Hoera nog een keer !


Vandaag was onze dochter en stiefdochter Febe jarig en werd 9 jaar maar liefst !!!

HIEP HIEP HOERA !!!!!!!
Ze is deze week niet bij ons maar vrijdag wel en dan gaan we grootst haar verjaardag vieren, de kadootjes zijn al in huis .
Vandaag : sjeeste ik naar de nagelstyliste, Adrienne, een schatje !! (ze leest mee dus ik moet wel zeggen dat ze een schatje is hahahaha nee hoor Adrienne dat ben je echt !!!!!!)
Erna sjeeste ik naar Dronten om weer met een tot het nok toe gevulde auto terug naar huis te sjeesen om daar snel met mijn hubby in een half uur tijd samen te lunchen om weer in de auto naar het ziekenhuis te laten bloedprikken en naar de opslag te sjeesen waar ik tot 6 uur pakketten maakte, die ik nog net voor half 7 afleverde bij TNT om naar huis te sjeesen , aardappelen te schillen en moerepetasie (das Limburgs, stamppot met wortelen en uien hoe heet dat in het NLs??) te maken met braadworst om alles snel snel te serveren en dan als een gek alles af te ruimen, en weer aan het werk te gaan tot nu kwart voor tien .
Nu vlieg ik in 5 minuten ik dit blogje op het net en dan vlieg ik de sauna in om vervolgens moe en voldaan nog even half uurtje tv te kijken mijn bed in te duiken om morgen een fotografeer dag te hebben van allemaal nieuwe spullen voor de winkel .
Verder gaat het best goed met me hoor mensen , best goed , kon beter maar goed ik ben zo enorm druk dat de stress een beetje toeslaat .
Verder moet ik hier nog even kwijt dat ik echt een geweldige Secretcisca verrassing kreeg , echt zooooo lief , van een totaal onbekende voor mij.
Een superlang leuk gedicht met een heerlijke Rituals voor bad/douche Hammam geur , zalig en een tijdschrift voor heerlijk eten te bereiden.
En van wie kreeg ik dat nou ? Van HAAR
Mijn dank is groot Anousjka !!!!

23 thoughts on “Hoera nog een keer !

 1. Een dag te laat, maar niet minder van harte: Hartelijk gefeliciteerd met dochter Febe!!En dus vrijdag feest en zaterdag 20 vrouwen in huis! Pffffff. Jij liever dan ik, hahaha

  Like

 2. Het blijft feest bij je..ondanks alle drukte eromheen….Peestamp, hutspot, wortelstamp…dat ken ik wel, en is heeeel lekker….Wat zal jij weer lekker ruiken, en dat door een "onbekende"…Gegroet, Margotxx

  Like

 3. Gefelciteerd met zoon én met dochter! Onze dochters zijn tegelijk jarig, die van mij is 7 december 14 geworden. 14 jaar!!! kan het gewoon niet geloven… gaat te snel. Gelukkig was ze dolblij met haar ipod, als een klein kind zo blij 🙂 Veel plezier met het vieren vrijdag! Enne… bloedprikken? Jij? Alles goed?

  Like

 4. Lieve Floor, gefeliciteerd met jullie dochter en zoon (sorry, loop een beetje achter). Wat een mooie foto's heb je weer geplaatst.Succes vandaag met fotograferen en met alle drukte.Liefs,Nanna

  Like

 5. je raast door de dag – zie maar dat je jezelf niet voorbij loopt 😉 – hopelijk heb je ook een rustmomentje gepland na de drukke feestdagen – jeweetwel, helemaal ontstressen enzo 😉

  Like

 6. Graag gedaan Floor!Maar inderdaad, hoe weet je dat het van mij kwam?Leuk al die feestjes en verjaardagen!Ik vind dat je een leuke log hebt en kan eindelijk even reageren, zonder dat je meteen weet wie ik ben. Haha, maar achteraf had ik dat dus allang kunnen doen!Liefs

  Like

 7. MoerepeWAT?!?!?!?? Nou vertoef ik toch al enige jaartjes in het limburgse maar DAT heb ik nog nooit gehoord…..maar ik denk dat je wortelenstamp bedoeld…hutspot..BLEKG!Maar uhm..SECRET ???????? hoe weet jij dan wie de afzender is?? NOU??????Altijd gezellig, een feestje vrijdag..gefeliciteerd!!

  Like

 8. Gefeliciteerd met de kleine meid. Dat het maar vlug, (wát zeg ik?) héél vlug een gróte meid mag worden die niet kan wachten om op zichzelf te gaan wonen! En die nagelstyliste….kan die mij 18dec niet eens even snel helpen? Ik ben jaloers op jouw mooie nagels! Prachtig maar vooral beschaafd. Dat zeg ik. Maar wie ben ik? Ik heb al anderhalve wijn achter mijn knopen…#bonnie #twexit! (Of ben ik nu erg in de war?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s