Fatigue, moe, tired, müde.


Het is mijn week niet mensen , echt het is gewoon mijn week niet .

Gisteravond viel ik in de bank in slaap met lief en we werden rond een uur of 1.15 uur wakker .
Fijn…….dan moet ik naar boven uitkleden, tanden poetsen, mascara eraf halen en dan ….. ben ik weer wakker want ik had tenslotte al dik 2 uur geslapen op de bank . Dus ik had zo naar de disco gekund want ik was weer fit maar ja de nacht begon pas dus nam ik een slaaptablet en ronkte dus vrolijk de nacht door .
Om vanochtend totaal gebroken uit bed te komen want slaap. wakker. slaap. wakker dat werkt op de een of andere manier niet bij mij. Nee helemaal niet zelfs .
Dus ik was moe van het wel – niet slapen.
Maar ik ging aan de slag er moest immers ook nog gewerkt worden en dat deed ik .
Ondertussen belde ik DE endocrinoloog , de beste van NL is mij gezegd , tenminste een man die een vrouw serieus neemt en echt alles onderzoekt . Ik belde dus blij dat ik eindelijk weet waar ik naartoe moet en wat blijkt?
IK kan pas 25 mei 2011 terecht ! Ik viel bijna van mijn stoel echt . Die man moet of HEEL GOED zijn of heel vaak op vakantie .
Nou ja keus heb ik niet , ik wacht dus tot volgend jaar voorjaar , wat?… bijna zomer.
En toen belde ik nog even de receptenlijn en toen, toen mensen, ging ik die loopband op .
En ik holde en holde en was totally buiten adem had een bijna doodervaring en plofte met plofkop zo rood als een tomaat in bad om daar te zitten vegeteren een uur lang , misselijk maagpijn, duizelig.
Om 1 uur kwam lief thuis en ik voelde me een grote brok ellende en dus ging hij met mij op de bank liggen om daar …….. u raadt het al, wederom samen in slaap te vallen .
Total loss werd ik wakker , nog gebrokener dan voor het in slaap vallen. Ik weet echt niet wat me overkomt gewoon tsss , moe moe moe alleen maar moe .
Zometeen duik ik weer de bank in om Hello Goodbye te kijken en dan vroeg naar bed en hopelijk voel ik me morgen wat meer mens.
Morgen; een regendag, das iets om je op te verheugen toch? Misschien zit ik wel in een winterdepressie ?

27 thoughts on “Fatigue, moe, tired, müde.

 1. Hmm, dit klinkt echt heel rottig…overdreven moe zijn is echt een drama…wat soms door allerlei omstandigheden komt opzetten…Ik ken je natuurlijk verder niet maar geloof me, slaaptabletten laten je wél slapen, maar de volgende dag ben je afgebroken…pas nog een hele docu over gezien…die brengen je uiteindelijk niet veel goeds.Kop op hee!Groetjes, Veronique

  Like

 2. Is die arts bezig met een wereldreis ofzo??!! Niet normaal zeg. Heeft zus je geadopteerd, begrijp ik dat goed?! Pfff nog een zus erbij, heb m'n handen al vol aan deze twee 😉

  Like

 3. WAT???? 25 mei 2011?? Mijn hemel… dat is.. zo ver weg nog! Dat is… de verjaardag van middelste, maar dat terzijde. Wat lang nog, joh! Ongelooflijk. Die man mag wel héééél goed zijn, dat hij het wachten meer dan waard is!! Allemensen…

  Like

 4. Jee Floor..als een gek te keer gaan op de loopband en dan direct in bad springen?? Dat lijkt me niet gezond!! Doe een beetje kalm aan meis, en samen met lief op de bank..zomaar overdag..heb je niks beters te doen :))Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 5. Hoi zus, ook voor jou een hart onder de riem hoor….niet onder de gordel, haha…Ik had al een keer gereageerd, weet ik zeker, maar nu nog niet te zien….Maar bij deze, adoptie is completed, one big happy family….Smak, Margot

  Like

 6. Je moet gewoon die Philips lamp van stal halen.. helpt echt! En dat slapen op de bank.. zal ik je 's wat bekennen? Soms ga ik daarna gewoon zo HUP m'n bed in. Om 's morgen naar dooie vogel te ruiken en de make up langs de oren te hebben maar ach.. dat maakt me dan ook niet uit..

