Zaterdag

Mensen het was geweldig VELDHUIS & KEMPER
Eigenlijk moet iedereen er verplicht naartoe, het was geweldig echt geweldig.

Ik was ontroerd , luister maar naar het liedje en de tranen rolden over mijn wangen.
Herkenning mensen , een en al herkenning !
Na afloop stonden de heren in de foyer te signeren dat was ook wel leuk .
En toen kwamen we thuis en zaten we in de bank en ik zag hem .
Ik zag hem ineens .
Hij is niet weg, hij is er gewoon nog , in ons huis .
Die verdomde vleermuis !
En nu niet in de woonkamer maar in de hal daar waar de trap naar boven is en die je dus niet kan afsluiten .
Dus ik commandeerde manlief naar boven de deuren van onze badkamer en slaapkamer dichtdoen maar ja toen zagen we hem niet meer dus hij kan best in de badkamer of slaapkamer zitten .
En die wetenschap mensen SLAAPT NIET LEKKER !!!!!!!!!!!!
Dus ik had een K*TNACHT .
En nog een uur langer dan normaal ook nog.
Nee das fijn………

18 thoughts on “Zaterdag

 1. Hé gats een uur langer een k*tnacht! :-(En hoe is de situatie met de vleermuis nu dan?Ben een paar weken geleden met De Man naar V&K geweest en was ook zeer aangenaam verrast. Erg leuke show.Vraag me af of je mijn mailtje van afgelopen donderdag gehad hebt omdat je nog niet geantwoord hebt. Is dat @mac.com adres nog wel juist? Laat je even iets weten?

  Like

 2. lijkt me simpel, jij lekker slapen en manlief Vleermuiswacht! Wat dacht je dan??? Ik ga eens even naar je liedje luisteren……kan wel een jankbui gebruiken!!Liefs!!o enne…twitter laat me er niet in als ik op mn laptop zit(en die staat beneden dus dat is gezelliger), maar ik kreeg ook een nieuwsbericht van Twitter….dat er blijkbaar meer mensen een leeg scherm kregen?

  Like

 3. Ik zou echt niet naar bed gaan, of in ieder geval het licht niet uit doen! Ze vliegen in het halfdonker toch? Dus ALLE lampen aan in huis, dan durft ie vast niet te komen :)Geen idee hoe je dat beest de deur uit krijgt!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 4. Ik zie mijn reactie weer niet. Hmmm… wat is dat toch met mij en jouw weblog? Enfin, wat ik zeggen wilde: ik noteer Veldhuis en Kempen op mijn to do lijstje. Sterkte met de vleermuis. Brr…

  Like

 5. Ze zijn geweldig !! ik ben tot nu toe naar alle shows geweest !! echt zo goed !!….meid ik zal ook geen oog dicht doen met dat beest in huis…..sterkere nog ik zou er niet eens meer durven slapen……het beest eruit of ikke………fijne dag ! liefs Ria…

  Like

 6. Oh wat heerlijk voor je dat jullie avondje uit zo mooi, gezellig, en ontspannen was! Dat had je wel ff nodig hè? Maar die vleermuis heeft totaal geen gevoel van timing als ie net tevoorschijn denkt te moeten komen als jullie zitten na te genieten op de bank. Rotbeest.

  Like

 7. … Volgens mij ging er iets mis met mijn reactie? Anders alvast sorry voor twee reacties :-)Maarre… Jammer dat de avond zo eindigde!!Is het misschien een idee om van iemand een kat te lenen of iets dergelijks? (ik had al meegekregen dat de dierenambulance niet wilde komen…)

  Like

 8. Leuk je avondje naar Veldhuis en Kemper! Die vind ik ook echt supergoed. Heb je ooit eens live gezien, maar dat is al wel even geleden. Nu denk ik ineens, misschien moet ik nog maar eens gaan 😉 En K#T van die vleermuis. Op zich wel toepasselijk zo met Halloween, maar goed, ik zou t ook niet in mijn Casa willen.

  Like

 9. Een paar jaar terug ben ik naar een try-out van ze geweest (een andere show)en die vond ik maar zo-zo. Fijn dat je er zo van genoten hebt gisterenavond (totdat de vleermuis zich liet zien iiieeekkk)

  Like

 10. Allemachtig wat prachtig Floor!Zal eens kijken wanneer ze in ons durp optreden.wbd vleermuis dat is eng, heel eng! Ik weet hoe dat voelt. In het verzorgingshuis waar ik eerder werkte kwamen ze elke herfst opnieuw tevoorschijn. En ja..dan voornamelijk als ik avonddienst had en alles beneden stil en donker was.Spookachtig eng! We hadden zo'n net waar je ze mee kon vangen. Stond altijd klaar voor gebruik. Nou dat durfde ik al helemaal niet, zo'n geval vangen in een net. Dan maar liever al kruipend door de gangen s'avonds…brrrrr.Er was zelfs een collega die droeg een theedoek om haar hoofd hahahah geen gezicht maar ja, je mot wat he.Dus lieve Floor, vangnetje aanschaffen of een theedoek over je hoofd, ik zou het anders ook niet weten.Sterkte met je fladdermuissie!'groetjes, Anne

  Like

 11. ohh het spijt me ik heb hier toch weer zo onbedaarlijk om moeten lachenvleermuizen komen tevoorschijn als het schemerig is….misschien een tip?groetjes en laat ons wel het vervolg weten please…..???Anitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s