Woensdag

Wat ik oa fotografeerde vandaagHet was woensdag vandaag maar dat voelde totaal niet zo.

Waar het dan wel naar voelde weet ik ook niet maar ik voelde me gewoon raar .
Kwam niet vooruit de hele ochtend maar vanmiddag dan toch maar gefotografeerd en alles weer op de site gezet .
Als ik me zo rot voel dan ga ik me meestal maar eens lekker aankleden, leuke kleren aan , haren goed, leuke kop dan voel je je meteen een stuk beter ….
En dus heb ik heel veel gefotografeerd, echt veel en dat brengt ook wel rust dat fotograferen , dat is toch mijn eerste passie fotografie nog voordat het interieur ding er bij kwam zeg maar .
Eigenlijk fotografeer ik echt veel en veel te weinig en daar baal ik ook wel van maar ja je kennie alles toch?
Ik hees mij dus in mijn nieuwe skinny jeans en vroeg me af of die skinny jeans nou niet juist dik maakt ik heb toch flinke kuiten zeg maar maar manlief zei bij thuiskomst dat ik het goed kan hebben dus die geloof ik dan maar , kuch kuch. Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd maar hip is het wel dat dan weer wel met Fred boots.
Enfin ik ben mijn harde externe schijf kwijt , dat ding waar je alles op zet voor het geval je computer crasht zeg maar dat ding , zodat je dan nog alles hebt , nou dat ding ben ik dus gewoon kwijt met heeeeel veel foto’s van mij en de kinderen en daar baaaaaaal ik zo zo zo vreselijk van .
Soms leg ik dingen te goed weg in de angst ze te verliezen , zo goed dat ik ze niet meer kan vinden ! Das toch wat zeg ….
Verder waren we naar de tandarts vandaag met het hele gezin behalve middelste dochter die ik het vanochtend voor het naar school gaan nog flink had gezegd kom om 3 uur naar huis !
Mevrouw was het vergeten ! Dus zaten we er zonder haar en mag mevrouw over 3 weken alsnog , kan ik weer naar die tandarts alsof ik niks te doen heb zeg.
Niemand had gaatjes dus we mogen over een half jaar weer terugkomen met uitzondering van manlief die naar de kaakchirurg moet om een verstandskies te laten verwijderen .
Verder is er niks schokkends gebeurt mensen , vrees ik alleen een boel stress volgende week aangezien dochterlief kerstfeest op school heeft en ik kippenpootjes moet verzorgen, hele week heel veel werk heb (kerstdrukte) en mijn twitterdiner de 18e is en daar moet ook nog veel voor gebeuren dus volgende week hoef ik mij niet te vervelen ! Ik moet oa kijken of ik wel 20 man aan die tafel hier kwijt kan ….
Maar dan hebben we wel een kinderloze week vanaf de 17e tot na de kerst ! Dus dat is wel redelijk relaxed , de kinderen zijn de 2e week bij ons voor oud op nieuw.

18 thoughts on “Woensdag

 1. Trek die skinny maar vast aan, want je ziet er vast stunning uit in die broek! Die potten zijn erg leuk maar m'n schloeder leeft nog dus ik heb er nog geen nodig…

  Like

 2. -Ik ook skinny vand H&M..de beste..-potten zijn prachtig bij mijn nieuwe sfeer en tafel…-20 man om tafel??…pallets nodig???Paar poten eronder, en klaar…Nee, bedden lijkt me een groter probleem…alhoewel:Pallets, matje erop en klaar…haha..Rustige groetjes…Margot

  Like

 3. ALs die potten niet zo duur waren kocht ik er meteen een stuk of 4. Want ik vind een aantal bij elkaar altijd net iets leuker.En als manlief het mooi vind is het ook zo……

  Like

 4. die potten zijn geweldig!!!ik heb nog maar niet gekeken wat ze kosten…manlief ziet me op dit moment liever niet aankomen met…. schat.. kijk eens wat leuk!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 5. ik wil jou wel op die high heels zien eigenlijk :D…..en die potten van Hoffz……………..die zijn wel erg lelijk zeg, dat je ze zo knap op de foto krijgt….*zucht*…..X

  Like

 6. Tja, ze kan weer eens niet slapen… Zal ik je helpen koken de 18e? Ben erg goed in happies maken… Lekkere ceviche bijvoorbeeld. Tja, …. geen Twitter hier dus. boehoehoe… Zag al dat er een heleboel leuke bloggers langs komen. Succes!Nou ik ga sluiten (en misschien wel slapen… ?)Daag.

  Like

 7. Ja die potten prachtig zijn ze. En echt ik vind dat je een rot baan hebt echt NOT. Je zou maar de hele dag van die mooie dingen mogen fotograveren. Heel wat anders dan wat ik doe(harenknippen) ook leuk maar anders Zeg maar. Broek is topper. Vooral met die mooie fred de B laarzen eronder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s