Winter


Ik dacht laat ik de kop van de blog maar eens aanpassen aan het weer buiten !

Winter .
Het was een zalig relaxed weekend , lekker thuis, kaarsjes aan, relaxen !
En nu zijn de kids weer thuis !
De eerste ruzie hebben we al gehad tussen de zussen …
Morgen is mijn zoon jarig en overmorgen mijn (stief)dochter en Deesje (vosgesparis) !
Voor de rest mensen heeft oma het onwijs in haar rug ! Ik ben een wrak, strompel al de hele dag van de bank naar de stoel en denk na bij elke beweging want vrijdag ging ik hier dus dacht ik door mijn rug , een mega pijnscheut niet meer kunnen bewegen maar heel langzaam trok het weg.
Ik kon nauwelijks ademhalen, ik dus blij want dacht das mooi het trekt weg, vanochtend echter bij het wakker worden voelde ik het al in bed: onwijze rugpijn en het is er niet beter op geworden.
Heeft iedereen zijn SecretCisca kadootje al gekregen ? Ik heb het nog niet gehad en ik denk degene die het van mij moet krijgen ook nog niet want ik had het woensdag gepost en ik heb geen idee hoe lang het pakket erover doet om zover te reizen aangezien ik dagelijks merk dat TNT nogal achterloopt met leveringen !
Mijn uggs die zaterdag geleverd hadden moeten worden : zijn er nog niet ! Morgen hopelijk !!
En dan kocht ik zaterdag 3 vesten in de uitverkoop die overal al begonnen is hier want ik kan echt niet , ook met kerst niet , in een sexy niemendalletje lopen , daar ben ik echt een TE grote koukleum voor .
Nou tot morgen !!!

7 thoughts on “Winter

  1. Sterkte met je rug. Helpt in de sauna gaan een beetje?En die Uggs die mogen nu eindelijk wel eens bezorgd worden. Daar moet je echt lang op wachten. Mijn #cisterklaas pakje had ik zaterdag binnen. Zo leuk! Het mijne kwam uit Engeland.

    Like

  2. Mijn pakketjes die ik moest ontvangen hebben er zo'n 3 dagen langer over gedaan dan normaal. Het pakketje dat ik heb gestuurd was er gek genoeg flitsend. De volgende dag al… (heb geen idee hoe dat kan…!!)Heel veel sterkte met je rug… ! Ik heb trouwens even gekoekeloerd naar de stand van je dieet… die gaat goed zeg!!! Ontzettend knap dat je dat dieet volhoud (want het is wel een dieet voor bikkels hoor!!)Groetjes, Collie

    Like

  3. och germ arme arme jij…ook uitgegleden? of gewoon een verkeerde beweging gemaakt. Hoe dan ook, sterkte d'r mit.Geniet van je nieuwe vesten en morgen moeten de uggs er toch wel zijn toch? Ik hoop voor jou dat ze niet met de traditionele postman moeten komen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s