het spaans met zijn heupen aan het draaien was , who cares dat ik geen woord spaans verstond ? Talk to me baby , lekker in het spaans , zwijmel zwijmel .
Ja draaien met die heupen YEAH !!!!
Un dos tres
Zo die Ricky het was dat ik hem bij de AH nog niet tegen het lijf was gelopen maar anders….hij zou natuurlijk oud met mij worden !
En wat blijkt nu jaren later ?
HET ZIJN ALLEDRIE HOMO’S !!!!!!!!!
Niks tegen homo’s maar ik werd alleen maar verliefd op homo’s in die tijd dus , wat zegt dat over mij in hemelsnaam ?
Toen ik (oma kletst even uit de oude doos) lang geleden voor een modellenbureau in Parijs werkte ben ik zeker 3x smoorverliefd geweest op een model en dat waren dus ook homo’s.
Ik had bij Ricardo (dat was echt my best friend) nog de hoop dat ik hem wel zou bekeren (not dus ) .
Ik viel dus altijd op homo’s toentertijd .
Als ik erover nadenk is dat wel heel frappant eigenlijk dat ik tussen mijn 14 en 20e dus meerdere malen smoorverliefd was op een homo, men zou van minder een trauma oplopen.

26 thoughts on “Jeugdidolen trauma

 1. John is geen homo, niet dat het ook maar iets uitmaakt trouwens. Ricky, niet mijn type, veuls te gladjes bbbrrr. En George, hhhmmm ziet er NU beter uit dan met dat gladde koppie van hem hahaha.Een vriendin van mij was in die tijd helemaal stapel op John, ik was meer van de David Cassidy ook ( als ik die NU zie…bbbrrr nee joh allemaal veel te glad) geef mij maar een man met een wat doorleefd gezicht, al die "gladjes" nee eg nie 🙂

  Like

 2. Ik wist niet dat John homo is???Maarre, ik was in dezelfde volgorde en op dezelfde manier verleifd op die eerste 2. Had alleen geen posters op mijn kamer hangen. mocht niet en durfde niet…..

  Like

 3. Oh John Travolta of ie nou homo is of niet het is en blijft een mooie man ook nu hij ouder wordt.Ben ooit met een bevriende homo op vakantie geweest heel gezellig tot we alle twee verliefd werden op dezelfde man.x Fon

  Like

 4. Ik kan alleen maar zeggen dat ik meer in Olivia zie…..en Jodie Foster natuurlijk, hihi.Volgens mij is John idd geen homo, nog niets van gehoord verder…Ik zal Oprah even bellen..ben je nu ook verliefd op een homo trouwens????

  Like

 5. wat? john homo? hij heeft net nog een vers vruchtje op de wereld gezet (met zijn 46!! jarige vrouw). ik wist dat een bevalling effect kon hebben op een man maar dit….. 🙂

  Like

 6. John homo….!! dat wist ik ook niet…Was nooit verliefd op hem.. maar hij zag er zeker goed uit….nu blijft alleen George nog over (zucht) hij is toch geen homo toch????groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 7. Vanavond even naar Glee kijken: Olivia Newton John in een gastrol dus vast ook liedjes uit Grease! (Dit slaat niet helemaal op verliefd worden op homo's maar ik wou het toch even melden…)Ellen uit Friesland

  Like

 8. Neeeee…John Travolta is vast niet echt homo.Is het niet gewoon een vette gossip?Grease was ook mijn eerste echtebioscoopfilm…en ook ik was madly in love.Nee geen homo toch?

  Like

 9. Ik was natuurlijk ook Olivia (wat doet ze bij nader inzien eigenlijk raar met haar mond op die foto, maar goed) en HELEMAAL weg van John en ik wist niet dat hij homo was of is. Weg jeugdidool…..

  Like

 10. Wat is dat nou…zit ik net bij andere dames te vertellen dat zieke dochterlief naar Grease zit te kijken, ik met Wham op de achtergrond, bij jullie zit te bloggen..en dan kom jij met dit bericht!!!?…. Toeval bestaat niet…Ik was idolaat van John, en had alles van hem, behalve hemzelf natuurlijk… Maar homo….???tja, hij was toch errug lekker..TOEN dus.See you…Groetjes, Margorxx

  Like

 11. Wham hahaha.. ik heb nog ergens zijn LP (langspeelplaat)liggen, zucht tja, ik was ook weg van Micheal Jackson (toch stiekem ook of niet?)(ik weet het niet meer hoor hahah..) had mijn kamer vol met zijn posters hangen toen ik 12 was… zijn het dan allemaal Homo's !?!?!?!?!? We mogen nog van geluk spreken dat hiertussen nog een hetero hebben gevonden 🙂

  Like

 12. Dus Ricky valt ook op snorren? Nou dát wist ik dus niet! Maakt niet uit want ik moet geen Spaanse kerel in m'n bed natuurlijk die je niet verstaat. 😉 En van John….ik weet het niet hoor, ik weet het niet. Hij heeft net weer een kind erbij.

  Like

 13. John Travolta was deze week nog in het nieuws omdat ie homo zou zijn(dit voor Ariadone die nog in ontkenningsfase verkeerd;))Floor…wie van onze leeftijd was er nou NIET in luf met Johnnie, George en later ook Tom Cruise……Rickyboy was me net iets TE zal 'k maar zeggen ;)Die lp….moet m nog ergens hebben…een dubbellangspeler….met allemaal foto's aan de binnenkant…o men……wat een tijd!!!!!*kuch*

  Like

 14. Ach,John Travolta,vroeger was ik niet kapot van hem maar,tegenwoordig vindt ik het een fantastische acteur.Maar homo,dat geloof ik niet,niet dat het mij wat uitmaakt,homo of niet.Dank je wel voor je lieve reactie afgelopen zondag op onze blog.xxx

  Like

 15. John Travolta is geen homo; hij heeft twee jaar geleden zijn 16 jarige zoon verloren, die epileptisch was, slechts twee weken nadat een dierbare jongen van zestien in mijn omgeving ook plotseling stierf hierdoor.Wat heel mooi is, is dat je hem ook ouder ziet worden en een heel vol leven ziet hebben, nadat hij zo'n popideel is geweest.

  Like

 16. Voor wat betreft de 1e twee kunnen we elkaar de hand schudden, de derde heb ik helemaal NIETS mee!Ik roep ook altijd dat ik een homo als vriend wil, lijkt me geweldig.En met gekkigheid zeg ik ook altijd: als wij nog eens uit elkaar gaan, neem ik geen vent meer maar een homo, lekker knus winkelen enzo hahahahaah.

  Like

 17. Ach ja..Grease en die plaat die grijs draaide..herkenbaar. T laatste liedje was "Sandy" …alsof het gisteren was zeg…Met verliefd worden homo`s heb ik geen ervaring:)Maar wel een paar citaten natuurlijk:Als twee mannen vrijen op een feest, vragen velen of er een doelpunt is geweest.Na 20 jaar huwelijk ben ik er achter gekomen dat mijn man homosexueel is. Moet ik hem nu volledig de rug toedraaien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s