  Like

 7. Lekker relaxen op de bank, dekentje eroverheen en TV aan met afstandsbediening voor jou alleen..Buiten regen en kou, binnen cocoonen…Klinkt dat beter???Misschien is het een soort van jaargetijden jetlag???Knuffel, Margot

  Like

 8. Nou dat hoop ik niet voor je hoor dat je in een winterdepressie zit. Maar dat zal toch wel meevallen. Soms heb je helaas van die weken/dagen dat het gewoon niet wil. En jij met je werk en je 7 kids, nou dat is ook gewoon niet niks!Doe het rustig aan en ga je zelf lekker verwennen met een lekkere massage of zo :)Dikke knuffel uit het zonnige Zuiden

  Like

 9. Ik denk dat je een beetje te veel op je vork hebt genomen meid. Als ik soms je verhalen lees word ik al moe. En jij doet het dan ook nog eens allemaal. Hoop dat je vandaag even heerlijk kunt relaxen.

  Like

 10. Hello Goodbey was weer heerlijk, en jij bent lekker bijgeslapen hoop ik. Vast hormonen, ik had het pas ook, kon m'n ogen niet openhouden…volgens mij is het niet slim om dan te gaan sporten want het kost je mega-veel energie ipv dat het iets oplevert. Luister naar je lichaam, moe is moe. Even eraan toe geven (ik zou deze wijze raad ook eens aan mezelf moeten geven:))Lieve groet, Jolanda

  Like

 11. Nachten van wel-niet slapen zijn killing. Hopelijk ben je daar snel weer af. Enne, 25 mei 2011??? Dan is het in ieder geval al weer lente om het maar 'ns positief te bekijken. Slaap lekker vannacht en hopelijk ziet de rest van de week er dan een stuk positiever uit.

  Like

 12. Lieve Floor…Indrukwekkende dokter met zo'n mega wachtlijst. Houd je jezelf wel in de gaten want het gaat nog wel even duren voordat je geholpen wordt! Rustig aan en relax!Groetjes en welterusten! Ik hoop dat je al slaapt en blijft slapen!Alma

  Like

 13. zo herkenbaar! Hoofdpijn, druk, hoofdpijn. Pilletjes van de dokter gehad (Diazepam), slaap ik lekker op tot 05.00 uur!! Draaien, lezen, zuchten, draaien en uiteindelijk is slaap vallen om 06.30 om er om 06.50 uit te moeten. Dit 2 nachten lang. Pilletjes gaan weg..Spanningshoofdpijn, ha! Ik moet het eens rustiger aan doen zegt ie…klopt! Maar wanneer. Volgens mij moet jij dit ook eens doen, maakt je hart ook rustiger. Ik weet precies waar het aan ligt, maar nu nog uitvoeren dus. Doe het rustig aan meid! Je hebt maar 1 lijf en soms zit je even aan je plafond.groetjes, Inger (ibby.nl)

  Like

 14. Weet niet Floor maar misschien doe je TEVEEL.7 kinderen en daar de troep van Ik doe het je niet na. Pak af en toe een uurtje rust. Of slik wat vitamine pille. Ben wel geen dokter maar zoals jij holt…..Knuf

  Like

 15. Misschien last van een winterdip??Symptomen winterdip:Als enkele van de volgende symptomen u met name in het najaar en winter bekend voorkomen, is de kans aanwezig dat u last heeft van een winterdip.■(Aanhoudende) vermoeidheid.■Overmatige behoefte aan slaap. ■Somberheid, je depressief voelen. ■Concentratieproblemen. ■Veel slapen en toch niet uitgerust wakker worden. ■Passiviteit, apathie. ■Prikkelbaar, agitatie. ■Toegenomen eetlust (m.n. koolhydraat voedsel als pasta en chocolade) ■Gewichtstoename, soms wel 4 tot 6 kilo. ■Verminderde behoefte aan sex en intimiteit. ■Minder behoefte aan sociale contacten. Het is kenmerkend aan een winterdip dat de klachten in het voorjaar weer verdwijnen!!!!!!Vooral het laatste is belangrijk..het gaat weer over.groet, cobi

  Like

 16. Als ik zo moe was, was ik altijd zwanger, maar dat kan niet, zeg jij……. Een vriendin van mij was 49 toen ze een keer 12 uur te laat de pil innam omdat ze in Australië was (tijdverschil) en toen was ze zwanger……. Misschien moeet je inderdaad wat relaxter met die loopband omgaan…..

  Like

 17. Pas eind mei 2011? Dan werkt die arts dus op een afdeling waar bijzonder slecht gepland wordt! Da's namelijk niet normaal!(Even ter vergelijking: ik belde gisteren naar het zhs, en kan 20 okt. terecht. Vind ik veel normaler.)En vanavond maar op tijd naar bed? Kop thee erbij, tijdschrift en lekker dutten?

  Like

 18. Welnee je zit nog niet in een winterdepressie, je loopt je alleen echt het snot voor je ogen! Dat is je lijfje niet gewent Floor, dus rustig aan op die loopband, dan breekt het lijntje niet. Het is tenslotte geen sex…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s