What a day….

De klep van binnen


De auto

Oké soms zijn er van die dagen………….

Van die dagen dat alles misgaat of min of meer dan ………
Want mensen: er is altijd erger, het kan altijd erger , dus ……..
Maar goed ik vond vandaag zo’n, was ik maar in bed gebleven, dag .
Was gebeurt???
Nou ga er even bij zitten :
 • ruzie met pubers over x-box
Ik weet er zijn mensen die vinden: laat die kinderen toch heel dag achter dat ding zitten dan zijn ze rustig en heb je zelf ook rust . Nou ik leg het even uit ……… die kinderen zitten achter die X box met koptelefoontjes op zijn verbonden met de rest van de jeugd in NL die ook in dat spel zitten en praten/schreeuwen tegen elkaar en een taalgebruik ……ik zeg dat ik dat vroeger op die leeftijd echt niet zei hoor …….en die van mij doen geen leuke spelletjes :ze spelen het spel”Call of Duty” das zoiets als ik schiet , steek , moord en meer agressie . En ze worden er zelf niet relaxter van , ze worden er (vinden wij) steeds agressiever van en onbeleefder en dat wil ik niet ! Vandaar dus maar 2 uur en ook in de vakantie , laptop mag ook , maar ze mogen ook gewoon lekker voetballen buiten , vrienden opzoeken, spelletjes doen, daar worden ze niet slechter van maar alleen maar socialer. Ik wil geen a-sociale kinderen zonder respect voor anderen compleet afgesloten van de buitenwereld en dat is wat er gebeurt met die van ons als ik ze laat .
 • Toen nog een discussie met twee 9-jarige over hond uitlaten en langer dan 30 sec
 • Toen pieste de hond de hele bench vol? Waarom? Geen idee, hij was uitgelaten. Is vast ook aan het puberen ….
 • Toen gingen we aan het werk en wat gebeurt ? We doen na een week de kofferbak open om de spullen die al een week in de auto stonden en naar zolder moesten eruit te halen en wat is er gebeurt? Een 10 liter emmer verf (RAL 9010) was min of meer geëxplodeerd in de achterbak van de bus en zo zag het eruit (zie foto) en dat was dus al heel veel lekker opgedroogd . Das leuk als je druk bent en heel weinig tijd hebt.
 • Vervolgens werkte ik tot half 7 om daarna nog te koken , af te ruimen en nu dan eindelijk in mijn stoel te zitten om 9 uur !
 • En dan ben ik ook nog op dieet , das niet echt bevorderlijk voor mijn humeur mensen , hopelijk wel voor mijn lijf……..
Verder is er ook best positieve dingen in mijn leven hoor .
Ik heb heel lieve vriendinnen en hele lieve blogvriendinnen . Die me steunen, naar me luisteren , er altijd voor me zijn, me laten lachen !
Heb ik lief natuurlijk die mijn steun en toeverlaat is in barre tijden en die echt mijn maatje is.
Heb ik de meest mooie twitterkleinzoon die een twitteroma zich maar kan wensen, echt hij is PERFECT en ik ben hevig in love , was ik al op zijn broer maar deze ken ik nu vanaf geboorte !
U wilt hem zien ? KIJK hier en SMELT !
En voor de rest ben ik best blij met die 7 hoor, als ze slapen……..dan zijn het echt schatjes namelijk!

25 thoughts on “What a day….

 1. Kindertechnisch gezien ben je sowieso altijd baas-boven-baas….maar met deze emmer verf….omg meid: RepellnietmeerklsgenRepelzalnietmeerklsgenRepelzalnietmeerklagen…. ben ik al bij 100?

  Like

 2. Oh, en dat moet dan net weer bij jou gebeuren. Hier staat eigenlijk altijd wel zo'n emmer in de auto. Toch eens aan manlief vragen hoe dat kan, want ik moet die troep niet in mijn auto…..En zonder gekheid Floor, wat betreft die X-box. Je hebt gelijk, bij mij waren ze niet zo in de ban van dat spel (gelukkig) want anders had ik het ook niet goed gevonden.Succes verder deze week.

  Like

 3. Groot gelijk dat je er de rem op zet hoor met die xBox. Ik vind het dapper dat je kiest voor de confrontatie in plaats voor altijd maar toe te geven. Dat zie ik zo veel gebeuren namelijk, dat mensen maar toegeven aan hun kinderen. En dan krijg je pas écht problemen met je koters volgens mij. Oh, die verf, balen zeg. Is het nog een beetje schoon geworden?

