Stokje

Van haar neem ik even een stokje over ….

een leuk stokje het 4 mooie mannen stokje …nou dames grijpen wie het stokje grijpen wil .
Mijn lijstje van 4 mooie mannen:

Nacho , polospeler en goddelijk mooi………………
Geoffrey de Peyrac (acteur Robert Hossein) uit Angelique de serie …
vooral het litteken zoooooo sexy
Sam Bennett Private Practice ………..

Josh Holloway Lost acteur en geloof me die man heeft zoveel mooie foto ’s ik kon niet kiezen dus kijk zelf maar even HIER , niet kwijlen dames mond dicht .
En heel cliche en afgezaagd maar op nummer een nog altijd mijn eigen man en zoon natuurlijk 🙂 maar dat spreekt voor zich lijkt me ….

28 thoughts on “Stokje

 1. Sorry maar nr 3 was al van mij….ook al lacht mijn eigen partner mij uit en zegt hij dat het niks wordt tussen ons, wat weet hij er nou van!Je mag wel eens op de thee komen hoor….ik laat het wel weten als hij is aanngekomen….ooit….

  Like

 2. Mijn snottekop klaart alweer op, maar voornamelijk door nummers 2 en 3.Nummer 1 is een arrogante bal, heb eens een interview met hem gezien…Maar ja, ze hoeven natuurlijk ook niet te praten, toch????Hatsjie..Groetjes, Margot

  Like

 3. Ik vind nr 1 eigenlijk wel veel van je eigen liefje hebben, en snap waarom hij op een staat. Nr 3 staat idd op alle foto's prachtig. En toch ga ik ook voor George Clooney, vind het qua leeftijd toch iets beter.

  Like

 4. ten eerste wil ik even melden dat als je Diana zoekt, die zal na het lezen van je blogje voorlopig niet meer verschijnen denk ik zo :D.maar uhm…..1…tja..hmm…nou..wel leukig maar niet *KWIJL*….2 is een no-no…3 en 4 mogen dan wél weer mijn boodschappen dragen in ons mini klets-roddel-stecheldorp:)

  Like

 5. Jémig Floor! En dat moet ik op de vroege ochtend onder ogen krijgen…..?! Ik heb er slappe knieën van, zoveel moois wat de natuur gratis geeft! Ik wil gráág het stokje overnemen, maar ik hou me in….ik hou me in….. 😉

  Like

 6. Wat heerlijk jouw ongegeneerde versie Floor, ik ben daar toch een stuk behoudender in. Waarschijnlijk heeft dat er alles mee te maken dat ik zelf niet zo goed bedeeld ben. Maar dan kom ik nu voor het eerst uit de kast, nog nooit eerder vertoond, Claudia kiest een mooie man: (heel zachtjes) “Eh nummer 1…”.Liefs Claudia

  Like

 7. Owh ja, wij zitten wel ongeveer op 1 lijn!Sam van private practice vind ik toch wel errug lekker, alleen wat minder als tie een astma aanval krijgt van de zenuwen! hahahaEn Geoffrey…goh, die was ik al bijna vergeten.

  Like

 8. ik ga voor nummer 2 die films werden altijd op school vertoond… elk jaar weer… maar zoals angelique kon zeggen.. joffrey……… en zoals hij dan keektja…. maar als ik dan mag kiezen… ga ik voor de enige echte knapperd… GEORGE CLOONEY!sorry!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  Like

 9. Kan niet veel zeggen, ben druk aan het slikken voordat de boel hier onder het kwijl zit. Slik slik slik…..heerlijk…zucht..Diana zou zeggen "een paar heerlijke ZAMPen"

  Like

 10. Tja..de polospeler heeft toch iets waarvan ik denk…mwa.De tweede vind ik net een wassen beeld.De derde….geen weggooiertje.En nr. 4….daar zou ik dan wel een avondje mee willen stappen…hahahaZo zie je maar…smaken verschillen.groetjes Carla.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s