De zaterdag

Ikke dus


ZO daar ben ik weer op de zaterdagochtend , nou ja bijna middag dan .

Mensen het is weekend , zoonlief is thuisgebleven en kreeg me in 10 minuten tijd al op de kast vanochtend, fijn hoor weekend met kind.
IK janken , hij onverschillig, ik kan er denk ik nooit aan wennen aan dat onverschillige pubergedrag , waar is dit schattige jongetje gebleven dat ik gebaard heb?
Waar is dat jochie die ooit toen we een keer samen aan het kletsen waren (hij was 5) en ik zei tegen hem als je later groot bent en uit huis gaat, begon te janken want hij wilde NOOIT bij mama weg zei hij en hij wilde met mama trouwen . Waar is die jongen gebleven ?
Gisteren was ook zo leuk de vrijdagmiddag : kind komt uit school middelste, gevallen in gymles, dikke enkel en valt hier van de trap ! nogmaals op die enkel , enfin wij naar de dr om vijf voor vijf net voordat ie op weekend ging, enkelbanden verrekt, ijs erop , poot omhoog moet het goedkomen. Maar dan kent u dochter niet die komt dus weer thuis na de dr en EIST krukken en niet omdat ze niet vooruit kan maar dat staat interessant ! En toen we dus nee zeiden brak de hel los. Op het zelfde moment kwam haar pa hier binnen om de meiden op te halen dus die man heeft een heel leuk weekend en stiekem was ik ZOOOO blij dat ze het weekend bij hem is met die verrekte enkel … want ik ken mijn dochter die laat iedereen voor zich rennen hele weekend en dan nog een pokkehumeur ook pffff.
Maar goed ik kreeg zoon dit weekend en ja pfff die is ook niet het zonnetje in huis .
Ipv dat ie blij is dat ik het goed vind dat ie thuis blijft en hem vanavond naar concert laat gaan maar nee hoor alleen maar mopperen maar goed er komt een moment vanavond dat meneer geld nodig heeft voor dat concert want hij had 60 euro maar die zijn WEG, foetsie, verschwunden en hij heeft het niet opgemaakt , het is gejat hier in huis of op school?
Echt kinderen ze maken je nog eens overspannen ….
Verder heb ik mijn twitter account op slot gezet , en heb ik 75 mensen eruitgehaald want ik had gewoon TEVEEL volgers en ik volgde teveel mensen dat was niet meer bij te lezen/bij te houden . Het slot heb ik erop gezet omdat ik niet meer wil dat iedereen maar kan lezen wat ik hele dag twitter, alleen de mensen die ik wil dat meelezen kunnen nu nog meelezen , dat geeft rust , veel rust .
En ik kan lekker twitteren wat ik wil zonder dat ik hoef na te denken dat die of die meeleest !
Ook een fijn gevoel !
Gisteren keek ik TVOH (The voice of Holland ), ik vind het echt een geweldig programma gewoon en…… ik ben zwaar fan van van Velzen , het ideale 8e kind: pubertijd is al voorbij, hij blijft klein, heeft hoog knuffelgehalte en dus bij deze ik adopteer van Velzen !
Nog wat oude foto’s erbij ik ben zoooo goed bezig met scannen , ja ik wil toch wat meer foto’s van kinderen toen ze klein waren ook op computer hebben en niet alleen maar in fotoalbums.

Ik met oudste hier een jaar en nog zoooo lief
Net bevallen van nummer 2 , kind met pruik , ik wist niet wat ik zag , ik baarde gewoon een baby met heel lang zwart haar, is die van mij dacht ik , ja dus….
Heb haar helemaal alleen ter wereld gebracht de gynaecoloog stond in de lift .

20 thoughts on “De zaterdag

 1. Hey Floor, even een hart onder de riem: een puber die flink pubert is bezig om zichzelf los te maken van mama. Hoe meer een puber pubert hoe beter het is. Zou je kind niet puberen, dan komen ze niet echt los van je en juist hoe meer los je komt, hoe gezonder hij straks op eigen benen staat.En na deze tijd komt het weer helemaal goed. Echt. Dan heb je je lieve vent weer terug. :))Tijdens mijn lerarenstudie kreeg je een vak over adolescenten… en daar kreeg ik al deze wijsheid. 🙂 haha.

  Like

 2. Pffff de pubertijd. Ik heb er hier een van 18 die er midden in zit. Ik weet precies wat je door maakt. Leuke foto's heb je geplaatst. Ik kom hier nog wel eens vaker mee lezen

  Like

 3. Als ik dit zo lees zijn mijn kids echt zachtjes door de pubertijd gezweeft hoor… ik kan me echt geen toestanden herinneren pffff… op een enkel akevietje na dan haha.. die meneer op de eerste foto heeft trouwens enorme handen zo op je hoofdje… net alsof ze beiden aan t meten en lachen en kijken zijn van kijk wat een klein hoofdje ze heeft hihi…

  Like

 4. o wat ben je mooooi op die bovenste foto!ik heb het er ook wel eens over met joon, over later als 'ie me niet meer wil knuffelen en natuurlijk kan 'ie zich dat nu nog niet voorstellen, maar het stomme is, IK OOK NIET! en ik wéét dat de kans zeeeeeeeer groot is dat dat moment ooit komt maar IK WIL NIET!!!sterkte ermee ; )

  Like

 5. Zit nu een film te kijken met Clive Owen (reclameblokje nummer zo veel nu). Alleen gruwelijk jammer dat hij een bankovervaller speelt en het grootste deel van de tijd een masker op heeft. Doe ik het wel met z'n stem. Ook zo mooi!

