Zaterdag met LINDA


Nadat ik vrijdagavond er maar een slaappil in had gemikt om te voorkomen dat ik de hele nacht wakker zou liggen want de adrenaline vloog door mijn lijf heb ik tot 10 uur geslapen .

TOT 10 UUR , how long ago was that?
Nou ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst tot 10 uur geslapen heb.
Toen ging ik aan de koffie, koffie en nog eens koffie, struinde ik het net af op zoek naar een leuk lang vest, zette ik de sauna aan, ging in de sauna, erna in bad met LINDA en las die in een ruk uit !
LINDA is echt mijn blad , ik vind het geweldig gewoon !
Over gigolo’s met pielemuisjes, ik snap niet dat een bureau gigolo’s aanneemt met pielemuisjes, dan is 250 euro wel heel veel geld de centimeter ??? En ik snap ook niet dat je als vrouw zijnde het kan doen met een gigolo. Ik stelde me dat zo voor , daar komt ie binnen, je weet waarvoor ie komt, denk dan oh hij is net nog bij 4 anderen geweest , en dan moet het gebeuren…. ik ben totaal niet preuts aangelegd, hou van sex maar om het nou met een wildvreemde die je betaald te doen ? Ik kan daar geen idee bij krijgen geloof ik maar ja wat niet is kan nog komen …..misschien als ik 50-60 jaar ben , ziels alleen , maanden/jaren geen sex heb gehad vind ik het dan ook wel leuk zo’n gigolo???
Maar dan ga ik Danny niet bestellen met zijn kleine pielemuisje en zijn praat tik want behalve zijn pielemuisje vertelden de dames dat ie ook graag over zichzelf praat ! Nou als ik betaal voor een vent mag ie over mij praten of naar mij luisteren maar wil ik niks horen van hem , mond dicht jij en doen waar je voor aangenomen bent en roepen hoe geweldig ik ben ! 😉
IK ben ook totally verbaasd dat ik er niet in sta met mijn big family en ik las ook dat ik perfect in de familie de Mol zou passen. Ik hou van schransen, spelletjes, kinderen , honden, en Portugal !
Maar ik heb al een man en er is ook geen man binnen de Mol familie die mij kan bekoren, nou oké eerlijk ie eerlijk, mocht ik geen man hebben dan hoeft John senior papa van Johnny als ie aandringt echt niet in de badkuip te slapen, zo lelijk is ie nou ook weer niet .
O ja en AAN en UIT (mensen met en zonder kleding ) op de laatste pagina’s in de LINDA hoeft niet echt van mij , of fotoshop die mensen dan wat zodat het er allemaal een beetje smakelijker uit ziet zeg ….
Enfin toen kwam ik stomend uit bad, heb een dik uur zitten uitpuffen, beantwoordde wat mailtjes, maakte wat foto’s voor de site (ja das werk maar wel ontspannend werk) en ging lezen!
Lezen, lezen, in slaap vallen met boek, pot thee, lezen, filmpje halen en toen was het ineens zaterdagmiddag 17 uur al !
O ja en ik lees momenteel 3 boeken door elkaar heen want ik heb een concentratie probleem denk ik ,en geen tijd en ik wil alles weten en ja de ene dag wil ik dat boek lezen en de andere dag dat boek en ik lees nooit meer dan 1-2 pagina’s per dag want dan val ik al in slaap als ik ’s avonds in bed een boek ter hand neem.
En de titels van die 3 boeken zijn :

17 thoughts on “Zaterdag met LINDA

 1. Lekker even ontspannen… nou ja, drie boeken door elkaar lezen, wel heel veel. Kan je ze nog wel uit elkaar houden? 😉 Ik was begonnen aan die Mini shopaholic, maar vond het op een gegeven moment zo niet grappig en boeiend meer dat ik er maar mee ben gestopt. Wat vind jij ervan? Ik vond die vorige boeken van haar echt superrrr!

  Like

 2. Jeu, ik zie dat ik allerlei posten heb gemist! Je zou het toch RUSTIG aan doen dit weekend, je bent niet bij te houden. Die shopaholic boeken heb ik ook met veel plezier geleden. Deze nog niet, dus misschien iets voor onder de kerstboom?

  Like

 3. Leuk leuk! Mini Shopacolic heb ik pas besteld (Duits natuurlijk) en de andere boeken ken ik (nog) niet.De Linda kocht ik toen ik in NL was en dat ga ik zéker weer doen!Fijne zondag (weer zo lang slapen?…geniet ervan!!)

  Like

 4. Klinkt als een heerlijk weekend!Nadat ik 6 weken terug oa de LINDA. heb opgezegd had ik daar woensdag alweer spijt van en kocht hem dus maar 'los'. Leuk thema dit keer en idd, ik dacht ook 'waar is Floor met haar grote gezin?'

  Like

 5. oh ja leuk de linda . ik heb hem nooit gelezen maar moet hem nu echt hebben want mijn vriendin staat er in met haaar gezin. toffe foto's( ze heegft er zelf veel extra kunne maken dus heb alles via hyves al gezien.. al zien ze er best anders uit daar dan in t echt…fijn dat je nu toch even wat voor jezelf kan doen dit weekend.Jammer dat t weeknd zo voorbij vliegt he!

  Like

 6. Heb gisteravond ook de Linda bijna helemaal uitgelezen, tot ik in slaap viel. En weet dus nog niet wie er nu uit is bij TVOH.Enne….ik ben dus al wel 50 maar betalen voor de sex, moet er niet aan denken.En jij had er goed tussen gepast met je gezin.

  Like

 7. Kijk, wat een energierijk logje! Goed dat je zo'n zennige dag had Floor! Moet de Linda ook maar 'ns kopen want een verhaal over gigolo's lijkt me best interessant. ;-)Keukenmeidenroman vond ik erg indrukwekkend.

  Like

 8. het fotoboek van Linda heb ik vanmiddag in de boekhandel gezien…..MOOI….niet voor in bad hij is te zwaar maar zeker de moeite waard..ehh nee ik krijg geen commissiegelukkig dat je het vandaag rustig aan gedaan hebt nog een dag om goed uit te rustengroetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 9. Gelukkig! Deze dag is beter te doen dan gisteren voor je en daar ben ik blij om! Vanavond lekker chillen en morgen ook nog rustig aan doen en dan voel je je al weer een heel stuk beter!

  Like

 10. o das heel mooi dat jij de minishopaholic leest. Ben namelijk ernstig fan van haar boeken,dus hoor graag of jij deze leuk vind. soms houd t namelijk op met dat leuk zijn vind je niet? dus vertel!! en wat klinkt jou dag goed zeg!trouwens; wat lang mooi vest betreft; ik zag een hele mooie…zit me nu even suf te piekeren hoe dat merk ook alweer heet,..oja; sandwich!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s