Rust

Gisteren was er een schietpartij in Harderwijk, ik zat in Zwolle toen dochterlief me belde om het hele verhaal in geuren en kleuren te vertellen .

Het leek wel NCSI zei ze .
Nou ik schrok me dood want er hadden er in het wilde westen lopen schieten en een kogel had zomaar mijn dochter kunnen raken natuurlijk als je niet gericht schiet .
Zij vond het reuze spannend , ik vond het schrikken.
En wat doe ik als ik schrik ? Ik koop schoenen.
En als ik mijn kast bekijk heb ik al heel wat angstige momenten gekend in mijn leven.
En erna vloog ik de Media Markt in dat is voor mij zoiets als een grote speeltuin voor volwassenen. Ik kan er uren rondlopen.
En ik heb altijd wel iets nodig , zo ook gisteren dus .
Een kruimeldief met steel , zodat je niet hoeft te bukken en die monsters die zooi zelf kunnen opzuigen zonder moeite.
En daar bleef het niet bij hoor want hee je bent in de speeltuin dan wil je niet meteen naar huis dan wil je nog even spelen en dus kocht ik nog een cd , een dvd en draadloze koptelefoon.
En dat is de aankoop van de eeuw die draadloze koptelefoon , echt de aankoop van de eeuw.
Ik kan muziek luisteren , tv kijken met dat ding op mijn oren zonder dat ik de blagen hoor discussiëren/ruziemaken/mamaroepen. Ik kan mij volledig afsluiten van alles.
Dus mocht u voor de deur staan en zeker weten dat ik er ben maar dat ik niet open doe? dan komt dat omdat ik dus mij afsluit van de buitenwereld en lekker alleen in mijn eigen wereldje vertoef .
Trouwens dat eigen wereldje daar is het goed toeven op het moment, ik zit goed in mijn vel, en vind het zalig dat ik eindelijk een manier gevonden heb om de rust waar ik zo naar verlang steeds, om die nu eindelijk te hebben gevonden in een koptelefoon .
Dat ik daar niet jaren eerder ben opgekomen…….
Nu die massageturk nog en dan is mijn geluk compleet 🙂

Waar een mens al niet blij van wordt 🙂

En die laarzen die heb ik op twitter al laten zien , wil je ze zien? Moet je gaan twitteren 🙂

28 thoughts on “Rust

 1. Eindelijk eens de tijd om rustig al je mooie sites te gaan bezoeken (op aanraden van Wondel :-))En wat een verhaal joh in daar in Harderwijk….en dat in mijn geboortestreek (is ook niet meer wat het geweest is dus haha).Lieve groet en ik kom zeker terug.

  Like

 2. Weet hoe we die koptelefoon hier noemen… egofoon heerlijk met je eigen ik bezig zijn dus. Ingeval van herrie in huis DE oplossing. En ja die massageturk die heb ik dus al Bij mij is het een indonesiche miep. Ze heeft me van de week na 3 maanden(ze was even naar huis) zo te pakken gehad dat ik een pijnstiller moest innemen. Maar lekker dat het was…. Kan nu gewoon weer bij mijn tenen. heerlijk ga op zoek . Ze komt gewoon masseren op mijn eigen bed is het heerlijk dan………

  Like

 3. ik loop hier ook wel eens in huis met de oortjes van m'n mp3speler in, heerlijk even geen 'achtergrondgeluid' (en ik heb maar 1 vrij rustig kind, dus ik snap hoe blij je bent =)die kruimeldief is gewoon een stofzuiger, maar dan moet je 'm vaker legen of wat? ; ) hahaha

  Like

 4. Zie je al lopen in die speeltuin. Handig zo'n koptelefoon, en je zult best wel leuke laarzen hebben maar ik ga niet twitteren. Ik kom nu al tijd te kort….

  Like

 5. Nou ja zeg, moet ik gaan twitteren om je nieuwe laarzen te zien. Echt niet! Wij hebben hier ook zo'n draadloze koptelefoon. GEbruiken we meestal bij het keuken poetsen na het koken (Muse keihard, heerlijk) of het stofzuigen (De Man dan he, want ik zuig geen stof).Fijn weekend.

  Like

 6. O ja!!! Die kruimeldief op steel is hier de aankoop van het jaar!! Die van mij is knaller-de knal roze…Ik ben e-norm uitgelachen door manlief na mijn (eerlijk is eerlijk) impuls aankoop, maar dat ding wordt hier (met twee kruimelsmakende boefjes) enorm veel gebruikt!

