Tjongejonge


Een dagje niks doen is heel fijn alleen de dag erna ben je nog drukker dan anders .

Dus gisteren heb ik me uit de naad gewerkt !
Echt uit de naad gewerkt ! Om 10 uur was ik klaar .
Dus ik vroeg me af waar het ZEN gevoel dan blijft als je dubbel zo hard moet werken de dagen erna ?
Enfin het was relaxed en ik had het wel nodig maandag.
En vanmiddag kreeg ik de mentor van mijn dochter op visite : huisbezoek .
Nou dat verliep relaxed, mevrouw is een deugniet , tell me something new? Maar mevrouw heeft ook goede punten en weet u nog hoe ik heb moeten vechten om haar op die school te krijgen ?
Ze vonden op de basisschool dat ze VMBO niet aankon en haalt nu cijfers hier op deze school waarmee ze misschien zelfs de Havo kan halen ….
Pff ik ben zo blij dat ik naar mezelf geluisterd heb en uiteindelijk toch zelf beter wist wat er in zat dan de leraren van de basisschool ! Wie kent zijn kind nou beter ? Juist ja .
Verder ben ik sinds maandag pas echt serieus begonnen aan mijn dieet , jaajaa uitstellen kan ik als de beste !!!! Het weekend had ik drank en berehap nodig namelijk ! Veel drank om overeind te blijven na een week herfstvakantie en ja drank en ik : das aankomen !
Ik drink me te pletter nu : WATER EN KRUIDENTHEE , mijn oma draait zich om in haar graf als ze het hoort die zei altijd : water is voor een eend !
En het feit dat ik LETTERLIJK uit mijn jeans scheurde (en das toch sterke stof ) maakte dat het echt echt niet meer uit te stellen was !!
Dus ik drink drink drink heel veel vocht om die afvalstoffen af te voeren, eet zo weinig dat ik ’s nachts nog droom over eten en dan doe ik er alles aan die schildklier te stimuleren en zo hoop ik dan maandag goed nieuws te hebben !
Oh enne weet u al dat de ECHTE Sint, dus geen hulp sint, hier in Hwijk aanmeert?
En daar zat ik helemaal niet op te wachten . Want de hele binnenstad wordt afgesloten , kan niet meer met de auto weg die zaterdag , zelfs de AH gaat dicht ! Hallo???
En die Sint die komt hier langs mijn voordeur , pal voor mijn voordeur: dus ik verkoop plekken aan de hoogste bieder !
Verder mensen heb ik weinig te melden : ja vandaag deed ik mijn administratie , iets waar ik een bloedhekel aan heb maar helaas wel gedaan moet worden. Cleande ik snel de plee voordat de mentor kwam (hij was/is schoon maar toch) want je wil toch niet dat je plee vies is en hij hoefde gelukkig niet te poepen want u weet daar heb ik een hekel aan : aan schijtende vreemde mensen op mijn plee ! Zelfs de kinderen hebben een poepverbod beneden ! Ja hahaha u gelooft het niet, denkt die Floor wat een grapjas, maar het is ECHT waar . Poepen mogen ze alleen boven op hun eigen plee in hun eigen badkamer dus ook niet in die van ons boven ! Ik heb zo mijn regeltjes , en poep is een heel belangrijke ! En liegen die ook ! Kan ik ook absoluut niet tegen ! Maar dat weet u natuurlijk allemaal al als u al langer meeleest .
Verder wil ik even zeggen dat die Wilders tot nu toe gedoogd werd door mij, dacht ach das een kwestie van tijd dan is die kwast weg ……maar als ie aan onze koningin komt dan kom je aan mij !! Dus Wilders GA TOCH GEWOON IMMIGREREN MAN als niks je aanstaat hier in dit land ! Ik ben dol op ons koningshuis en ik weet na 12 jaar in een land wonen met een President dat dat helemaal niks is !!!!!! En zeg nou zelf wie wil nou niet dat Maxima onze nieuwe koningin wordt ? Ja Willem die wordt koning dat weet ik ook wel maar stiekem kijkt iedereen meer naar Maxima dan naar Willem. Wanneer gaat die man nou eens wat aan zijn gebit doen ? En hoe komt die man aan zo’n mooie vrouw ?
Nou ik ben uitgekakelt mensen ga weer verder met werken !

20 thoughts on “Tjongejonge

 1. DAT GA JE NIET MENEN!!!! De AH dicht die zaterdag???? NEEE!!! Hier mogen we ook de wijk WEL uit maar er niet meer IN tot 16.00 uur 's middags… Nou ja zeg! En we wonen toch echt niet in de binnenstad. Hadden al bedacht om dan maar even wat boodschappen te halen bij de appie…maar dat gaat dus niet. SNIK. En succes met de lijn. Ik loop angstvallig met de benen wijd om mijn spijkerbroek te sparen. De laatste die ik ooit in deze maat heb gekocht! NOOIT WEER! En oh ja, hier maar één wc. VRESELIJK!!! Liefs, Gé

  Like

 2. Jij mag van mij pagina's vol kakelen: heerlijk! Ik ben dol op dit soort logjes…Dat van je wc en je poep-verbod vind ik hilarisch: ik zou dat hier nooit voor elkaar krijgen…Maandag krijg ik de uitslag van het bloedonderzoek: wellicht dat ik dan pagina's hulp ga mailen naar je…

  Like

 3. ja bij ons hebben we geen keus. 1 wc beneden maar en boven niet echt een koegelijkheid voor nog een wc. de badkamer is amper 1 bij 2 meter.en maar drie slaapkamers boven. welk dieeet doe je?? Ik kan t snoepen niet laten….water drinken is dan were gene probleem..

