Het is nooit saai bij Floor

De pubers , ik heb er 5 van (2 die er bijna zijn…)

Daar heb ik moeite genoeg mee maar goed ik sla me er doorheen , niet altijd even makkelijk maar toch .
En dan lees je je dochter haar Facebook op woensdagavond want ik hou ze natuurlijk in het snotje (uitdrukking van Zara en Madelief) .
En dan zie je je 12 jarige dochter die bevriend is geworden met ene Fafi
Fafi is een man , jongen van 19 jaar oud , verder staat er weinig tot geen info bij Fafi
Nu daar begint het al : 19 jaar oud , doei mijn dochter is 12 ja ???
De foto van Fafi

De man heeft geen hoofd , dan vraag ik me af waarom heb jij geen hoofd? Meneer wil duidelijk niet herkend worden, wat heb jij op je kerfstok?
Dan lees ik verder , klik het prikbord van Fafi aan en zie dit :

IK vertaal even :
Wat vrouwen zo mooi vinden aan mij?
1. Mijn grote lul
Nou ik moest even aan de beademing mensen, want mannen met lullen wil ik niet in de buurt van mijn dochter hebben , mannen met grote lullen nog minder !
En voordat iemand zich hier gediscrimineerd voelt : mannen, ik ben dol op grote lullen , vrouwen zijn dol op grote lullen , mocht er nog een man zijn die denkt dat de grootte er niet toe doet ? Dat doet het wel degelijk !!! Dat het er niet toedoet dat wordt gezegd door vrouwen die medelijden hebben met je kleine ieniemienie knopje !!! Is dat duidelijk? HET DOET ER WEL TOE
Zo niemand voelt zich meer gediscrimineerd ?? Goed zo want dat is nl het probleem niet .
Ik wil geen man van boven de 12 in de buurt van mijn dochter ! En al helemaal niet als er een lul aan vastzit !!! Groot of klein. NIET BIJ MIJN DOCHTER !!!! Ik leef nog in de waan dat ze toch MINSTENS tot haar 16e-18e jaar of liefst langer nog MAAGD blijft !
Het is als erg genoeg dat het kind als een panda beer de trap afkomt (zo zwart rond de ogen) daar heb ik al moeite genoeg mee JA ?
Dat dat duidelijk mogen zijn?
Dus ik in gesprek met dochterlief vanmiddag : “die ken ik niet” zegt ze (voelde meteen nattigheid)
“Oh, waarom voeg je hem toe dan?”
“Ja dat vroeg ie en ik accepteer iedereen”
AAARGGHHHHH ik ging even naar toilet tegen de muur aan bonken met mijn hoofd om erna ijzig kalm terug te keren en te zeggen
“Das niet zo slim schat” …..uitleg over wat voor viespeuken er rondlopen , loverboys, viezerikken, pedofielen………..enfin ik heb de inlogcodes van dochterlief en ga morgen iedereen verwijderen die niet thuishoort bij mijn dochter ….
Toen toog ik vanmiddag naar een cursus boekhouding , nieuw boekhoudkundig programma wat meteen met webwinkel en de bank geconnecteerd is maar dat moet je even snappen hoe dat werkt ……..en ik weet ineens weer waarom ik toch nooit boekhouder ben geworden …..ZOOOOO INTENS DODELIJK SAAAAIIIIIII
GAAAAAAAP ik heb wel 6 bakken koffie genuttigd in 2 uur tijd want de oogjes wilden niet open blijven en echt ik moest MOEITE doen om mijn aandacht erbij te houden want meerdere keren dacht ik aan heel andere dingen.
Dik een uur weer in de file terug naar huis, kinderen onder de arm snel de stad in , zoonlief nieuwe kleding kopen en dochter ook maar meteen, we gingen voor een jas maar kwamen met van alles thuis voor dochter behalve een jas. Die heb ik snel op internet besteld.
Eten koken , na het eten snel naar de uitverkoop van schoenwinkel hier in het durp maar dat viel zwaar tegen dus snel naar huis voor DWDD
Toen dacht je dat de dag voorbij was dat we lekker in de bank konden ploffen ?Juist ja dat deden we totdat ik ze zag vliegen…….dacht ik …….keek nog eens ……….sprong LUID KRIJSEND UIT DE BANK en gilde : VLEERMUIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waarop iedereen meteen wakker was in de benen sprong en wegdook want het beest fladderde door de woonkamer totaal in paniek en niet leuk hoog nee duikvluchten richting ons en weer omhoog met een ongelooflijke snelheid.
Een en al gekrijs, vooral de meiden en ik . Deuren open (ramen kunnen niet open, kerkramen, en plafond van 6 meter hoog ongeveer) de hele buurt stond bij ons op de stoep, overburen , naaste buren, een en al ophef in de straat en toen na ongeveer een uur ?
Ineens geen vleermuis meer te bekennen en hij was niet bij onze uitgang naar buiten gevlogen das 1 ding wat zeker is , waar ie wel is ? Nobody knows……..
Dus we zitten niet echt relaxed in huis zeg maar voel me steeds bespied denk dat ie ergens hangt onze huisvampier ………..
Ik zweer het je bij ons is het nooit saai, manlief roept het al zolang hij me kent “Floor het leven met jou is nooit saai” wij zouden echt voer zijn voor een reallife soap ! Ik trek het aan denk ik.
Trusten !!

