Hij kwam dus…


Het weekend:

Vrijdagavond begon de ellende : de stad kon je niet meer in noch uit .
Alles in rep en roer hier want hij kwam immers …..DE enige echte Sint !
Dochter meldde me nog even dat ze wel in de war werd van me want twee jaar geleden had ik haar verteld dat de Sint niet bestaat en nu heb ik het steeds over DE ECHTE ?
Ja meid das waar daar raak je ook van in de war….
Alle boodschappen had ik donderdag al gedaan want vrijdag was natuurlijk alles overvol overal.
Zaterdagochtend vroeg uit bed, en om 12 uur waren we klaar met de dames om naar de Sint te kijken. Die 40-50 duizend mensen die men verwacht had waren er echt niet , het viel reuze mee met de drukte vonden wij. En Maxima was er helaas ook niet terwijl iedereen zeker meende te weten dat Maxima en de kinderen zouden komen…. jammer dat wel, had haar wel eens willen zien in het echie.
Zaterdagmiddag viel ik in slaap , heb dik een uur geslapen en verder hebben we gelezen en films gekeken. Unthinkable , en voor mensen met zwakke zenuwen geen aanrader …….het is een nogal heftige film . Erna had ik nog SATC deel 2 en daar viel ik bij in slaap , geen bal aan en echt niet het niveau van de eerste ….
De jongens keken de nieuwe Freddy Nightmare in Elmstreet , ongelooflijk dat die lui dat leuk vinden , ik vind het vreselijk eng.
Zondag: totale “relaxdag” tussen de pubers door want geloof me na een weekend met die 7 hadden we het helemaal gehad hier , we zijn weer op……. van het corrigeren, van het gezeur, van het geruzie onderling, van de grote bekken, van de regels laten gelden waar ze het nooit mee eens zijn, van het weerwoord bij alles, van het bekvechten van de zussen onderling, van het zeggen dat de laptop of xbox uit moet na 4 uur en daar dan weer bergen protest en weerwoorden op komen, van het opruimen, van het puinruimen, van bergen eten maken, en machines was draaien.
Vanmiddag sliep ik ook een uurtje wederom op de bank , hoezo moe moe moe?
Verder kreeg ik door voor wie ik een kadootje moet doen voor de SecretCisca aktie en ik baal dat diegene geen blog heeft waar ik even kan gluren hoe die persoon is , dit is nl zo moeilijk een kadootje voor iemand waar je NIETS van weet……ik pieker me suf maar heb totaal geen beeld bij deze persoon, ze reageert ook nooit hier dus ik ken haar absoluut niet !
Morgen is het weer maandag………..echt de weken vliegen gewoon voorbij, was ist los? Mijn leven gaat in sneltreinvaart…………

12 thoughts on “Hij kwam dus…

 1. ah nu lees ik waar het laatst op twitter over ging en da's idd wel lastig, voor een echt totaal onbekende een kadootje verzinnen.. succes!dat de niéuwe Freddy Nightmare in Elmstreet eng was, geloof ik graag hahaha die freddy was er al toen ik nog puberde, die gast is nu like tweehonderd ofzo #eng!!! hahaha

  Like

 2. Zo Dot, het weekend is weer voorbij en ik hoop dat iedereen opgekrast is naar school. Vandaag maar even een uurtje of wat voor jezelf ertussen plannen. En als dat niet lukt: een dikke knuffel!

  Like

 3. Nee Floor de prinsesjes kijken altijd met hun paps en mams in Scheveningen. Daar stonden ze weer op de kade te zwaaien. Gelukkig is het morgen weer maandag lekker alles de deur weer uit. . Sterkte de komende week. Liefs Leni

  Like

 4. Ik heb even gekeken zaterdag. Manlief keek me even raar aan omdat ik naar de sint zat te kijken. Maar juist op dat moment zag ik wel net en stukje van je huis voorbij flitsen. Kijk dan, zei ik daar is het bij dat ronde raam. Maar ja toen was het al voorbij.Fijne week, en die is ook weer zo voorbij.

  Like

 5. Max was in Scheveningen lekker dicht bij huis. Dus geen koninklijke drol in je plee. Stuur mij maar een Ciscaklaas kado want mij ken je onderhand wel! Ik doe niet mee deze ronde, omdat ik nu teveel aan m'n hoofd heb. Volgende keer weer. Morgen weer maandag, ook zo'n lekkere dag om de week mee te beginnen…

  Like

 6. ik heb ook nog gekeken dacht nog even dat dat schattige babypietje bij jullie was aangekomen….. wat een schatje deze had er echt nog wel bijgepast dacht ik zo! of het er nu 7 zijn of 8 dat maakt echt niet uit toch?groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 7. Ik geloof dat ik ook een blogloze heb of zo. Dus wat wordt nog lastig. Maar we bakken er wel iets van.Je pakket is binnen trouwens. Prachtige dingen, de sint gaat hier twee iemanden (mezelf en mijn moeder) erg blij maken. De stokjes staan inmiddels lekker te geuren en wat lief die extra cadeaujes. Thanks.Was jullie huis nu wel of niet even in beeld? Weet het namelijk niet zeker, maar was ook best af en toe afgeleid door een stuiterende jongste die zo genoot van de intocht!

  Like

 8. Heey Floor,Tuurlijk ben je moe, die kinderen slopen je. Maar geniet er maar van hoor. Zodra ze echt de deur uitgaan dan mis je ze. En dan zou je willen dat ze weer eens ouderwets thuis de boel slopen. Nee en maxima zat niet in Harderwijk maar ergens anders naar de sint te zwaaien. Ik heb nog gekeken ff maar ik zag je niet op tv….. Fijne week en relaxGroetjes P.ieternel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s