Singles party’s


Ik was een jaar gescheiden.

De vriendinnen vonden dat het tijd werd voor een beetje vertier , ik moest maar eens mee naar DE party van het jaar vonden ze, in Hoofddorp.
Zo gezegd zo gedaan , 2 dagen voor kerst , ik kon wel een oppepper gebruiken .
Dus hotelletje geboekt naast het partycentrum en go with the flow.
Bij aankomst in Hoofddorp vond ik het wel heel erg druk in het hotel en heel veel vrouwen en mannen in groepjes , geen stelletjes zeg maar……
Komen we binnen in het partycentrum was het gewoon een feest van relatieplanet ! voor singles!
Dat waren ze vergeten te vertellen !
Stel je dat eens voor een giga party centrum met verschillende zalen, disco, bruin cafe, lounge, etc met alleen maar singles.
En TRIEST mensen ik werd al depri bij binnenkomst.
Overjarige veertigers die zich toch een partij aan het uitsloven waren voor het andere geslacht , ik werd ter plekke onpasselijk, maar ja ik was er en had hotel al ingecheckt en dus zoop ik me de avond door, bacardi doet wonderen ! Na een uur zie je de desperate dames niet meer en de heren die staan te trappelen om aandacht en heb je gewoon lol onder elkaar .
Echt en er waren veel mannen ! En niet 1 man waarvan ik zei nou die is wel leuk.
Niet 1 .
Nou ja niet meteen ……
Aan het einde van de avond dacht ik na ettele bacardi’s goh das nou wel een leuke vent , hij vond mij ook wel leuk , en zo kwamen we in gesprek.
Wat denk je ? De one and only die ik wel leuk vond , niet eens van WAUW , wel leuk zeg maar voor als je toch niets anders te doen hebt : Die vertelde dat ie getrouwd was !
Nou leuk voor je ! Dag !
Niks dag zei hij ik vind je leuk. Ja zei ik, das dan fijn, maar jij bent GETROUWD !!!!! Hij vond dat geen enkel probleem ik legde hem uit dat er zo’n 1000 gewillige vrouwen door de tent liepen waar ie zich lekker aan kon vergrijpen en dat ik het niet ging worden !
Dus gingen we lekker slapen en dat was dat .
Never nooit meer naar zo’n feest geweest .
Vrouwen van over de 40 die er het figuur niet meer voor hebben in veel te strakke kleding en die zo geil als boter naar kerels staan te lonken en geloof me kieskeurig waren ze niet hoor , ik zag er die stonden de hele avond verschillende kerels af te lebberen . En die mannen …….. SNEU !! Ik snap werkelijk niet dat mensen daar de ware vinden .
Vijf dagen later ontmoette ik G .

15 thoughts on “Singles party’s

 1. hahaha ik ken de verhalen, vriendin van me is ook eens naar zo'n party geweest. te triest voor woorden.maar vijf dagen later kwam alles dus toch nog helemaal goed =)

  Like

 2. gossie,..wat een trieste kennismaking met hoofddorp.Mocht je nu nog ns op pad gaan…sinds gisteren is er een Primark! (leuk voor je tienermeiden)fijne dag,ennuh,..klinkt inderdaad heel akelig zo'n party. mag ik bedanken?

  Like

 3. Nooit ben ik naar zo'n party geweest en ik hoop er ook nooit te komen. De kans is erg klein dat dat nog gebeurt. Ze zouden denken dat ik een ingehuurde chaperone was… Ik zie het weer helemaal voor me zoals je het beschrijft. En dan zo'n getrouwde vent! Wat DOET hij daar? Ga dan fatsoenlijk naar de hoeren, da's dan nog een eerlijke overeenkomst.

  Like

 4. Hier in de buurt is een kroeg en die heet in de volksmond 'De laatste hoop', daar lopen me toch een stel wanhopige singles rond. Tja, vleeskeuringen, daar houd ik ook niet zo van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s