  Like

 7. laten we nu ook zo'n kruimeldief hebben die zuigt als ene tierelier en zo'n koptelefoon ook maar die beviel niet zo dus heb weer een gewone. kan me voorstellen dat je je ff wil afsluiten..en met zo'n ding op je hoofd ruim je ene stuk sneller alles op

  Like

 8. Wij hadden hier vroeger een stokdove buurvrouw die de hele dag RTL4 zat te kijken op bijzonder luid volume. Op gegeven dag deden wij haar zo'n koptelefoon kado. Het hielp! Maar een paar weken later was ze dood…

  Like

 9. Die draadloze koptelefoons zijn te gek…wij hebben er ook één hier maar die is meer in gebruik door mijn vriend….ik wordt nl. gek als ik net twee kinderen naar bed heb gelegd en dan ook nog eens (als ik beneden kom) keihard 'de wereld draait door' geluiden op me af hoor komen, vandaar 😉 handig ding…en mijn vriend houdt er lief rekening mee haha!Of hij legt ze naar bed…dan geniet ik lekker een keer van de rust!Die kruimeldief hmm…ik heb ze wel gezien maar nee…nog even niet ;)Groetjes!och god en die schietpartij, ja als moeder haal je je 1001 dingen in je hoofd!

  Like

 10. Ik heb al eeuwen ( jaartje of 10 ) zo´n draadloze koptelefoon, heerlijk.Je kunt lekker door het huis heen lopen zolang je maar contact houdt met het basisstation ..Maar zo´n steelstofzuiger, is dat echt zo´n uitvinding ?groetjes en geniet van je weekend, Elise

  Like

 11. geweldig he, zo'n draadloze koptelefoon. en die uitspraak van die schoenen…dan is t opeens minder erg om angstig te zijn als je er een paar leuke schoenen aan over houd. jij zit duidelijk goed in je vel, nog een paar dagen zo gelukkig en je kan je faillisement aanvragen 🙂 (ergens in dat woord zit een spelfout volgens mr. google,..sorry. zal me voortaan niet buiten de jip en janneke paden begeven)

  Like

 12. FLOOOOOOOOOOOOOR!!! Pffftt…ik schreeuw me suf… Maar inderdaad een fantastische uitvinding. Nu alleen nog een bordje 'out of order' om jouw nek. Wedden dat die doorgedraaide pubers dan een toontje lager gaan zingen!!! Ik wens je een rustig, relaxed, kalm, sereen weekend toe. En ik zal eens op zoek gaan naar een massage-turk…

  Like

 13. Ik vertik het om te twitteren, oké…Maar ben wel benieuwd naar de boots…Of kun je me nu niet horen, hallo, hallo….Rust lekker uit in je eigen wereldje, maar vergeet de phone niet af te zetten al je naar buiten gaat, matched niet zo met de nieuwe boots, denk ik…Groetjes, Margot

  Like

 14. Whahaha, al heel wat angstige momenten gehad… Ja, ja zo kan je het ook noemen. Om even lekker bij te trekken verwijs ik je bij deze naar mijn prijsvraag logje: daar word je blij van!

  Like

 15. Pff..dat is schrikken met die schietpartij…Nou zo te zien heb je lekker "gespeeld" in de speeltuin! Ik moet echt ALTIJD lachen hoe leuk je alles schrijft!Hou het rustig vandaag, geniet van ook van je rust, misschien moet ik zo'n ding ook eens overwegen..heerlijk..rust..zzz…

  Like

 16. Tjee zeg, wat een geweldig ding, die koptelefoon! En die stofzuiger is ook helemaal leuk en retro enzo! En vanaf een uur of 5 begint je weekend als je koters op de trein gezet worden……meid, wat wil je nog meer?! 😉

  Like

 17. Twitter die laarzen ff opnieuw, heb ik gemist.En hé een schietpartij in je durp, ik las het ja. Bij jou een schietpartij, bij mij een vermoord kind.. wat een gekke wereld.En trouwens, alleen criminelen in dit land kunnen raak schieten. De pliesie schoot bij de strandrellen vorig jaar iets van 110 kogels af, waarvan meer dan 13 gericht. Ze raakten 1 iemand. Dan denk ik: als agent moet je dan toch vaker raak schieten of niet? Ik bedoel: als ik 110 kinderen moet onderzoeken, waarvan 13 zeer serieus en ik kan er maar eentje goed doen, dan word ik toch ook ontslagen?

  Like

 18. Die koptelefoon heb ik ook heel erg nodig. Goed idee zeg!!!En dat de kinderen van die kruimeldief maar veel plezier mogen hebben.Ja en je laarzen zijn super (Juul vind vooral die met de glimmende dingetjes mooi).En zo'n Massage tiep als je hem hebt gevonden mag ik hem dan na jou.

  Like

 19. JOEHOE HALLO DAAR IS HIER IEMAND!!!!!!!(jij wil de hele wereld op twitter krijgen is 't niet, daar wordt je niet rustiger van. Kun je wondel misschien laten weten wie ik ben, ze laat me maar niet binnen ;))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s