Vrijdag : ROTDAG

Vrijdag: een rotdag ! Het kon niet erger, niet slechter, niet beroerder, niet vermoeiender , niet verdrietiger……..het was een KUTDAG. (behalve het uurtje dat Martin en Barbara er waren dat was gezellig !!!! )

Vrijdag half 5 , treinkaartjes geprint ,YES, kinderen naar de trein en het weekend kan beginnen.

WRONG THINKING !!!
Niks trein, niks kinderen in de trein , niks geen trein , NIENTE NADA RIEN !!!!
Er was iets met brand in Utrecht en de hele cirkel rondom reed er niet 1 trein meer !
Dus die kinderen konden met geen mogelijkheid in Utrecht of voorbij Utrecht komen !
Dus zat er maar 1 ding op : wachten tot het voorbij zou gaan of brengen !
Eerst wachtte we , belden we, keken we op internet om tot de conclusie te komen dat het echt niet zomaar even een brandje was wat binnen het uur opgelost zou zijn dus…….brengen !
En ik wil niet zielig doen maar na deze week , deze vermoeiende overvolle drukke week en mijn overspannen toestand vandaag WAS DIT DE BEKENDE DRUPPEL !
En geloof me die was GROOT die druppel, en niet eens de mogelijkheid om me voor de trein te werpen want die reed immers niet !
Ik kon het er niet bij hebben , G had dat al snel door dat de tranen weer kwamen (die kwamen de hele dag al bij het minste geringste) en dus ging hij de kinderen naar Den Bosch brengen, hun pa gebeld of ie naar Den Bosch wilde komen en dat deed hij.
Ik ging ondertussen in overspannen toestand de AH in op vrijdagavond : what was I thinking???
En ik reed huiswaarts met 2 grote dozen en 2 grote tassen boodschappen.
Ik had een heel erg BEREHAP MAYO BAILEYS moment maar ik ben natuurlijk op dieet , nog immer ja en dus deed ik het niet, applaus voor mezelf .
Maar wat deed ik wel : boodschappen opruimen , koken voor g , wijntje voor hem inschenken en denken zal ik die fles even gewoon even achterovergooien ? dat relaxt mij nl heel erg : wijn. maar ik deed het niet en dus bleef ik overspannen op de bank zitten met mijn eigen 100 gr vis en 105 gram champignons, wow wat een feestmaal !
Om half 10 was g weer thuis keken we TVOH en Kane met Ilse de Lange PRACHTIG !
Dit liedje vind ik zoooo moooi van hun:
Tekst van het liedje :

Stay tonight
Let me hold you like I never did before
Take my arms
And let me hold you like I never did before
And I should have tried just to talk about this
Waiting, ending
I should have tried just to let you know
That I’m still here
So before you let me go…

Take my hands
Let me touch you like I never did before
Take my heart and let me love you
Like I never did before

And I should have tried just to talk about it
Waiting, ending
I should have tried just to let you know
That I’m still here

But we waste it every time
Now my heart is on the line
And we see ourselves no more
When we’re closing every door
It’s so much harder than before
So before you let me go

Before you let me go…

Save the dance and let me spin you
‘Til your world is turning round and round
Round and round, round and round
Save the chance and let me show you
Just like you need a little more
Just like you need a little more

And I should have tried just to talk about it
Waiting, ending
I should have tried just to let you know
That I’m still here

But we waste it every time
Now my heart is on the line
Until we see ourselves no more
When we’re closing every door
It’s so much harder than before
So much harder than before
So before you let me go…

Before you let me go…

But we waste it every time
Now my heart is on the line
Until we see ourselves no more
When we’re closing every door
It’s so much harder than before
So much harder than before

But we waste it every time
Now my heart is on the line
And now we bruise with every step
When we’re closing every door
Can we make it easier
Some time?
Some time…

Musicopy

13 thoughts on “Vrijdag : ROTDAG

 1. Het klinkt als hoge nood om bij te tanken, doen dan meid. Een heerlijk rustig weekend samen. Even niks dat moet. Laat de pakketten de paketten, de mail de mail, dit weekend is Floortjes-time!!! Pas goed op jezelf. XXX

