39 thoughts on “Pink Ribbon Maand

 1. Ach Lina, wat een lieve reactie, maar ook zo zonde. Niets leukers dan een kansje wagen bij een give awua toch? En jij mag ook best dingen krijgen, waarom niet (mocht ik iets missen, omdat ik je niet ken en het een heel moeilijk of ingewikkeld verhaal zijn, excuses dan, zo bedoel ik het niet, maar meid, als dat het niet is, dan gun ik het jou net zo goed. Soms een cadeautje krijgen, zomaar, is zo fijn!).

  Like

 2. Ik zag vanmiddag bij een winkel in Toettown nog heel veel van deze armbanden liggen. Maar ik hoop 'm natuurlijk te winnen 😉 Mocht ik nou bij al die mensen horen die geen mazzel hebben bij jouw verloting, dan wil ik wel een voorraadje inslaan voor iedereen hier die hem nergens kon vinden???

  Like

 3. ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik! ik dus =)

  Like

 4. Graag natuurlijk! Ik heb al een mooi erbij kleurende tassenhanger die ik stiekem als sleutlhanger gebruik zodat ik mijn sleutelbos steeds makkeljk kan vinden.Ik verloot vanavond mijn give aways. Ik hartje give aways!

  Like

 5. Ik wil 'm ook wel. Heb zelf een lading bestelling lopen, maar deze zit er niet tussen.Enhoe ga je beslissen? met loodjes of met de beste reden? Nou Floor, ik verdien 'm vandaag, omdat ik een dikke zware KUT dag heb. En eigenlijk een kut periode maar met toppunt vandaag! DUS DAAROM!(*zwaait lief naar Floor nu* )

  Like

 6. Wat een goed idee, zou hem graag willen hebben. Om te laten zien dat ik mijn collega van 30 jaar die haar borsten heeft moeten af laten zetten steun in haar strijd om het alles een plaats te kunnen geven. Ze doet het al super goed, haren weer terug, aan het sporten en weer gedeeltelijk aan het werk. Maar daar ben ik pas echt trots op. Op haar en haar vriend. En als ik hem niet krijg, koop ik graag ook zo'n armband!Ineke

  Like

 7. Ik wil ook graag meedoen. Ik ontlurk me bij deze. Ik had er graag één willen hebben maar nergens meer te krijgen in de plaats waar ik woon. Goed natuurlijk, alles voor het goede doel.Inge de Boer

  Like

 8. Oudste wil heel graag die armband en al begrijpt ze de achterliggende gedachte niet helemaal, ik heb hem voor haar gekocht (ze krijgt hem pas met sinterklaas). Dus eigenlijk wil ik 'm ook wel (en dan voor mezelf).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s