  Like

 4. Succes met je dieet! Hahaha dat van het poepen is wel een hele goede! Wie weet voer ik het bij mij ook in. Succes met de biedingen die op je af komen voor de plaatsen voor het huis! 🙂

  Like

 5. O, kan ik reserveren??? Mijn jongste ventje loop al sinds april (!!!!!!) in pietenpak rond (compleet met broek, shirt, cape, kraag, pet) Lang leve you-tube!! (daar kijkt ie dagelijks naar filmpjes) en hij is nog niet zindelijk (grrrr) dus zal zeker niet op je wc gaan poepen!!!

  Like

 6. Ik kocht gisteren het tijdschrift Sint, echt heel leuk trouwens, en las daarin dat de intocht in Harderwijk is. Da's toch gewoon hartstikke leuk joh. Ik zeg: spandoek met je webwinkel erop ophangen!En ik ben ook van het koningshuis dus daar moet iedereen vanaf blijven.

  Like

 7. Succes met je dieet! Maar dat gaat helemaal goed komen als ik dat zo lees.En Sint voor je deur. AH dicht het is toch wat zeg en dat allemaal voor die man uit Spanje. Haha nou ze zouden er hier een moord voor doen om in NL te kunnen zijn met Sinterklaas. Maar vooralsnog met het sinterklaas journaal en een internationale piet die hier pakjes komt brengen mogen ze niet klagen die kids van ons.Groetjes Michaja

  Like

 8. Niet te snappen hè zo'n Wilders…er deugt er hier niks van, dus idd waarom gaat ie niet moven?En Floor, een dag relaxen heeft totaal geen zin als je daarna 3dubbel hard gaat werken!!!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 9. kwam die zekerteweten voor je dochter ( LOL)???Enne Die van mij zit op de HAVO en kwam huilend thuis dat ze 4 onvol's had gehad voor bepaalde lessen en het lag allemala niet aan haar YEH RIGHT!!!!!succes met het lijnen, 1,5 wk niet kunnen eten en alleen vla, tiramasu en yogurt en soep eten, resulteerde bij mij vanmorgen dat ik 2,5kg kwijt ben, tis niet de juiste manier maar het is er wel vanaf Thank GOD, eindelijk ietsFijne avondxxx

  Like

 10. Het voordeel van een nieuwe aan te leggen tuin is dat ik een poepgat heb laten aanleggen in de border… Heel handig en geen stank meer in huis! En die opmerking over dat water en die eend ga ik onthouden, want ik hou ook niet van water, tenzij het in m'n bad ligt.

  Like

 11. Ohh, ik ben overspoeld door je info haha…weet niet waar ik moet beginnen! van dat poepen vind ik een goeie!!!!! Ik ga dat hier ook inlassen, alleen boven en NIET beneden, scheelt enorm aan remsporen verwijderen want daar hebben ze hier alleen nog niemals van gehoord, grrrWilders, zeer mee eens, Maxima…ook mee eens, de tanden van W.A, he-le-maal mee eens, daar wil je toch niet mee in bed liggen, uhhlggVan die Sint daar voor je deur is echt erg, althans…als je niet dol bent op de Sint dan he 😉 wij vinden 't niks hier, zeg al jaren dat hij niet echt is maar vorig jaar was een moeder van school niet blij da mijn dochter met de hare speelde, toen schaamde ik me wel ( ik had gezegd, "hou 't voor je!" ) dat werkte niet…bloosBen nog steeds niet bij bewuste eenvoud-blog geweest, zij had een boek gelezen over focussen…wellicht is dat iets voor ons hyper-multi-taskers!Groetjes, Veronique

  Like

 12. Nou, je hebt groot gelijk, hier mogen ze beneden ook niet poepen (liever ook niet plassen, maar goed).Oudste woont op kamers en poept daar :), tweede heeft eigen badkamer, en nummer 3 en 4 delen badkamer. Nu mijn man nog een eigen WC…

  Like

 13. huisbezoek!!!! TOE MAAR!!!! Hier heb ik ook zo'n griet(brugklasser) die volgens de basisschool met een beetje goede wil vmboT wel zou moeten kunnen halen….ik zweer je…..de cijfers tot nu toe zitten tussen de 7 nog wat en 9.7…die 9.7 voor wiskunde heb ik natuurlijk meteen doorgemaild naar haar leraar van groep 8, dat snap je he ;)!En verder Floortjemeisje…is het NIET de bedoeling dat je de dag NA je zendag harder gaat werken….het duurt gewoon wat langer voor de mensen hun pakje krijgen…so???? Niet doen hoor.hehehe poepen en liegen……die twee gaan overigens NIET samen he 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s