Wat else can go wrong?

De dag begon dat ik vreselijk kut had geslapen .

Toen naar de sportschool , stap uit de auto en landde bijna direct op mijn snufferd , 2 geschaafde knietjes en morgen waarschijnlijk blauwe knietjes ging ik naar binnen.
Kleuter Floor nam plaats onder de zonnebank want echt die grauwe winterkop moet even heel even een oppepper hebben.
Toen naar huis wachten op de matrassen:
Wij kochten anderhalf jaar geleden een bed.
Niet het meest goedkope bed maar goh je denkt een bed gaat jaren mee je ligt er je halve leven zowat in dus moet het goed zijn , toch?
We verkochten de afgrijselijk slechte Hästens via marktplaats, echt koop NOOIT een Hästens.
Toen we hier in huis trokken kwam het nieuwe bed, we gingen liggen , we hadden toen net in het oude huis 2 maanden op oude matrassen op de grond gelegen in afwachting van dit bed ……en dus leek elk bed wel lekker . Niet lang want een dikke maand later konden we beide niet meer lopen van de pijn in de rug .
Te slappe matrassen : medium hardheid was te zacht dus kwamen er twee firm matrassen omdat ze ons tenslotte de verkeerde hadden geadviseerd.
Het was een heel gedoe want krijg maar eens een matras uit 1 stuk van 210×210 naar boven , dat ding was LOODZWAAR maar het lukte .
We gingen liggen en lagen een jaar bijna redelijk , echt happy waren we niet en na een jaar liggen was de matras een grote kuil aan beide kanten !
Wij weer bellen , meneer komt kijken, nee dat kan niet, zo diepe kuilen had ie nog nooit gezien en dus beloofde hij te gaan klagen bij de leverancier.
Foto’s moesten er worden gemaakt op en neer gemail en gedoe maar uiteindelijk kwamen dan vandaag de nieuwe matrassen , weer een heel gedoe want dat loodzware ding moest naar beneden en 2 loodzware nieuwe weer naar boven .
Ik ga eens kijken en de jongeman zegt de magische woorden
” Is het naar uw gading zo? Meneer heeft de Firm en bij u ligt de Medium “
Waarop ik dus meteen echt meteen als door een wesp gestoken brieste : Medium? Medium?
Ik heb een FIRM JA ?????????????
Hij draait met zijn ogen en gaat de baas bellen die is not amused van zijn eigen fout want idd ik had een Firm !
En dus slaap ik nu op een Medium totdat de Firm komt , dus mocht ik over een week niet meer kunnen lopen van de rugpijn weten jullie waar dat door komt !
Ohhhhhhhhh grrrrrr

Dit is mijn bed en zo zit ik elke avond lief op te wachten natuurlijk….

En toen kreeg ik mail van iemand dat mijn bad foto circuleert op facebook , ik zat in bad maakte een foto met mijn iphone van mijn legs en die mevrouw zette deze foto op haar eigen site alsof het haar foto was en zij in bad zat .
Ik heb dus even geschreven dat ik dat ben en dat ik niet zo gecharmeerd ben van het feit dat men mijn foto’s jat en dat ze hem weg moest halen , dat deed ze omdat ik zo geïrriteerd was zei ze . Knap dat mens is nog helderziend ook zeg die kan gewoon aan iemand zijn mail zien of je geïrriteerd bent!
DE bad foto

12 thoughts on “Wat else can go wrong?

 1. Arg…je hebt mij overtuigd: ik zal nooit een Heeeeeeestens kopen…ik hoop wel dat jij snel je Firm zal krijgen.Ik snap dat iemand je foto wil gebruiken: je badfoto is TE leuk…maar wat is er mis met vragen? En vanwaar die sullige reactie?

  Like

 2. Waarom zou iemand dat willen?? Een beenfoto van een ander op je facebook zetten. Misschien heeft ze ingegroeide teennagels, dan moet je iets om charmant door het leven te gaan. Eigenlijk is het dus een compliment, maar ja.Wat een gedoe, met die matrassen. Blijkbaar is het best moeilijk om een bestelling van 2 dingen juist te leveren….

  Like

 3. Dit was eigenlijk een dag om in bed te blijven , maar ja dat dus niet mogelijk. Raar dat mensen dat toch doen he? Vermeld er dan de bron bij. Zo heb ik dat geleerd van mijn dochter (journalist). Zag eens een site met allemaal foto's van meiden die hun foto's op picasa hadden. Ook zonder bronvermelding. Is een aardig rel geworden. Sommige lijken wel uit een ei gekropen. Schat ik hoop dat je dag morgen beter begint……Wat een K dag idd.

  Like

 4. echt te achterlijk voor woorden, zeg. dat van die foto. dat mensen gewoon niet van spullen van een ander af kunnen blijven he. foto's incluus. en dat van je bed is echt bagger. hoop dat het snel allemaal verholpen is en je weer als een roosje slaapt 😉

  Like

 5. Tja, ik zou van minder al in een dwangbuis willen.. Je snapt soms dus echt niet hoe dom mensen kunnen zijn, nu dus weer met je matras… En ik kon je badfoto niet meer vinden bij haar op FB, dus hij is weg. Dat scheelt alweer.. 😉

  Like

 6. Zo'n dag die bij voorbaat al gedoemd is te mislukken…Dat van die matrassen is echt echt heel stom natuurlijk: als je er niet op kan liggen offer ik me de nacht van 18 op 19/12 wel op…Meid, hoe brutaal kan iemand zijn om je badfoto te jatten? En het dan nog raar vinden dat jij het niet leuk vindt… Tsss…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s