Beeldmateriaal

Ons huis van buiten en mijn slaapkamer ….

Overloop boven …. en open haard in slaapkamer .


Volle boekenkasten, veel eten, veel bestek en veel wassen …..

Woonkamer en keuken ……..

Slaapkamers kinderen .

Meisjes met poppen, onze Bob, mijn computer , met kids in de keuken .
O ja en ben je echt nieuwsgierig kan je op de foto ’s klikken om ze groter te zien !

42 thoughts on “Beeldmateriaal

 1. zoals ik al eerder probeerde te verkondigen….Wat een schitterend huis…..zo mooi en toch eenvoudig.Maareh…hoe krijg je het voor elkaar om het zo opgeruimd te houden. En dat met zó veel man…Als ik thuiskom moet ik me eerst door het oerwoud slaan en wij zijn maar met 6….Dus….hoe doe je dat?Gr. Christina

  Like

 2. * hysterische gil* een red fawn bulletje…… sorry vergeef mij de hysterie maar ook wij hebben een red fawn reutje…genaamd Bink. sinds dat malle beest bij ons woont ben ik lichtelijk ( nouja lichtelijk) gek van franse bulletjes. vandaar dat mijn naam op twitter ook fransebullgek is .

  Like

 3. Ik lees al een tijdje mee, nog nooit gereageerd, maar nu dan toch: wat hebben jullie een allemachtig gaaf huis!!!! Gewoon zalig om al die foto's aan te klikken en te kunnen vergroten. Wow, helemaal super!

  Like

 4. Wat heb je roch een schitterend mooi huis! Ik vind het enorm jammer dat ik het nu niet in het echt ga zien, maar het is maar afstel: ik kom ooit, echt! Nu met Wijzemans komt het niet eens heel slecht uit dat ik afzegde. He, doe je de meiden de groeten van me en geef ze allemaal maar een knuf!Heel veel plezier,liefs,Wendy

  Like

 5. Ik had het al eens in het eggie gezien, maar het blijft ook op de foto's een schitterend huis! En ja, foto's van dit weekend willen wij zien volgende week! Wat ontzettend leuk dat al die "bekende bloggers" bij elkaar komen! Ben bijna jaloers hoor! Nog steeds geen hulp nodig? Hapjes… zeg het maar hoor! Hahaha… Veel plezier allemaal!

  Like

 6. Wat een prachtig huis, van buiten en van binnen!! Ik vind die gigantische ramen ontzettend mooi, en al die haarden, héérlijk!Veel plezier met alle eters en logé's. En wel kiekjes nemen van al die dames in stapelbed en zo!!! Hahaha!Groetjes, Collie

  Like

 7. Oh dus JIJ bent het die in de zevende hemel woont!?Echt wel de zevende hemel inderdaad!!!Ben even helemaal sprakeloos! Wat een huis! Wat een huis! Wat een huis! Wat een… WOW!Ben er niet goed van…neeneven een naam voor mijn huis bedenken nu…'de stal' dan maar ;-)en het regent dan nog buiten… vies grijs weer…moet hier wegechtGrtzMarian

  Like

 8. Hoi,Mooie blog heb me bij je aangemeld. Ik viel voor Bob hi..hi.. Hoe oud is hij? Heb zelf ook een Franse Bull van 5 ze zijn zo leuk en koddig.Ben eens met mijn vriendin bij je langs geweest dat was erg leuk. Je huis is geweldig!Lieve groet Anja.

  Like

 9. Het is echt prachtig!! En bij die koelkast..jah sorry ik moest alweer lachen…hoe komt dat toch! Je schrijft altijd zo leuk en nu zie ik het beeld erbij!Dat wordt genieten daar met die logeerpartij!Veel plezier!groetjes Erna

  Like

 10. Ik lees je blog al tijdje,echt superleuke verhalen en herkenbare puberstreken !! SUPERmooi huis amai echt leuk!!Die foto's boven t salon kortom prachtig!!!!grtjs Cathy

  Like

 11. We zijn er bijna, we zijn er bijna…Maar hoe zien de keukenkastjes er van binnen uit??? Daar was je mee bezig….Heb je nog witte wijn nodig trouwens???Nemen we met liefde en plezier mee. Laat even weten, maar dan wel voor de deur uitladen aub…(Naast de groene olifanten..)Eigenlijk wel gemeen van je…ons nog lekkerder maken met deze prachtige foto's…het schiet niet op zo…ik KLIK lekker niet, zie het in het echie…lekker puh.Knuffel, MargotxxEn er is nix mis met de ogen van manlief…hij heeft mij toch ook uitgekozen…

  Like

 12. Leuk zo'n kijkje binnen. Super ziet het er uit…complimenten, echt een droomhuis en wat een ruimte!!! En de kamers van je kids lekker opgeruimd…maar de mooiste foto is toch wel de laatste, samen in de keuken….Heel veel plezier komend weekend, lieve groe (ben blij dat je je weer jij voelt:))

  Like

 13. Echt mooi, leuk en gezellig…dank je voor deze post. Fijne dag. Ik ga Wondelgijn ontmoeten met de honden, het bos in…Tja, stuur de dames maar het bos in…hahahahaLieve groetGodeliva van Ariadone

  Like

 14. Droomhuis! Echt heel fraai!Heerlijke foto's! Leer jullie steeds een beetje beter kennen!Kan me helemaal voorstellen hoe dat gaat bij jullie!Heel veel plezier dit weekend maar dat gaan we vast en zeker lezen!GroetjesAlma

  Like

 15. ik hoef toch zekers niet in dat stapelbed he?!?!?!?!?!?!?!?!(ONDERIN ALS HET ANTWOORD JAWEL IS;))).Wat een stek man….bah…..(DIE BANK MET DIE BONTDEKEN VOLDOET OOK PRIMA ALS SLAAPPLAATS GELOOF IK ;))….O enne……tafelschikking, plastic tafelkleed en wegwerpservies….wallah!!(a la Cas Spijkers)….kom zeg…NOG een uur eerder…;)…*denkt*…alhoewel…….als ik dan wel te weten kom wat er in dat "ene uur eerder"gaat gebeuren…hmm..hmm..ik ruik een dealtje……G….wat zeg je dr van???X

  Like

 16. Hoii,Leuke foto`s heb je gemaakt van je huis,,,had je al eerder via een reactie laten weten dat wij een keer bij je aan huis zijn geweest,vonden we erg leuk..Je hebt zaterdag een grote logeer partij volgens mij hé???, heb her en der het een en ander gelezen..Veel plezier, erg leuk om jouw blog te volgen..Welterusten, groetjes Marieke

  Like

 17. Heee wat leuk een kijkje in jullie huis !!,…had het natuurlijk al eens in de tv makelaar gezien en tijdchriften ……maar zo is het ook leuk hoor!! zo netjes ook……hahahahaah!!…en natuurlijk heb ik ze vergroot gekeken……hahahahh!! liefs Ria…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s