Twitterloos


Sinds vrijdagavond twitter ik al niet meer, ik heb mezelf een twitterloos weekend opgelegd ! Om volledig tot rust te komen maar ik vraag me af of dat werkt ?

Ik merk dat ik nl onrustig ben, ik wil eigenlijk gewoon Tweetdeck openen en kijken of er berichtjes voor me zijn, kijken wat er allemaal gebeurt, kijken hoe het met Floortje is de nieuwe aanwinst van Madelief, kijken of Lynda al hersteld is, of mijn zusje Slagroomtoefje nog wat heeft meegemaakt, kijken wie wat gedaan heeft of meegemaakt , ohhhhh ik ben zoooo schijtnieuwsgierig. Maar ik zeg ook steeds tegen mezelf : moet toch wel 1 weekend lukken zeg dat je niet twittert?
Nou ??? met moeite …..
Ik zit hier en dus denk ik, plaats nog een blogje en hoop dat de dames het lezen en hoop dat ik morgen berichtjes heb in mijn twitter en ik hoop ook dat ik , oh shit , ik kan morgen niet eens twitteren zit hele dag weer in auto: Amsterdam en Almere !
Pfff zal ik dan toch maar nu even kijken? Nee Floor doe het nou niet !
Dus dames mochten jullie hier lezen bevredig me even en schrijf even wat ik allemaal gemist heb op twitter 🙂
IK MIS JULLIE !!!!! JA IK MIS JULLIE !!!!!!!
Life sucks without twitter !!!
Ik snap werkelijk niet hoe ik 40 jaar ben doorgekomen zonder twitter??? Het komt vast door dat schattige blauwe vogeltje …..
Ik duik weer in mijn Jan Jans en de kinderen …..

29 thoughts on “Twitterloos

 1. ik geloof niet dat ik ook nog tijd voor twitter zouhebben.., heb t wel online maar niet per telefoon want heb een simpele na t meewassen in wasmachine van al 3 mobieltjes.. ben beneiuwd of t jou gelukt is om niet te kijken

  Like

 2. Ik ben juist begonnen met Twitter van het weekend, althans begonnen…. ik heb een applicatie op mijn phone gezet en een paar zinnen verstuurd!Ben je ondertussen weer begonnen, het is natuurlijk nu alweer maandag 🙂

  Like

 3. Oh Floor, ik weet precies wat je bedoelt!! Ik twitter niet, maar ik neem mijn laptop overal mee naartoe en het eerste wat ik doe is kijken of ik op Internet kan! Dan moet ik zeker drie keer per dag checken of ik reacties heb en hoe het met mijn statistieken gaat. Daarnaast moet ik nog twee keer per dag mail nakijken en andermans logjes lezen en evt. reageren. Ik noem mijn laptop al 'mijn afgod'. Ik kan echt niet zonder, dus ik ga niet twitteren, anders heb ik nooit meer ergens anders tijd voor!

  Like

 4. Da's dus een van de redenen dat ik niet op twitter ga. Omdat ik denk dat het veel te veel tijd kost en omdat ik denk dat het veel onrust geeft. Natuurlijk ben ik retenieuwsgierig naar wat jullie daar allemaal aan elkaar vertellen, maar ik denk toch dat het heel wat relaxter is als je niet steeds meent te moeten reageren op wat iemand anders op twitter plaatst. Dat is volgens mij ook het voordeel van bloggen. Je plaatst iets en mensen reageren als ze het leuk vinden of je reageert bij iemand anders als je de blog leuk vind. Het is maar één keer per dag, of misschien in de paar dagen. Dat is toch heel anders dan dat je continu op elkaars tweetjes reageert. Want ik denk dat dat wel een voorwaarde is van twitter. Dat je frequent (bij voorkeur dagelijks) op zit en naar elkaar reageert. Of heb ik dat mis? Ik zie een aantal collega's continu in de weer met hun mobieltje en ben alleen maar blij dat ik dat niet hoef te doen.Het enige nadeel dat jullie allemaal twitteren is dat ik af en toe toch wel dingen mis! En dat vind ik dan weer wel jammer.

  Like

 5. Onrustig…ja dat zou ik ook worden van al die twitterprikkels 😉 Het leven is al vol genoeg zonder getwitter!Daarom doe ik er niet aan mee, een goede beslissing blijkt na deze post van jou..Groeten, Corine

  Like

 6. Ik ben er in het weekend vaak ook niet dus ik kan je niks vertellen. Volgens mij is dat het probleem met twitter en zo dat je het idee hebt dat als je er even geen tijd voor hebt dat je van alles mist en dat eigenlijk wel meevalt.Relax Schatje!!!!xxx

  Like

 7. Ontwenningsverschijnselen…..oei oeiEn daarom doe ik er allemaal niet aan mee, want ik wil ook nog gewoon tijd hebben om andere dingen te doen.Maar ben benieuwd of je nu intussen niet even getwitterd heb.

