Zaterdag…

Ik heb even uitgerekend hoeveel uren ik deze week gewerkt heb voor de zaak en dan thuis even niet meegerekend want thuis werk ik ook : huishoudelijk werk wel te verstaan zoals wassen, eten koken, rommel achter een ieder zijn vot opruimen enz…

Maar goed we hebben het even over uren werk voor winkel en inrichtingsprojekten:
70 uur .
Nou en na 70 uur werken mag ik vind ik best even klagen en zeiken en zeuren dat ik moe ben !
En dat ik soms gek word van die pubers of dat klote huishouden of dat elke dag koken en ja ik ram er dan ook gemiddeld 1x per week een kant en klaar maaltijd in omdat ik dan geen zin heb om te koken !
Oh en nog niet meegerekend dat ik op dieet ben , slecht slaap , en wakker word met hoofdpijn.
Dus JA IK BEN EVEN CHAGRIJNIG JA !
Vooral als het zaterdagavond is en ik in 2 minuten tijd dit logje eruit ram omdat ik er niet meer tijd in wil duwen.
Hoogtepunt van de dag: pakketje van de postbode van mijn dinnetje Nicole : die stuurde me een nieuw fleecevest , aangezien het vorige in rook is opgegaan (kachel-warm-remember?)
Dat vond ik weer zo lief , gek mens is het , lief mens ! dankjenic !!! Dat ik jou toch gewoon dik twintig jaar uit het oog ben verloren….SCHANDE !
Grote bos tulpen van manlief ! schatje is het .
Ik huurde zojuist een DVD : ET !! wie kent hem niet , de meisjes maar eens laten zien wat een leuke wezentjes er op andere planeten wonen !
Je zou hem toch zo in huis halen die ET ?
Oh enne nu ga ik in jogging kruipen , de kachel brandt, ik ga een valiumcake op tafel zetten voor die 7 zodat ik in alle rust vanavond zelf op de bank kan zitten zonder aan alle kanten lawaai…..
O ja en waarom willen al die vrouwen die mannen hieronder in de blog toch uit die pakken hebben? Ik vind een geklede man echt veel mooier dan een naakte . Ik heb een man naakt nooit mooi gevonden , ze kunnen beter een zwembroek aantrekken want dat ding dat daar zo bengelt is niet echt een beauty toch? Oké het is handig want wel lekker maar mooi? Neuhhhhh.
Dus ik heb de mannen liever IN De kleren ! Enne vrouwen vind ik nog altijd mooier naakt dan mannen maar goed dat is mijn mening . (niet alle vrouwen ! oké )
Maar speciaal voor die vrouwen die die mannen graag uit die pakken hadden dan toch een maar een naakt exemplaar speciaal voor jullie ….

Wat trouwens nog niet zo makkelijk te vinden was ook , heel bizar. Typ maar eens naakte vrouwen in op google die vind je zat maar naakte mannen? ze bedekken allemaal hun piemel….

Enne hierboven op die fiets (die voorop) ben ik , ja ik Floor , toen nog jong en strak , tig jaar geleden dus, een artistiek fotograaf zocht modellen die mee wilden werken aan zijn nogal bizarre foto’s… en ach ik had toch niks beters te doen….hahaha
Hier dan speciaal voor de dames geniet er van:

28 thoughts on “Zaterdag…

 1. Point proven! Trek wat aan!Ik wou dat ik net als jij zo lekker kon loggen in spannende tijden, maar ik val dan stil. Ik lees zo graag bij jou de herkenning van de drukte….

  Like

 2. Het is geen lekker ding…. Weet je wat het is, ik raak er zo van afgeleid. Je kijkt niet meer naar dat hoofd maar naar het kleine kopje. Het is ook niet in verhouding een gespierde vent en dan zo'n friemel tussen zijn benen. Een naakte man is mooier van achter. Tja, jij zag op je fiets natuurlijk de voorkant, ga je verveeld van kijken. De achterkant was best de moeite waard hoor!

  Like

 3. Floor genoten van jou blog en dat in twee minuten. Ik wed dat die foto zoeken langer duurde. Maar ook het commentaar van de dames, heerlijk! kan op deze manier de week weer lekker starten. Maar Floor, nog even en het is kerst, tijd voor rust en genieten. Advies, bouw voor die tijd al af anders komt die man met die hamer tijdens de feestdagen en daar zitje helemaal niet op te wachten! En dan, mis je echt alles!JB

  Like

 4. Dit lijkt wel zo een slingerding waarmee je vroeger de wc kon doortrekken….hmmm waren die niet van porcelein of zo? Gek hoe je toch zo ineens aan vergeten dingen moet denken….stress ze lekker door….waar vind ik het recept van die cake?

  Like

 5. ik ga echt niets inhoudelijks zeggen. een blote vent en anita is afgeleid he. maar seriously, dat zielige pikkie moet beschampt worden. als ik zo'n lelijk ding had, zou ik er niet zo trots bij kijken. En dan die pseudo geile blik van die vent. teiltje iemand?!

  Like

 6. Na die fotoshoot is de antipathie voor loshangende mannelijkheid zeker ontstaan…Die onderste….vlug in pak, omdraaien en ophoepelen…zo niet mijn "smaak".Wat een "denneappel", haha..Komende week dus vrij??? Je hebt al uren voor twee gemaakt, dus….Fijne zondag, Groetjes, Margotxx

  Like

 7. Is die bovenste foto misschien op het naaktstrand in Cap d'Agde genomen??? :)En ik had niks tegen dat pak, van mij mag de meneer op de onderste foto weer heel snel IN de kleren. Ik vind er niks smakelijks aan, hou graag wat te raden over. Pffff 70 uur, dat moet echt anders meissie, dat ga je zo niet volhouden. Toe maar, nog 4 weken en dan is het kerst! (RUST ?!)

  Like

 8. Hahahaha! En waarom heb jij in vredesnaam een zonnebril op???! En je kijkt er ook nog zo onverschillig bij! En nee, ik hoop die onderste vent nooit zo op het strand tegen te komen!

  Like

 9. nou niet alles is gespierd bij deze man.. 😉 jammer…. ik ben het met Inge eens… trekingodsnaameenzwembroekaan!en je bent nu waarschijnlijk al halverwege ET is het een beetje rustig… zijn de pubers aan de valiumcake?groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 10. Ok…ik moet je gelijk geven. Pak uit, maar dan wel iets artistieks om het bungelende lichaamsdeel te verbergen. Bedenk maar Floor, dat mijn sex….uuuhhh….manloze bestaan mij parte aan het spelen is 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s