Nog maar eentje

Voor degene die niet weet dat ik naar Veldhuis en Kemper ben geweest : nog maar een liedje ….ik luister namelijk al weken naar deze cd !!!

En alle liedjes zijn evengoed !
O ja en het weekend is in aantocht en daar heb ik zoooo zin in, nu nog even doorwerken en dan vanmiddag : WEEKEND !!
Maar eerst komt vanmiddag vriendinnetje Babs nog met manlief Martin , jaja die Martin die de hele dag twittert, die ja, hahahaaa.
En dan straks kindertjes op de trein en RUST !!!
Mijn jongste had een crisis vanochtend : wil haar spiksplinternieuwe winterjas niet meer aan omdat kinderen haar pesten …..nou ja zeg ! Ze heeft hem notabene zelf uitgezocht. Stomme kinderen !
Dus ik dwong haar die jas aan te trekken en er boven te staan……ben in staat die kinderen gewoon eens flink aan hun oren te gaan trekken daar op school wat denken die wel niet ?
Het is een heel gewone zwart kort dik jack met capuchon , doorstikt , niks mis mee !!

15 thoughts on “Nog maar eentje

 1. Ah nee, wat onwijs stom van die jas. Hatelijk gewoon, ik hoop dat het haar lukt om erboven te staan.Ik kan nu soms ook al gillen.O wilde laatst ineens niet meer eten. "want dan word ik dik". Ze is net drie man, wat een belachelijke onzin. Dat hadden een paar meisjes uit haar klas gezegd. En ik vraag me dan echt af waar die ouders het met hun kinderen allemaal over hebben. Dat er dat soort onzin uit drie en bijna 4 jarigen kan komen.

  Like

 2. Gadverdamme….kinderen kunnen zo bikkelhard en gemeen zijn! Bah, bah, bah. Heeft ze het vandaag doorstaan?Ik hoop dat je een heerlijk rustig weekendje hebt: het zij je gegund meid!

  Like

 3. kan het me zelf ook nog herinneren van 'vroeger' toen ik nog op de basisschool zat. een rood setje, rokje met een soort van jasje erop. was er helemaal verliefd op. ik weet nog dat ik het in het kleedhokje bij de c&a aan het passen was. Een keer aangehad op school en toen huilend thuis, viel niet in de smaak bij de klasgenoten en die hadden mij gepest. Toen droeg ik het alleen nog maar in de weekenden. Eigenlijk te achterlijk voor woorden dat je je zo laat koeieneren, maar t is voor volwassen vaak al moeilijk om gewoon hun eigen ding te doen, laat staan voor kinderen.

  Like

 4. Waarschijnlijk gaat het niet eens om de jas, maar zochten ze gewoon iets om te klieren…Geef je dochter een extra knuffel mam, het blijft knap vervelend als ze je zo te pakken nemen! Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 5. Martin? Uuh is zijn tweede naam soms Frans misschien? Je snapt die schoolkinderen niet van tegenwoordig want wát kan er nou mis zijn met een zwart jack? En zo vinden ze altijd wel iets om over te zeiken. 'k Hoop dat je dochter er boven kan staan hoor!

  Like

 6. Ja, Veldhuis en Kemper, ik werd er zeer aangenaam door verrast laatst.Wat vervelend van dat gedoe met die jas. Hoe ging het vandaag op school met haar?Heel fijn weekend: geniet er van met z'n tweetjes!

  Like

 7. Echt die kinderen mogen blij zijn dat ik niet voor de klas sta, hoewel ik er waarschijnlijk na een halve dag toch uitgeknikkert wordt hahaah…Lieverd geniet lekker van je kidsoff weekendliefs uit Zweden

  Like

 8. O, ja. Ik heb een aantal jaar geleden met Kirsten zo'n crisis gehad over een spiksplinternieuw zomerjasje. Hadden ze gezegd dat die mouwen zo gróót en wijd waren… ze hebben hem zelfs in de afvalbak gekieperd!! De jas was gewoon een eenvoudig heuplang glad jasje met ceintuurtje?!?!? Kind wilde gelijk haar jas niet meer aan, die ze notabene zelf had uitgezocht… En nog steeds als er mouwen wat wijder vallen dan glad/strak!!! zit ze te plukken aan de stof. Het wordt gelukkig wel wat minder… Gek wordt ik er van. Aan de ene kant willen ze uniek zijn, maar aan de andere kant moet iedereen hetzelfde aan, of zo…. grrrrrGeniet van je zálige weekend!!Groetjes, Collie

  Like

 9. ooooooooh ik moet me ook altijd ZO inhouden(tegenwoordig: voorheen dééd ik het dus he) om geen verhaal te gaan halen he!!!!Meisje 1 meldde gisteren dat haar vriendinntje op school gepest wordt….ze zou TE DIK zijn, nou ik heb het grietje gezien…13 is ze……NIKS mis mee he…..mooie meid……ze ZOEKEN gewoon iemand, ik zweer het je!!!SNertkinderen….hullie…niet de mijne, natuurlijk;)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s