  Like

 8. Chere Floor, écoute moi bien. Tu a un problème. tu travaille trop dur en tu a beaucoup trop de stress en ce moment. Fait attention ma petite Floor.Floor even seieus, ik lees je al een tijdje en lig vaak in een deuk want je bent erg grappig maar ik lees ook dat je veel te veel stress hebt en dat je behoorlijk gas terug moet nemen want als je zo doorgaat gaat t mis.Ik heb het jaren geleden zelf zo meegemaakt en ik heb niet eens kinderen.Veel stress, niet kunnen slapen, huilen, niet kunnen ontspannen.Het leven wat jij leidt houd toch geen mens vol?Begrijp me niet verkeerd ik wil je niet de les lezen hoor maar het is zo herkenbaar en maar doorgaan en de pias uit blijven hangen.Oh niet kunnen concentreren ook zo een.Hey en als het zoveel onrust geeft om niet op twitter te lezen dan kun je toch beter wel erop gaan toch?Let op je zelf. Lieve groetjes Hélèneen nogmaals; ik vind je verhalen geweldig.Oh en de allerbeste minnaar die ik ooit had had een kleine piemelmuisje.

  Like

 9. Dank je lieverd voor je spontane reaktie op de blog, het liefst wil ik je nu even een dikke knuffel geven, maar helaas, mag het een syberknuffel worden hahaha…. heb je nog wat met de foto kunnen doen!!! ik kom denk ik even langs twitteren hahaah..liefs Marion

  Like

 10. Mijn eerste reactie weer op mijn eigen pc, na een hele week zonder…ik weet dus wat je voelt…maar ik ga niet twitteren…Relax, morgen is het gelukkig!!!! weer maandag…Gegroet, Margotxx(ik hewb j=heel wat gemist, zo te zien, dus moet eerst eens bijlezen. Nog een Floortje???)

  Like

 11. Hier een twittermaagd dus kan er niet over oordelen maar ehm is het nou niet heul vermoeiend om constant overal van op de hoogte te ( willen) zijn en iedereen ook te laten weten wat jij op dat moment denkt of doet?Just curious.

  Like

 12. Ik dacht vrijdag echt: Mooi, Floor twittert niet, nu neem ik zelf ook gas terug een paar dagen op twitter. Dus moet je nagaan….Ik was om half 7 wakker. Nou ja, ik niet…Floortje was om half 7 wakker en maakte mij wakker door met haar bollige lijfje om m'n hoofd te gaan lopen. Het is een schatje, een dotje en zo lief! Met de hond gaat het goed, de andere kat is diep beledigd en loopt met een grote boog om haar heen. Tot zover de update, hou je taai en geniet van je 'rust'!

  Like

 13. T is erg rustig ja, i dacht al dat je toch nog een trein gevonden had…pffff. Nee er is niks spannends gebeurd, want jij bent er niet hè. Winkelen, Floortje-de-kat-ophalen, rennen-in-de-mist, op-bezoek-bij-oma en op-vakantie-gaan-of-de-volgende-vakantie-alweer-plannen (oh nee jij volgde haar niet meer..whoeaaaa)

  Like

 14. Ik moet toch wel lachen hoor (mag dat bij ontwenningsverschijnselen om de patiënt lachen?). Ik ben de laatste tijd wat minder van de twit, maar mijn timeline is een stuk minder gevuld nu jij niet twit dit weekend en daardoor ook minder wordt gereageerd enzo.Ach, zo is het voor ons allemaal een rustiger weekend waarbij ook ik probeer de laptop even wat minder open te klappen steeds. Ook goed voor mijn rust.En maandag……! (o nee dan kun je ook niet….maar 's avonds wel!)

  Like

 15. Deze kwam zojuist binnen, had vast je blog gister gelzen ;)"Zijn die lezeressen nou wel of niet aan hun gerief gekomen bij de door Linda geleverde gigolo's? Ik slaap daar slecht van."Tweeted by Youpvanthek

  Like

 16. O jee, ontwenningsverschijnselen, klinkt als een echte verslaving. Geniet maar lekker van alle andere dingen waar je nu tijd voor hebt. De rest heeft het ook te druk met andere dingen, zoals hardlopen, kittens, I-pads en wat al niet meer. Je mist dus helemaal niets, geloof me.

  Like

 17. diepgaande gesprekken en IETS minder over en weer geleuter nu jij er niet bent:(……see…'t is anders op twitter nu……Just kidding, dat weet je…..don't worry, wij gaan nergens heen, wij gunnen je dat rustige weekendje en als er ECHT iets is wat je niet moest missen, mailen we je wel WHAHAHAHAHAH….dag lieffie!!!TWOEDELS!

  Like

 18. Ja het is echt vreselijk, heb mezelf net twee uurtjes geleden even op pauze gezet, moet echt even, die cijfers van school moeten omhoog, en mijn relatie kakt in, maar niet voor lang hoor! ik moet het gewoon anders indelen, ik kan soms echt de hele dag achter mijn computer zitten, hij aan de ene kant van de kamer en ik aan de ander. dat willen we niet meer! Maar uhh hoe lang denk jij dat ik het vol ga houden? ik vind jou al heel stoer met twee dagen………kusjes

  Like

 19. ik heb gewoon vrijdag #tvoh niet eens gekeken, want jij was toch niet online om mee commentaar te leveren. ok, dat was niet de enige reden, maar t speelde zeker mee… t is net de extra dimensie aan zo'n programma.Vroeg me na vrijdagavond al af hoe het met je ging, dus ben blij met dit logje. En vooral ook met het vorige. Fijn dat je geniet van je tijd voor jezelf. En wat betreft je twittervrienden… die zijn er nog hoor, na een twitterloos weekend. Maak je daar maar geen zorgen over. x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s