Bitches


Mijn blog heb ik weggehaald omdat ik enkele zeer lullige anonieme reacties kreeg van mensen .

Die “anonieme” mensen wil ik toch even laten weten dat ik ten aller tijden kan zien wie en hoe lang , hoe laat iemand mijn blog bezoekt , ik heb er nl een teller op zitten die registreert elke bezoeker .
Dus je denkt anoniem te kunnen reageren maar ik zie gewoon wie je bent dus, dat je het even weet : dat ik JOU ANONIEME, die dus niet zo anoniem is als ze denkt, heb gezien en je ontzettend zielig , sneu vind .
Heb je een mening dat is je goed recht , ben je het niet met mij eens, ook goed maar zet gewoon je naam erbij zeg.
ZIELIG !
En ik heb de blog niet voor jou weggehaald anonieme troela dat je het even weet.
Misschien moet ik hier je naam maar gewoon op het net knallen ? Ga ik eens over nadenken overigens …

70 thoughts on “Bitches

 1. Pf, wat een meut zeg, anoniem iets onaardigs zeggen (ik heb het bericht en de reactie gemist dus eh….) Trek je helemaal NIETS aan van anonieme reacties. Verwijder de reactie en niet je blog. IK ben een nieuwe blog begonnen,. Vnl omdat ik het vervelend vind dat mensen die ik ken in real life meelezen.. en dat schrijft toch niet echt vrij!

  Like

 2. Hai Floor,Dit is zooo close to home voor me…heb zelf ook een soortgelijke ervaring gehad. Mijne ging echter net iets verder. Mijn blog (niet gekend op het werk – gaat ook niet over het werk) heeft een anonieme collega wel tegen me proberen te gebruiken…Gelukkig heb ik een rationele en slimme baas he. Spijtig genoeg heb ik daardoor wel in volle paniek een hele bloggeschiedenis offline gehaald en daar nu ontzettend veel spijt van! Nooit ga ik me nog laten doen door anonieme meelezers die te laf zijn om zichzelf bekend te maken en je willen kwetsen…zij kunnen enkel en alleen een zielig leven hebben, toch?BLijf je ding doen he ๐Ÿ˜‰

  Like

 3. wat jammer dat ik niet weet wat voor blogje je had geschreven, maar dan d'r bij, lekker laten gaan! Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar je hebt dit blog toch om van je af te schrijven. Dus gewoon doen en blijven doen!

  Like

 4. Ik kan er zo van balen dat mensen jou zo kunnen kwetsen! Ik wou dat ik je een bewtje eelt kon geven op je ziel, dat het je minder zou raken: je bent een prachtmens….ik vind het vreselijk dat je zo gekwetst kan worden*knuf*

  Like

 5. Wat een gezeik zeg… Ik snap sommige dingen gelukkig niet en 1 daarvan is waarom mensen het nodig vinden om anoniem iemand af te zeiken. Ten eerste hoef je niet te lezen, ten tweede hou ik zelf van rechtstreeekse communicatie. Probeer het van je af te laten glijden. In mijn ogen ben je een lief, chaotisch, eerlijk en ruimharig mens!Kus

  Like

 6. Gewoon laten kletsen zou ik zeggen als vele andere al gedaan hebben. Wat een superveel reacties zeg, dat zegt genoeg.Gewoon jaloers op wat je schrijf.Ga vooral door, ik reageer niet vaak, maar vind het heerlijk om te lezen, zoveel herkenning, heerlijk gewoon!! :)Lydia

  Like

 7. Effe nog een keer, heb het vast verkeerd begrepen oid maar ik zie het beschuitjesblog nog staan. Gaat dus vast over een ander berichtje, wat ik dan weer niet gelezen heb.

  Like

 8. Meis, wat een gedoe met zo'n anonieme lelijkerd! Ik twitter niet met Joeltje en ik ken haar alleen maar van haar blog, maar wat ben ik de laatste tijd bezig geweest met haar zwangerschap zeg…Maf hรจ? Ik vond het daarom super om vanmorgen bij jou de update te lezen. Nog heel erg bedankt!!!

  Like

 9. 'k Heb het gewraakte blog niet gezien, dus weet niet waar het over gaat. Maar je kunt je blog ook zo instellen dat je zelf eerst toestemming moet geven voordat een reactie geplaatst wordt. Misschien is dat een idee? Mogelijk schrikt het anonieme vuilspuiers af en trekken ze hun reactie terug. Heb je daar tenminste geen ergernis meer van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s