Alweer donderdag

Hee luitjes, ik zag deze song bij Ariadone op haar blog en besefte hoe goed ik dit lied toch ook weer vind en heel veel liedjes van hun en ik mag toch zomaar 30 okt naar ze toe !
Yes, ik heb er zin in !
Ondertussen kan ik melden dat die verf, u weet wel die verf in de auto, er niet uit gaat.
Wel is mijn deuk gerepareerd , u weet wel die giga deuk die lief in mijn auto reed…
Verder leven de pubers nog …en dat mag een wonder heten zal ik even vertellen want die grote bekken die ze hebben , echt ik geloof soms mijn oren niet .
En ik zal enkele voorbeelden geven :
*Pubers komen om 10 uur naar beneden en ik zeg niet meteen achter de laptop heren, eerst ontbijten !
Waarop meneer antwoord “Waar bemoei jij je mee??”
*Hier was net gedweild , puber loopt over net gedweilde nog natte vloer dus ik zeg : die vloer is nat wat doe je nou? Waarop een van de pubers antwoord “Nou en? Moet ik soms vliegen dan?”
Nou ik kan om dit soort dingen niet lachen, zie er de humor niet van in, vind het gewoon een grote bek en dus word ik boos , heel erg boos! En ik heb ze dus eens flink de oren gewassen hier en gezegd dat ik dat niet pik en ze aan mij een hele verkeerde hebben als ze denken dat ze zo met mij om kunnen gaan.
Het gesprek was nogal heftig zeg maar maar goed naderhand toen alle gemoederen weer gekalmeerd waren hebben we nog een gesprek gehad en ze vonden het zelf ook toch niet normaal en er kwam zelfs een sorry……nou ja zeg meer dan je kan hopen bij pubers.
Voor de rest gebeurt er niet veel schokkends hier buiten het feit dat de twitterdames allemaal een naaktfoto van G willen en ik die natuurlijk ga maken en op posterformaat ga verloten ….

25 thoughts on “Alweer donderdag

 1. O, wat leuk dat je naar hun concert gaat!! Dat gaat vast genieten worden!!En die puber?? Grrr… die draai je af en toe z'n nek maar even om!! Brutale aap! 😉 Hihihi (misschien is een Harry Potter bezemstaal wel een leuk Sint kado! Kunnen ze inderdaad over gedweilde vloeren vliegen! Hahaha)

  Like

 2. Ja er is nog hoop voor pubers…..het is allemaal zo herkenbaar. Af en toe zol ich ze gaer ei vaeg om de ore wille verkaupe…..en soms gebeurt dat dus ook….Gelukkig is de herfstvakantie bijna voorbij.Fijn weekendgr. Christina

  Like

 3. Goedemorgen "Floor" moest even heeeeeeel veel bijlezen. Pfff, als ik jouw blogjes zo lees (die ik hilarisch vind, omdat ik er niet zelf middenin zit natuurlijk) wordt ik echt doodmoe, en ik ben al zo moe LOL. Ik heb maar 1 kind en dat is altijd het makkelijkste kind van de wereld geweest als baby, als kleuter, als puber en nu woont ze al een jaar lekker op zichzelf. Een groot gezin leek me altijd fantastisch, maar oei, oei, oei, als ik jou dan lees, ik ga er maar vanuit dat je ook fantastische momenten met die kroost van jullie hebt want anders is het wel heeeeeeeeel zwaar lijkt me zo.En nu ga ik lekker naar m'n moeder, m'n haren laten verven.Fijn weekend en ik hoop dat je een paar fijne rustmomentjes voor jezelf kunt vinden.GroetjesBrigitta

  Like

 4. Lees net het puberverhaal voor aan mijn bijna 17 jarige puberzoon. Hij moest lachen om het vliegen maar snap dat er bij jou niet veel te lachen viel.Maar zo'n flinke donderbui doet vaak wonderen!Groetjes en geniet van je weekend!Pubervrij??Alma

  Like

 5. Waar bemoei je je mee???????? Zeiden ze dat ECHT??? Nou, het is goed dat ze hun excuses hebben aangeboden zeg!! Balen van die verf, ik dacht als toen ik dat zag, ik dacht: "Dat gaat er noooit uit….." Wat een heerlijk liedje, ik moet het nog een keer of drie horen om de tekst goed te verstaan…..

  Like

 6. Oh wow, naar Veldhuis en Kemper. Daar gingen De Man en ik laatst dus ook heen. Geweldiggenoten!!! Gaat helemaal goed komen dus de dertigste.Fijn dat je een goed gesprek gehad hebt, met de heren. Balen van die verf zeg en wat vindt G. van jouw plan?

  Like

 7. Zozozo ze durven wel zeg! Je zou er zo een oor afdraaien als ze zo brutaal zijn! Alleen morgen nog en dan weekend! Al zal dat ook geen feest worden denk ik zomaar…

  Like

 8. Oei, en toen schoot je toch uit de slof….. En heel begrijpelijk hoor.Gelukkig kunnen ze nog sorry zeggen, hopelijk zijn de ogen open gegaan bij de pubers.

  Like

 9. Heerlijke muziek Floor!Pubers…later, als ze brave huisvaders zijn (want dat worden ze Floor, echt hoor! de meest brave die je je voor kunt stellen haha) dan schamen ze zich kapot dat ze ooit zo tegen hun mams tekeer zijn gegaan…maar ja, daar koop je nu niets voor.ik zou ook flippen, dit is echt de limit. Tot hier en niet verder. Denk dat je ze dat wel aan hun verstand hebt gebracht…voor hoe lang het dan ook moge duren…Die van ons zijn de puberleeftijd inmiddels voorbij en ik kan je alleen maar zeggen…het wordt leuker…echt veel leuker!!Ik wens je wijsheid en veul sterkte! Keep it cool lady!groetjes, Annelies

  Like

 10. mijn eerste reactie was in de lach schieten… niet dat ik het haha-grappig vind. Maar om de wereld van de puber. Waar halen ze (en waar haalde ik vroeger) het gore lef vandaan he. Maar ben getroost… vroeger of later realiseren ze zich hoe ze nú zijn. Hopelijk voor jou vroeger.

  Like

 11. Ik zou ook totaal over de flos gaan als mijn kind vroeg waar ik me mee bemoeide. Gelukkig zei de puber nog wel sorry. Dat valt alweer mee, als ik het goed begrijp (godzijdank nog geen ervaring met pubers).

  Like

 12. ik zei ook net, het is alweer donderdag, bijna herfstvakantie.Maar als ik jou verhaal over jullie herfstvakantie lees, wordt ik toch enigzins bang voor de komende week..Maar ach, misschien valt het mee..groet, cobi

  Like

 13. dus … die verf gaat niet uit de bekleding van de auto – als de straf voor onbeleefde pubers nu eens een uurtje schrobben is – volgens mij is je auto dan binnenkort spik en span 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s