29 thoughts on “Het is nooit saai bij Floor

 1. Hè, jakkes die foto van die vleermuis krijg ik de kriebels van… En jákkes!!! van die knakker zonder hoofd op je dochter 'r Facebook… Mijn dochter zit naast me, dus ik tetter gelijk naar haar: Je accepteert toch alleen maar vrienden die ècht vrienden zijn hè!! Zij: Hè, hoezo? Ik weer: op Hyves! Zij: Ja, tuurlijk zegt ze. Dus ik weer: ze hebben ook allemaal een hoofd hè! Zij weer: Watte??? Ik zeg: Nou zus en zo op blog dit en dat en ik laat de foto van hierboven zien… Zij weer: Nee… gatver da's een ouwe zak (sorry kwam er zo uit)… Ik weer: Alles wat ouder is van 12 wordt aankomende jaren gedeleted…!!! Ik ga denk ik toch even haar vriendjes bekijken op haar Hyves… Veel succes met die vleermuis, want ik zag dat 'ie nu weer in de gang was gesignaleerd… brrrrr!Groetjes, Collie

  Like

 2. Het is idd nooit saai bij jou! O dat facebook, ik kan me voorstellen dat je de schrik om het hart sloeg met dat 19-jarige gastje. Enne een reallife soap.. zou het niet doen…Heb je de vleermuis al gelokaliseerd? Bij ons vliegen ze ook wel, maar dan mooi ergens een eind van het balkon vandaan tussen de huizen door. Niet binnen. Gelukkig niet zeg. Sterkte!

  Like

 3. Ik ben ook direct weer gaan kijken op hyves vanmiddag, ik had je stukje nog niet eens uit!!!. Lees ik net pas van de vleermuis ha ha ha. Die hangt nog ergens in een hoekje en morgen is het haloween dan komt tíe te voorschijn als niemand minder dan draculaaaaaaaa(sorry heb net 4 meiden van 14 naar Walibi Haloween gebracht)

  Like

 4. Poeh.. scheelt mooi dat je geen 7 dochters hebt lijkt me al moet je ze allemaal in t oog houden… wow een vleermuis in huis.. ik zou ook geen rust meer hebben denk ik.

  Like

 5. Aaarrgghhh, alles verwijderen, Vleermuis, maar vooral die facebookengerd….Ik bonk met je mee hoor, mijn hoofd tegen muur bedoel ik.Mijn puber zit nu nog gelukkig te scrabbelen met broertje, en is nog niet van de msn, facebook enz…Maar, wie weet, het kan zomaar ineens veranderen.Groetjes, Margotxx

  Like

 6. Hahaha…zo even mijn (lach) tranen wegvegen!1Je kunt er ook zo beeldend over vertellen zie het gewoon gebeuren!Prachtig. enne goed van je hoor dat je haar in de gaten houd er gebeuren zulke rara dingen!! fijn weekend groetjes Truus

  Like

 7. Brrr, wat een engerd zo'n gast op facebook. Weer een reden meer om oudste nog niet aan dat soort sites te laten gaan. ;-)Enne wat de grootte van bepaalde lichaamsdelen betreft wil ik deze toch ook nog even met je delen: beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert. Ben je de vleermuis nog tegengekomen eigenlijk?Enne, hoe gaat het nu eigenlijk met je na de ingreep van laatst?Laatste vraagje: ik heb je een mailtje gestuurd, is dat aangekomen?

