26 thoughts on “Scannen

 1. o wat gaahaaf dat je die allemaal nog van jezelf hebt! ik heb amper foto's van mezelf van vroeger.. had er al paar voorbij zien komen op twitter, maar wat gaaf hahaha heb ze allemaal groot geklikt en even goed bekeken, alleen jammer van dat enge kind wat je vasthoudt op die ene hahaha nee niet die die linksboven 'de hippie look' dat worden nachtmerries zo ; ) hahaha

  Like

 2. Schitterende foto's! Wat ben jij een mooie vrouw! En zoals ik al zei: je was mooi…maar nu ben je op een hele andere manier nog mooier: er zit leven in je gezicht….ik krijg het niet goed onder woorden, je dnaot wat ik bedoel…

  Like

 3. Die kapseltrends daar moest je natuurlijk aan meedoen, ik ook..lok, permanent, lang, kort..alles is voorbij gekomen :)Tjoh wat lijken jullie op je moeder!En die jurk..dat was toen hot, maar nu vind ik 'm wel erg veel van het goede..Groeten en dank voor dit kijkje in je album!Corine(THUIS)

  Like

 4. Floor…wat ontzettend leuk die foto's. Vooral die trouwfoto zonder bruidegom! Prachtige jurk!Een heleboel fases heb ik ook op die manier beleefd!Gaat het alweer beter met je??GroetjesALmaAlma

  Like

 5. Leuk die foto's en die trouwfoto's zijn hilarisch (vanwege het verhaal erbij dan hè), ben ineens heeeeeel nieuwsgierig hoe die man eruit ziet die je weggescheurd hebt ha ha ha ha. Trouwens ik hoop voor je dat de ingreep goed resultaat mag hebben. sterkte nog.

  Like

 6. ik herken ook wel wat… die hippie look.. die lok…. en ik ben toch een "stuk" ouder… was ik nou zo ouderwets………….bedankt ik vond het leukgroetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 7. Nog maar een poging…niet vergeten te kopieren dit keer…grrr.Ok gaan we….meis wat leuk dat we mee mogen kijken!!Die hippie look staat je echt geweldig leuk!!Je lijkt wel een filmster!!Jij bent dus ook een rooie….ik ook dus..nou ja…vroeger.Mens wat ben ik gepest als kind!!!Nu ik wat ouder(lees veel ouder) ben is er van rood bijna geen sprake meer.Kijk…da's weer een voordeel als je rood bent, dan word je niet grijs…maar steeds lichter….mogen we ook eens een mazzeltje hebben ((-;Leuk hoor al die foto's!!!fijne avond…groetjes Carla

  Like

 8. hee wat leuk om te zien!!! EN ik herken de fases!!!(hoedjes, haar, gezichtuitdrukking ;)).Alleen die "vergissing"die dan weer niet….Wat worden we al groot he *pompompom*

  Like

 9. Floor ben me twitter kwijt HELP!!!!!! heb snel een nieuwe aangemaakt voordat ik alle ins en outs mis..ben nu slagroomtoefje dus 'je' erachter..Maar wat geweldig die foto's DIE BENEN AHHH DIE WIL IK OOK.GEWELDIG ECHT heel erg leuk!!!!!!

  Like

 10. Wat leuk zeg om jou via deze foto's op te zien groeien! Prachtig hoor die bos met rode krullen, maar nu vind ik je haar ook geweldig! En meid, wat zie je er nu nog waanzinnig goed uit, van buiten en van binnen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s