Test

http://www.youtube.com/get_playerhttp://www.youtube.com/get_player

Ja het is gelukt filmpjes te plaatsen
de een is onze woonkamer gisteravond toen ik the voice aan het kijken was en die andere ben ik zojuist buiten in het centrum op een terrasje
Nu dit gelukt is begrijpt u ga ik ons gezin gewoon filmen !

12 thoughts on “Test

 1. wat heerlijk, met dit weer op het terras =)en wat een heeeeeeeeeeerlijke rust tijdens the voice, kienders weg meid? ; ) hahaha over die kerstboom kijk ik gewoon heen.

  Like

 2. Wat leuk!!!! Hmm, misschien moet ik ook maar eens filmpjes gaan plaatsen. Soms twijfel ik namelijk weleens, maar ik vind het wel heel leuk om ze bij anderen te kijken…

  Like

 3. ik zit dat bovenste filmpje te kijken zegt oudste, die naast me zit te computeren, zeggen ze daar nu 'fuck you'? En waarempel, net gefilmd tijdens dat liedje blijkbaar.Je schreef al dat je de kerstboom al gezet had. Ben je hem dan niet al lang beu voordat het kerst is?Leuk dat onderste filmpje! Ik vind je een mooie vrouw.

  Like

 4. Oh ja, héél fijn dat je je gezin gaat filmen. En dan het liefst als ze er alle 7 zijn hè? En de 18de? Dan wordt er niet gefilmd toch? Dat zou too much zijn… ;-)En je hebt een gave muts hoor! *gaat haar konijn nog een keer aaien*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s