  Like

 6. wat een geweldige jeugsentiment zeg, heerlijk hoorhoe is het nu met je na de operatie gaat het weer een beetje?Ben blij dat ik je nog kan volgen en idd je schrijft veel en dan denk ik tjee daar zou ik nooit opgekomen zijn haha en daar mee bedoel ik dat ik het ontzettend leuk vind, ik zit nog niet helemaal in dat getwitter misschien als ik mijn blackberry heb haha..Geniet van je weekend en pubers, lekker laten gaan morgen zitten ze zo wat weer bij je opschoot en ben je de allerliefste mama, dat heb ik hier ookKus Caby

  Like

 7. ik weet dat ik moet reageren op de hele log, maar ik lig nog steeds onder de tafel van het lachen om je 8e kind van velzen!!!!!!(sterkte met je puberende zoon….ze zeggen dat jongens na de pubertijd weer helemaal mama's kind worden: als ik naar mijn schoonmama kijk is dat waar!!)

  Like

 8. ja pubers… ze zijn gelukkig allemaal hetzelfde.. al vinden ze zelf natuurlijk niet.. maar een ramp voor hun ouders.. en voor zichzelfhet komt goed zeggen ze.. maar die van bijna 19 was gister na een week weer eens thuis en had me al voor dat ze binnenkwam op de kast.. ging om 8uur weg met de mededeling dat ze beter bij haar vader kon gaan wonen… (daar waar ze absoluut nooit meer zou willen wonen!)tja daar kon ik het mee doen. 's nachts niet thuis gekomen…dus ik vanochtend maar weer eens gebeld: ohh had ik dat niet gezegd.. we bleven bij vriendje slapen want dat was makkelijker…..nee dus!zullen we ruilen?groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 9. Wat leuk die foto's. En wat ben je eigenlijk weinig veranderd. Zelfs in de foto's van jou als kleine meid zie je heel sterk jou terug.Oh, die pubers. Hier een beginnend pubertje. Het valt nu nog mee, maar ik ben heel benieuwd. Ze zeggen dat het ooit ook weer over gaat. Daar kun je je misschien aan vast houden.Weet Van Velzen al dat hij een nieuwe adoptiemoeder heeft?

  Like

 10. Jij hebt nog steeds hetzelfde koppie als vroeger maar je zoon ook hoor. Jee, die is ook niets veranderd. En wel gaaf al dat haar, hier waren ze wel bedekt, maar niet zo overdadig.Nou als je dochter terug komt is de ergste pijn geleden, hoop ik…..

  Like

 11. Heb even wat terug zitten lezen. Een hele trip into memory lane de afgelopen week. Leuk al die oude foto's en je bent in de loop der jaren niets veranderd WHOEHAAA!! Wat een kapsel al niet met je doet, Bo Derek WOW!Wanneer ik je "puberstory's" vraag ik me telkens af of er geen manier is om de periode over te slaan, je erop voorbereiden lukt niet geloof ik. Nou vroeg die van mij wel jaren geleden al waar wij gingen wonen wanneer hij ging trouwen, dus hij was me toen al liever kwijt dan rijk 😉

  Like

 12. Hallo, eerst even terug naar gisteren:Toedeledokie….Moet ik bij jouw ook al adres geven van zus"lief", eerst ZARA en nu jij.Ik dacht de agenda al in de pocket te hebben, heb zelfs de seasons agenda afgewezen. Maar nee hoor, zus is de gelukkige, 2x deze week.(Ik pas geleden ook hoor, mag niet klagen, maar is soms zooooo heerlijk)Maar zuslief weet het al en computer is weer hersteld, dus zal ze zelf wel contact met je opnemen.Oké, zaterdag dus…mooi die oude foto's, die van de vorige keer ook al. Dezelfde levensfases heb ik doorstaan. Mooie kapsels en schoudervullingen…Alleen bij kind 2 ben ik dus gestopt, en met zulke weergaloze pruiken heb ik ze ook niet op deze wereld gezet.Helemaal in je uppie gedaan???Zie je wel, vanaf het begin ben je al een kanjer van een moeder!!!En zoonlief??? Eerst klusjes laten doen en heeeeel lief tegen z'n moeder zijn..Prettig weekendMargotxx

  Like

 13. Das balen zo'n sjaggie puber! hier ben ik ook diep depressief.. want zoonlief van bijna 3 gaf vanmorgen met papa te willen trouwen en ik mocht dan wel met t hondje trouwen…hahahaha soms wil hij gelukkig nog wel met me trouwen hoor.Hartstikke leuk zeg die foto's uit de oude doos!

  Like

 14. Mooie foto's weer.Krijg stiekem een beetje buikpijn van wat je schrijft, mijn lieve 5-jarige kroelkip zei laatst hetzelfde, blijft altijd bij me….Ik geniet er nog maar even van.

  Like

 15. Whoeoeoehahaha! Echt, ik kom niet meer bij! Hoe je het ook weer opschrijft allemaal: geniaal! En de gynaecoloog stond in de lift toen je lag te baren? Het kind had inderdaad overbodig veel haar zeg, net als mijn dochter, maar die had blond haar, ook leuk. En die bovenste foto is ook super! Je kijkt daar echt zo van: nobody fools me!

  Like

 16. Een baby met een pruik, whahaha. En heb je dat heksje echt in je eentje naar buiten liggen duwen? Waar was je vent dan op die tijd? Gelukkig dat heksje nu bij haar paps is met dikken enkel en een rothumeur. Pas terugbrengen als de bui over is getrokken en dat kan zomaar 3 jaar duren…Afijn, ik vind het enig al die foto's van vroeger. Fijn weekend nog!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s