8 thoughts on “Luister hele dag naar dit nummer

  1. Gisteren was mijn schoonmoeder bij mij in het oude huis om mee te helpen poetsen. Ook zij was er helemaal van ondersteboven!! Zo zie je maar, oud en jong, ze kennen hem allemaal…. Arme Isa en kids…

    Like

  2. Het is ook welhaast onbegrijpelijk. Dat iemand zo'n beslissing kan nemen. Hoe intens ongelukkig en depressief moet je dan wel niet zijn. Ergens hoorde ik zeggen dat Antonie zoveel van zijn kinderen en zijn vrouw hield dat hij het juist deed om hen te beschermen tegen een leven mét hem. Verschrikkelijkk is het. Het zit ook de hele dag in mijn hoofd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s