13 thoughts on “Same here as friday

 1. Je kunt geen regenbogen hebben zonder de regen, denk ik dan altijd maar. Dus naast de zon heb je ook regen nodig….Sterkte meisje! Als je nu komende week denkt, ik wil die 18 december meiden niet meer, dan moet je dat gewoon wel zeggen/mailen hoor. Wij vinden je sowieso leuk!! HUG!

  Like

 2. Lieve Floor, wat vreselijk balen, nogmaals, er is maar een ding dat telt en dat ben jij. Even aan jezelf denken. Laat de boel de boel: kinderen, werk ja zelfs je blog en ga doen wat je wilt doen: uitwaaien aan het strand, met lief op de bank, het bos in, jankens onder je dekbed….heel veel sterkte en ik denk aan je, lieve groet Jolanda

  Like

 3. Nou Floor, dan vind ik je nieuwe profielfoto een héle verbetering…Mischien iets in het karma van Floor dat niet meer bij je past ? Mischien een nieuwe naam dan? nieuw jaar-nieuwe naam?Zomaar een zondagavondgedachte van mij…Lieve groetGodeliva van Ariadone

  Like

 4. Ach meiske toch. Zo niet tof dat je je niet tof voelt. Ik hoop dat je met je plannen voor de 18de niet nog meer van jezelf vergt. Hopelijk lukt het ons jou dan in ieder geval een zeer grote en positieve energieboost te geven.

  Like

 5. o snoeske…volgende week zaterdag zullen er ruw geschat een stuk of 18 regenboogjes tot je komen….OF was het nou 1 grote thunderstorm????;)DOORADEMEN en schrappen wat on belangrijk is meis…jij eerst….de rest volgt!X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s