Kou, stad met dochter en lingerie

Marlies Deckers


Ik ben niet warm te krijgen, ik wacht met smart op mijn uggs waar blijven ze nou ?

Die dekentjes voor mijn voeten ?
Dat kan ik dus niet uitstaan van een webwinkel dat je gewoon meer dan een week moet wachten op je spullen ! SLECHT !
Enfin ze komen ooit eens hoop ik !
Zou fijn zijn als dat was voordat de winter voorbij is dat dan weer wel.
Bij mijn dochter op school heeft een meisje bij haar in de klas haar nek gebroken tijdens de gymles ! Nou dan denk je toch dat gym redelijk onschuldig is ……gaat de leraar iets met touwen en ringen doen en legt te weinig matten neer ! SLIM , kind is naar Utrecht gebracht daar geopereerd, ze had wel voorgoed verlamd kunnen zijn.
Vanmiddag ging ik met dochterlief naar de stad, jas, kleren en bh’s kopen ! Nou we zijn geslaagd hoor en meer dan geslaagd. Zo kreeg dochter een winterjas een hele dikke en een leren jasje voor als het niet zo koud is , muts en sjaal, sieraden, riem, 2 spijkerbroeken, 3 vesten, 1 trui, 5 bh’s en HOU JE VAST een string ! Dat is dan ook de enige heb ik gezegd die ze krijgt , ze zeurt er nou al jaren over en aangezien ik alleen maar strings draag en ook niet begrijp dat vrouwen een onderbroek aan kunnen hebben dacht ik misschien heeft ze wel hetzelfde als mij, dus vandaar 1 string , een heel mooie fatsoenlijke string ! (ahum)
Ik zelf ben dus van de string , ik heb alleen maar strings en in de kast liggen 2 gewone slipjes voor als ik een keer naar de dr moet of zo …. altijd handig !
Ik vind lingerie ook erg leuk maar ik hou absoluut niet van Marlies Dekkers , dat vind ik echt niet mooi, ordinair en goedkoop. En echt dat is allemaal leuk als je een mooi figuur hebt maar als ik die dikke taarten in een Marlies Dekkers gepropt zie dan krijg ik braakneigingen.
Ieder zijn smaak natuurlijk maar de mijne is het niet en dat riep ik deze week ook op twitter en ik was echt verbaasd hoeveel vrouwen dat ook niet mooi vinden, die dat ook ordinair vinden.
Ik ben een MARIE JO /Chantelle vrouw , dat vind ik mooie lingerie , zit perfect en Marie Jo L’aventure vind ik helemaal prachtig ! Simone Perele, Chantal Thomas, La Perla, zijn ook erg mooi trouwens .
Marie Jo

19 thoughts on “Kou, stad met dochter en lingerie

 1. Zelfde merken, NO string…Heb het geprobeerd, een half jaar, dus echt geprobeerd…maar nee, toch niet voor mijn happy maatje 42…Deze gymleraar komt niet meer aan de bak, maar in de bak.En jouw dochter is een bofkont…mey eem heel klein broekje dus…Warme groetjes, ook voor de voetjes..haha…Margotxx

  Like

 2. Hier ook een fan van Marie Jo, vooral de l'Aventure. Hoorde dat ze nu ook voedingsbh's verkopen van mijn favo merk. Binnenkort maar eens op zoek.En dat klasgenootje van je dochter pfff. Gelukkig is ze niet verlamd geraakt. Ik mag hopen dat er serieus actie is/wordt ondernomen tegen deze leraar.

  Like

 3. mijn nicht had laatst ook een MD aan, of waarschijnlijk een Saphh of hoe the fok die nep-MD's heten. Die dacht echt dat ze er hot uitzag. Maarre… die is nog zeker 10 kilo zwaarder dan ik (en ik weeg er al zeker 15 meer dan normaal voor onze lengte) en ik durfde er niets eens iets van te zeggen. rollade vind ik idd een goede omschrijving. Maar dat had voor familieruzie gezorgd geloof ik. Dus zei ik maar gewoon niks. En zij voelde zichzelf hot, dus ach ja. Maar goed, ik heb veel basic bh-s zwart of wit. Maar ook een knalrode en een paarse. En dan voel ik me weer hot ๐Ÿ˜‰ Strings, tja, dan moet ik nog even een beetje afvallen, voor dat ik die weer mooi-fijn vind zitten. Droeg vroeger niet anders. weer een motivatie om even door te lijnen ๐Ÿ˜‰

  Like

 4. Haar nek gebroken? Mijn hemel! Ik zou de school een rechtszaak aandoen! Serieus!! Wat lingerie betreft… ik ben daar gewoon heel slecht in. Het moet gewoon makkelijk zitten, lekker zitten, geen rare bobbels of naadjes geven bij mijn bovenkleding. Gewoon saai dus!