  Like

 2. Floor , als je zo snel over je theewater raakt dan zit je toch minstens tegen overspannen aan.Als je me inmiddels een beetje kent weet je dat ik gewoon zeg wat ik denk, het is mijn mening maar en je hoeft het er zeker niet mee eens te zijn.Maar trek nu aan de rem nu het nog kan, 1 keer even een maandag rustig aan is niet genoeg blijkbaar.En dan ook je lijf nog pesten met een dieet.Ik word er zo verdrietig van als ik het lees.Dikke knuffel…

  Like

 3. Ik hoop dat je dit weekend tot rust komt. De boog kan niet altijd gespannen zijn meisje! Pas een beetje op jezelf. En wat fijn dat je een man als G naast je hebt staan. Wat een lieverd…Probeer te genieten van het weekend.

  Like

 4. En doe je dan ook chagrijnig tegen G? Ondanks dat ie de grootste schat ever is? Of ga je lekker tegen 'm aan zitten janken tot het overgaat? Ondanks alles..een fijn weekend samen!

  Like

 5. Heb ook erg genoten van kane gisteravond en ben zo blij dat ik niet de enige was met een Kaa Uuuu Teee dag, wat zeg ik… het was gewoon een waardeloze week. Ik had een vijveroverstroming, een tuin die net 2 maanden klaar is en die helemaal open moest…. een enorme vechtpartij op mijn werk waar ik de politie bij moest laten komen, een kind wat ineens een moedervlek weg moet laten halen omdat die huidkanker kan veroorzaken en een dieet waarbij ik deze week maar niet wil afvallen (terwijl ik wel heel braaf ben!). Ook ik had zin in een groot glas wijn, een vol bord pasta en daarna chocolade mouse toe…. niet gedaan. Ben ook supertrots op jou dat je het niet gedaan hebt, de verleiding kan soms zo groot zijn hè!Ik hoop dat je nu met manlief (of alleen als je dat lekkerder vind) een fijne wandeling maakt (ga naar het bos of naar de zee..) het is mooi weer. Denk aan niks, neem een pot thee en een film of boek en slaap wat meer..Het komt goed, ooit… liefs van mij, Claudia.

  Like

 6. Ach liefie, wat een gedoe weer. Als je je zo verheugt op iets en het gaat dan niet door of anders als gepland, dan is dat soms ook gewoon moeilijk om overheen te stappen. Fijn dat G zo goed voor je zorgt. Geniet nu de vrije dagen meid.Prachtig nummer trouwens.

  Like

 7. OPTIMAAL genieten van deze mooie zaterdag dan maar…een wandeling en lekker een hapje eten ergens…samen…en dan een dutje…niks geen tegen de klok aanwerken.Dat is mijn wens voor jou, lieve FloorLieve groeten

  Like

 8. Hè, jakkes. Het was juist zo mooi gepland… Vrienden kwamen nog effe gezellig langs, hup de hele bups naar de trein en dan gezellie heel het weekend met z'n tweetjes…Gelukkig heeft G het van je overgenomen… En SUPERKNAP dat je nergens voor gezwicht bent en perfect je aan je dieet houdt… Je staat wèl stevig in je schoenen , chapeau hoor!!Geniet een héél lang weekend!!Groetjes, Collie

  Like

 9. Ik heb zojuist twee tickets gebkocht voor 23 april…KANE in AHoy, dus je snapt ..ME SOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAPPY!!!! ANYWAY….maak me een beetje zorgen om jou hoor…..jouw boog is CONSTANT gespannen….dat kan niet he.Ik hoop dat je een heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk weekend hebt en dat je weer een flink shot energy terugkrijgt….lekker niksen met je lief, of er nog even lekker samen op uit……HAAL ADEM FLOORTJE!!!! Zorg goed voor jezelf, want ánders……uhm…kom ik je schoppen????;)dag sies, dikke kus vanuit het zuiden!

  Like

 10. geniet van je weekend en bedenk, over een paar jaar krijg je er ook nog schoondochters en schoonzonen bij,,,Dan worden de kinderen veel leuker en wie weet krijg je misschien mijn zoon wel als schoonzoon kan hij bij jou ook een kraantje plaatsen…Komt wel goed schatje….fijn weekend..Kari

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s