HIJ komt….


De hele straat ligt inmiddels vol kabels van de NOS want voor degene die het nog niet weten : DE SINT komt aan in Harderwijk zaterdag !!!
De stad is in rep en roer overal hangen de vlaggen, en iedereen is in opperste paraatheid.
Dus u begrijpt dat ik zaterdag mijn schoentje zet , tis immers de echte sint een geen hulpklaas….
Dus ik verwacht hele dikke kadootjes in mijn schoen hij mag immers ook hier door de straat rijden met alle pieten dus daar verwacht ik wel iets voor natuurlijk. Hij komt hier zo voor mijn voordeur langs….
Ja echt !
Dus kijkt u vooral tv ik zal even zwaaien naar iedereen ….als u iemand met een zwart mutsje verwoed ziet zwaaien dan ben ik dat , zwaai even terug dan !

31 thoughts on “HIJ komt….

 1. Hahaha, de Sint door je straat is best leuk toch? al weet je nooit wie die zwarte piet is die weer eens een geintje uithaalt. Doe jij maar mooi zwart mutsje op!!! krijgje misschien wel veel lekkers binnen!! veel plezier zaterdag.Grt JB

  Like

 2. hahaha nog meer reden om te gaan kijken zaterdag!als t zo regent gaan we niet eens t dorp in maar zitten we hoe dan ook voor de buis.. maak je nog een spandoek met een reclame voor je webwinkels??zo van Sint u kan hier inslaan…oei maar dan krijg je t vast wel heel erg druk met inpakken…nouja als er een leuke Piet komt helpen is t misschien nog gezellig ook.trek je een felgekleurd jasje aan.. dan zien we je misschien sneller.. oh nee daar houd je niet van he… mmm dan t spandoek dan maar…

  Like

 3. jaaa stoer! zou voor de zekerheid een laars zetten, je weet t maar nooit. ennuh,..als ik nou ga kijken (op tv he,) geef die dieuwertje dan even een zet en regel jij t verder even?

  Like

 4. Ik zit ook voor de buis hoor!Als pakjesboot 12 niet vergaat vannacht tenminste, hier (noord-holland) begint het al steeds harder te waaien! (en het is nog wel sint-maarten vanavond *snik)

  Like

 5. Ik kijk!!!! Zal mijn muts opsnorren!!!:)…maar kan ik wel nog even mijn lijstje met tekening sturen? Dat je dat even afgeeft?…Goh, wat een eer….DE Sint door je straat!!!!

  Like

 6. Ik zit ook paraat in mijn stoel met Bridget naast me!! Er wordt hier al druk geoefend met de liedjes dus zaterdag ken ik ze ook!Elke ochtend kijk ik verplicht samen met Bridget naar Marsepein-huppeldepup van circa 25 minuten!!! Dat is tot kwart over acht en dan is het hard rennen, jassen, tassen en hup lopen!!Ik zal uitkijken naar je, hoor!!Groetjes, Collie

  Like

 7. haha de groeten aan de Sint van mij. Niet vergeten want in Zwitserland komt hij niet. en eeh..ik weet niet hoe je dat wil bewerkstelligen Floor, dat de mensen jou op de tv zien want volgens mij ben je al zooo afgevallen dat je je zonnebril als bh kunt gebruiken. *rentheelsnelweg*Dus mensen, als u een streepje mens ziet staan, dan zal dàt onze Floor wel zijn:)))

  Like

 8. Wij kijken…verplicht…Jongste is 9 en "gelooft" nog, maar alleen deze is echt…en dat zie je aan de schoenen, aldus zoon van schoenenboer…Dus let jij even op zijn schoeisel en geef door wat hij aan had, anders gaat er hier een van zijn geloof…Zwaai, bey…Margotxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s