Mis

Ik mis iets heel erg.
Ik mis mezelf .
De ik die ik was .
En vandaag HEEL ERG STERK .

28 thoughts on “Mis

 1. Moten we meezoeken…want ze is echt heel errug leuk…Enne, niet vrijdag, maar zaterdag komt toch de bigband???….See you..when or wherever…maar we zullen je vinden..Dikke knuffel, Margot

  Like

 2. We kennen het allemaal denk ik wel, dit gevoel…en ieder komt er anders doorheen en weer uit. Sterker meestal, maar op dit soort woorden zit je nu helemaal niet te wachten.Vraag alleen niet teveel van jezelf… ga terug naar de basis, wat is het belangrijkste voor je en waar kun je zonder…denk aan je, lieve groet

  Like

 3. Mag ik je helpen zoeken? Ik vind jou namelijk ook heel erg leuk…ik zou jou ook niet willen missen.Ik vind het echt heel erg dat ik er de 18e niet bij ben….maar ik herken mezelf in jouw noodkreet ook en dat is precies de reden dat ik niet kom. Ik wil je dolgraag een andere keer ontmoeten. Je lijkt me een bijzonder mens. Op heel veel fronten.Wees niet boos dat ik niet kom….En van hier een dikke virtuele knuf….een hele oprechte.

  Like

 4. Zodra als ik ook maar íets van stress heb dan heb ik het de laatste tijd ook en da's gewoon vreselijk balen hè? Dan blijf je voor je gevoel overal achteraan hollen en lukt het maar niet om bij jezelf te komen. Sterkte meis, het wordt tijd dat jij volgend weekend eens uitgebreid verwent moet worden! Je krijgt dan in ieder geval een knuffel van me! Beloofd! 😉

  Like

 5. Jee Floor, ik schrik me dood! Ik dacht dat het foute boel was.. pff..dat je oude zelf mist, daar is vast iets aan te doen, zoek jezelf in dat waar je van houdt, dan vind je haar vast weer terug!Groeten, Corine

  Like

 6. He meid, ik schrik er helemaal van, zag eerst de titel en toen dacht ik nee toch, slechte uitslag van de mammografie.Wat rot dat je je zo voelt, een dikke knuffel van mij.x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s