  Like

 4. Oh Oh Floor,dacht nog bij het zien van het plaatje dat je bedoelde dat het erger kon niet wetende dat dit jouw auto is. Vreselijk wat een zooi.Misschien maar een zwarte pot verf erover heen gooien.Afin nog een paar daagjes en de kids kunnen weer naar school.Succes verder!Groetjes Chantal (uit het zuiden)

  Like

 5. Wauw, ik zei nog zo…géén bommetje….Maar het is wel de goede kleur voor je (auto) interieur, haha..Sorry, zal niet meer lachen, haha…Succes met de kids…ik heb het al een keer gezegd:langleve vakantiewerk!!! Boenen????Groetjes, MargotOja, ik ben gesmolten…

  Like

 6. Aaaarhg die auto. En alles opgedroogd…dat wordt boenen. Misschien iets voor de pubers, met als tegemoetkoming een 1/2 uurtje extra x-boxen?Hopelijk vandaag een betere dag.

  Like

 7. ja dat was zeker zo'n dag… een ontplofte verfpot en ook nog in de auto! nee dat heb ik nog nooit gehad.. wel eens een ontplofte frituurpan…. de schade is nog te zien aan de bank (rest hebben we weg weten te werken)Ik gaf de kinderen ook altijd een tijd mee hoor hoelang ze op de nintendo of hoe heette dat ding ook mochten, ook op de tv trouwens dat ding stond bij mij ook niet de hele dag aan.. dan werd ik gek!Bovendien in de vroege jaren van de kinderen hing er nog een bepaalde censuur aan wat ze wel en niet mochten kijken.. later lukte dat niet meer.. en krijgen we Pokemon.. wat vreselijk!maar goed we zijn op de woensdag vandaag dus nu nog 2,5dag en dan is de vakantie weer voorbij… je kunt het!!en er zitten zelfs nog 3 nachtjes in… en dan zijn ze toch hartstikke lief….groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 8. zen…die verf,..en dan een zwarte auto. heb je snel de klep weer dichtgedaan?en ik geef je helemaal gelijk met dat x box verhaal, soms zijn ze zo druk met virtuele vrienden dat ze zelden meer met een "echt"iemand contact hebben.en Mr. K is inderdaad een prachtbaby!(had ik niet jouw blog om mij in de realiteit te houden dan dacht ik subiet aan nr. 4:-)

  Like

 9. WAH! Die auto zeg, dat is ff balen. Het is maar materiaal, maar ik kan me voorstellen dat je daar even de moed van in je schoenen zakt! En je twitterkleinkind, ik moet toegeven het is idd een plaatje!

  Like

 10. Ben blij dat het niet je hoofd is die was ontploft…hahaha… Het is weer zooooo herkenbaar! (Behalve die verf dan). Hier vanavond niet zo goed bezig geweest met de lijn. Na een heerlijke, voedzame, doch smakeloze maaltijd (ahum…) toch een fles rosé achterover geslagen. Las vandaag op internet dat in rosé net zoveel caloriën zaten dan in rode wijn. Helaas vinden wij (manlief en ik) rosé toch veel lekkerder dan rode wijn… Morgen geen drank! Dus. Wie weet, misschien maandag toch een beetje afgevallen? Ik hoop het maar…Liefs, Gé

  Like

 11. Het ziet er ook bijzonder ranzig uit die verf all over the place… Wordt nog een rotklusje om het eruit te krijgen.2 uur Call of Dutu is idd lang zat want da's geen gezellig spelletje zeg maar… Helemaal niet als ze online spelen endaardoor bijna flippen en niet te genieten zijn. Gelukkig hebben we baby K nog…

  Like

 12. nou, voor jou is dit een redelijk relaxed logje! Ik zou ter plekke in elkaar storten als ik m'n auto zó zou aantreffen en dan ook nog wat puberellende erbij…je lijkt er aardig kalm onder:)Ik heb even DE baby bewondert, en eerlijk is eerlijk (ik ben niet zo gek op babies) dit is werkelijk een plaatje!!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 13. Herkenbaar. Toevallig laatst ook geblogd zoiets. Maar een ontplofte emmer verf? Jij hebt het erger. Zeker weten. En pubers? Poeh, dat duurt nog even (hoop ik, als de tijd eens langzamer wordt heet dat)….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s