  Like

 5. de reden dat er anoniem boven mijn berichtje staat is niet dat ik anoniem wil zijn hoor,maar ik weet anders niet hoe ik het geplaatst krijg (ben niet blond maar van computers begrijp ik niet zoveel…)

  Like

 6. Nek gebroken in de gymles ??? lees ik dat goed ??? Ik geloof dat ze mij van die man moesten aftrekken want dan kan ik mijn grenzen niet meer hoor – godver*piep* ^$รน:=^$รนm enz …Blij dat dochter blij is (ook al is het met een string ;-p ) en nee ik hou ook niet van marlieske

  Like

 7. Ik ben een string-meisje en een Marie-Jo meisje. En Calvin Klein, dat zit toch zo lekker!Gelukkig dta het goed afliep met klasgenootje van dochter.

  Like

 8. Ik snap echt niet waarom de string uitgevonden is…degene die zegt dat je dan geen randen ziet snap ik al helemaal niet want ook een string zie je duidelijk zitten en dat vind ik persoonlijk nog lelijker dan een gewone slip/onderbroek.Maar gelukkig ieder zijn/haar smaak,maar waarom je dochter geen strings mag dragen,dat snap ik dan weer niet.groetjes Anita

  Like

 9. WAT?!?!?!??! die gymboy kan ZO blij dat zijn IK haar ma niet ben he!!!! TE WEINIG MATTEN!?!?!?!?!??!??!!???!? Zoiets STOMS geloof je toch niet!??!?!Geschorst en met een fikse schadeclaim aan zn legging ging ie toch naar huis, dat kan ik je wel vertellen!!!! Dat arme kind!!! NOOIT meer gymen…..dankjewel meneer(LUL).Nu ben ik toch benieuwd welke gelegenheid voor je dochter dan toch DE gelegenheid is om die ene string aan te doen he;)))))

  Like

 10. Zal ik ook eens uit de school klappen: ik draag alleen bh's van After Eden want dan lijkt het nog wat, push up met veel vulling. en daar zoek ik dan van een ander merk mooi stringboxers bij.

  Like

 11. Ben het helemaal met je eens, alleen die string, nee niet voor mij. Ik snap juist nie dat iemand dat prettig vind. Zo zie je maar, verschil moet er wezen!

  Like

 12. Zo zie je maar wij vrouwen zijn allemaal anders. Die strings die draag ik echt niet. Ik heb het eerlijk waar echt geprobeerd maar denk steeds dat er wcpapier tussen mijn billen zit. Nu ben ik een ouwetje dus dat zal het wel zijn hoewel ik veel train om die twee kadetjes in top vorm te houden Haat nl die vrouwen die een heel ontbijt aan hun lijf hebben hangen Theezakjes en zak billenbedoel ik. Ik draag het liefst boxers . Vind ik prima zitten En marlies vind ik ook heel ordi…….Ps je dochter zit weer aardig in de kleren zeg, duur grapje….

  Like

 13. Die gymleraar da's echt een oetlul zeg! Zal je kind maar wezen of deed ze een vogelnestje met grandioze afsprong waar het mis ging? Jouw dochter mag nooit meer klagen: een string en een hele nieuwe outfit. Idd, alleen nog een neger wat Mar zei…

  Like

 14. jeetje wat erg van dat meiske! te weinig matten.. ik ben meteen bang en wil weten hoe goed de gymdocenten bij joon zijn.. nu. eigenlijk.kan zeker niet.mijn bh's komen al jaren gewoon van de hema..

  Like

 15. Die gymleraar…die moet natuurlijk geschorst worden, de lul dat ie te weinig matten neerlegt! En nu heeft het arme kind haar nek gebroken! Het zou je dochter maar wezen! Afijn, je dochter is blij, die heeft haar string, die kan op zoek naar een neger nu. Voila!

  Like

 16. hallo floor,nou kijk he!ik pas dus al die leuke btjes niet! hoe duur ze ook zijn.ik heb ze allemaal geprobeerd, met verkoopsters erbij!en tja, stap ik gewoon uit pure wanhoop de marliesdekkers store in en tja, de eerste de beste zit dus goed!voor mij hoeven al die bandjes niet, maar ik heb wel een goed passende bh.en hetzelfde toen ik een bikini ging kopen, de duurste dingen heb ik aangehad, maar de pasvorm was niet goed.en dus ook een md.de enige die goed zat! nou ja, kan jij wel zeggen dat ze goedkoop? zijn of ordinair,maar ik ben er blij mee.en ik ben geen dikke taart,heb maat 38.soms 40,.weeg 60 kilo en 75 Dsoms 80.

  Like

 17. Zo…5 bh's…dat is nogal wat (ok, ik heb er ook genoeg, maar niet zo in een keer gekocht) Fijn dat ze goed geslaagd is!W.b. Marlies Dekkers deel ik ook jou mening…het is ook niet mijn smaak..evenals de goedkopere variant Sapph…ook ik vind het ordi! En die vrouwen met gerimpeld decolete of te dikke borsten dragen het veel te opzichtig…ieh..Tja met strings zit alles mooier..geen randen;-) Dus ook dochterlief zal er vast meer willen hebben!Fijn weekend alvast.Groetjes Karin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s