I’m back !

What was he thinking?
 • Men men men ik had een niet al te beste ochtend zeg maar ….
Gisteren was ik de hele dag op de woonbeurs met HAAR , eerste ontmoeting ook meteen want we kenden elkaar alleen van twitteren en van bloggen.
In de trein afgesproken, zij stapte in mijn trein , alleen in een ander treinstel dus kwamen we nog niet bij elkaar. Ik, blond, bleef toen ook nog zitten bij de eindbestemming waarop zij me belde en ik dus nog snel de trein kon verlaten.
Spannend is het wel als je iemand van alleen het net kent maar het viel allemaal reuze mee het was erg gezellig , de dag was te kort want we hadden nog uren kunnen kwebbelen…
De woonbeurs an sich viel tegen , ik heb beter gezien , niks vernieuwends , echt niks.
En toen ik thuis kwam was ik echt KAPOT , heb alleen nog maar gezeten ….
Vandaag stond ik dus op , net de oogjes open :
 • mijn dure vloerkleed helemaal kapot gevreten door de hond
 • kinderen die tig drinkbekers kwijt zijn
 • ik verschoon het bed en zit totaal onder de donsveren , grrrr goeie kwaliteit , leek wel of ik een kip geplukt had
 • mailtjes die slecht nieuws brachten
Toen was ik dus nog maar een kwartier wakker en had nog geen koffie gehad , ik dacht dat ik gek werd !
Nee, ik had een fijne ochtend zeg .
Toen kwam de hulp die viel nog even met stofzuiger en al de trap af, gelukkig geen schade aan trap muur of stofzuiger 😉 en uhhh zij had ook niks want zoog vrolijk door .
Ik moet de LINDA, alle woonbladen, de Santé en nu de LINDA wonen nog lezen van deze maand, ik heb gewoon geen tijd . Heb geen tijd om blogjes te lezen, tijdschriften te lezen, vrienden te zien , winterkleren kids uit te zoeken, HELP ik heb een PA nodig .
Een personal assistent , ja dat is wat ik nodig heb een personal assistent , kan die de blogjes lezen , tijdschriften lezen en mij natuurlijk in het kort vertellen wat in beide gebeurd en vrienden bezoeken . Eigenlijk moest er gewoon een tweede mij zijn , kijk dat klonen is zo gek nog niet want dan ben je gewoon twee personen , dan kan je twee keer zoveel doen , dan kan je gewoon op twee plekken tegelijkertijd zijn , wow hoe langer je erover nadenkt hoe leuker me dat lijkt . Je kan werken en shoppen tegelijkertijd ! Alle dagen kan je vrij nemen en je andere ik naar het werk sturen .
Oh en mensen ik vond deze foto en dat bevestigd weer wat ik altijd al denk : mannen moeten niks nadoen , geen gekke bekken trekken , het is zo vreselijk NOT sexy ! Ik had ooit eens (ik was een jaar of 20 ) een vriendje, wewaren hevig in love totdat : hij een vlieg imiteerde, met een ongelooflijke goede imitatie ook nog , de liefde was meteen over , exit vriendje, ik zag alleen nog een vlieg !

18 thoughts on “I’m back !

 1. Goh, die Chef vanmij heeft nog nooit een vlieg nagedaan. Misschien wel een gat in de markt nu hij thuis is! Als het erg goed lijkt stuur ik hem door naar jou. Jammer van het kleed zeg! K*thonden…doen ze anders noooooit!

  Like

 2. Wat leuk Floor om zo met een blogster naar de beurs te gaan…hier hetzelfde gevoel geen tijd om te lezen…druk druk druk….wat een gedoe……de winkel de stress van de komende kerst….maar leuk allemaal toch? anders houden we het niet vol natuurlijk…..en wat een verhaal van je vriendje de vlieg….ik sla ze altijd dood als het lukt echt heb er zo'n hekel aan..ik bedoel vliegen he??? ……en wat een dag…de glazenwasser is hier van zijn ladder gevallen…echt…ligt in het ziekenhuis de arme man……en…mijn ramen zijn nog vuil…….zuchtttttttttttttttt…liefs Ria…oja …..mocht je het zijn vergeten ik heb ook een blog !! hahahhahah!!! druk hoezo??? liefs van mij…..

  Like

 3. Ik zit hier keihard te schateren!!! Leo kijkt me een beetje vreemd aan….. "Waar lijkt jouw vriendje op?" "Nou, op een vlieg…." Ik zie het helemaal voor me. Ik had dat trouwens wel willen zien zeg! Ik kan me er geen voorstelling van maken hoe dat er uit moet zien……

  Like

 4. Heb er in den jongen jaren een uuuhhmm… vriendje gehad ,echt een lekker ding… Totdat hij zijn broek uit trok, en een slip aan had met "I love Mamma" er op. Ben gierend van de lach de deur uit gerend!!!Wil je mijn c.v hebben?!?!?! ;-P

  Like

 5. En dan komt als klap op de vuurpijl je uitsmijter over dat vriendje…hoe kóm je erop! Nu maar hopen dat de dag van morgen wat meer ontspannen begint zeg, en als je van je hond af wil, weet ik nog wel een adres, ik heb ook geen vloerkleed dus die kan ie niet kapot knagen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s