  Like

 8. Moet die foto nou echt….gedverdegadver.Ik was dus gewoon niet gaan slapen totdat ik zou weten waar dat ding zat. Echt muizen,ratten vleermuizen ik schreeuw de longen uit mijn lijf.Maarre….verder gaat alles goed????? ;Dx

  Like

 9. en JIJ bent wel in je bedje gekropen met de wetenschap dat ERGENS die engerd nog moet rondhangen????? CHAPEAU! Flinke vent die het voorelkaar had gekregen ZONDER vleermuis zijn bed in te kruipen hier bij MIJ in huis ;)!Ik ben DRIEDUBBELOVERGEGHAALDEXTRASUPERBLIJ dat mijn oudste niet zo'n computergebruiker is…….thuis(kuchje)…op school weet ik dat niet maar neem ik VOOR HET GEMAK(en het welzijn van al die leraren) maar even aan dat dat soort dingen afgesloten zijn???(hoe naief?)Mijn 12 jarige vindt jongens nog steeds stom en make up maar een gedoe *ZUCHT*…..dus tot op dit moment nog pais en vree hier in huis maar als ik in JOUW schoenen stond……..*slikteenextrapilletje*…..

  Like

 10. Whahahhahaa ik rol van de bank, je bent toch niet bang voor een vleermuisje? Dat arme beest zit zeker nog ergens een week in shock van jullie gekrijs. hahahhaaEn hij eet vast lekker alle kleine beestje op in huis, ruimt lekker op joh.En jak wat een enge hoofdloze vent met een grote lul en no way dat die foto zonder shirt zijn lichaam is!!!

  Like

 11. Nee alles behalve saai! Zou hij echt weg zijn, ik hoop het voor je.En FB cleanen voor je dochter hoor, getver, er lopen zoveel gestoorde mensen rond op deze wereld, daar moet je niet aan denken!

  Like

 12. Saai???? nee maar had je dat gewild dan….:)Wel super dat je dochter jou haar ww geeft..dat zal ze als ze wat ouder wordt niet meer doen denk ik, dan willen ze privacy :(Maar je hebt helemaal gelijk, deleten al die griezels!! En hoe is het met de vliegende bezoeker, slaapt waarschijnlijk overdag, dus vanavond duiken jullie onder ??!!Sterkte, Corine(THUIS)

  Like

 13. Wow, dat facebook verhaal is inderdaad 3x niets, heeft ze diegene nu wel verwijderd?!Overigens blijft die van ons tot haar 21e ofzo maagd :)-! Ze heeft geen FB maar wel hyves en ik doe precies net als jou, checeken en vragen wie dat is.Ik hoop echt dat die vleermuis weg is!

  Like

 14. Je beschrijft het enig, ik lig blauw, maar het is natuurlijk niet leuk:* een man met een grote dipstick in de buurt van je dochter en zij nog zo enorm naief over dit soort gespuis.* een vleermuis in je kamer, ik zou er ook van flippen hoewel ik gek op dieren ben maar er zijn grezen.* je dochter als pandabeer: ik zie het voor me! Kom niet meer bij maar het is om te janken natuurlijk!En G die geniet van zijn Floor: never a dull moment…

  Like

 15. Sorry Floor, maar ik lig te rollen op de bank… Had gisterenavond al vaag iets meegekregen toen ik aan het bijlezen was….maar nu ik het hele avontuur onder mijn wakkere ogen heb, kom ik niet meer bij!!! Fafi virtueel castreren zou ik zeggen. En die vleermuis, lieverd, dat zijn heuls leuke beessies…misschien niet geschikt als huisdier. Wie weet waar het beest zich verstopt heeft….whoehahahaha… Ik zit vandaag i.i.g. met spanning te wachten op aflevering 2 van "Trouble in Seventh Heaven"

  Like

 16. Dat facebook verhaal is inderdaad niet echt prettig, goed van jou dat je het in de smiezen houdt. En die vleermuis!? Bekend verhaal en helemaal niet fijn. Pas op wat je schrijft, want ze blijken beschermd te zijn, ik heb aardig wat mensen over me heen gekregen. Fijn weekend alvast.

  Like

 17. je hebt gelijk wat je dochter betreft alleen kan ik je niet garanderen dat ze maagd blijft tot haar 18eeen vleermuis……. dat is wel spannend en ben je hem vandaag nog tegengekomen?ik ben blij dat het bij jou nooit saai is zo hebben wij weer prachtig leesvoer! GA ZO DOORgroetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 18. Heb je wel geslapen vannacht en is ie echt weg, die vleermuis? Ik hoop het voor je want het lijkt me niets hoor! En het is maar goed dat je de FB van je dochter gaat opschonen, weg met alle enge vieze mannen die van jonge meisjes zoals je dochter, houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s