Zij was hier …


Vandaag was ZIJ de hele dag op visite , haar personal assistent tevens haar chauffeur heeft haar keurig hier voor de deur gedropt…

En jongens dames het was GEZELLIG en wat we gedaan hebben is gekletst en gekletst en nog eens gekletst en nou ja voornamelijk gekletst dus .
En zij is dus al net zo slank als die andere , die zus van d’r, er zijn er gewoon twee van , tis niet te geloven toch?
Ik kreeg ook nog vreselijk de slappe lach van een verhaaltje van haar , in het echie is ze net zo grappig als op haar blog namelijk.
En nu zit ik hier , af te kicken van een gezellige dag, helemaal niet meer in mijn ritme van alledag, de kids zijn bezig maar Joost mag weten waarmee , ik ben alleen maar mails aan het lezen en aan het beantwoorden aangezien ik een werkdag mails achterloop zeg maar….
Er moet nog gekookt worden en ik weet ook al wat maar ja dan moet je het wel nog even doen zeg maar en mensenlief ben ik me daar een partij lui zeg , niet normaal meer gewoon.
En verder mensen ben ik heel blij als het vrijdag is en ben ik ook heel blij met de NS die mijn kinderen naar Weert gaan vervoeren zodat ik niet urenlang in die auto moet zitten.
Vrijdag: weekend zonder kinderen, ik ben er ZOOOOOOOO aan toe !!! Even niks , even relaxen. Als het nou ook nog eens mooi weer kon worden was het helemaal perfect.

23 thoughts on “Zij was hier …

 1. Ja hier ook,eerst mijn eigen grote liefde,maar als die er niet zou zijn,kies ik voor Geoffrey,die vind ik super en trouwens de serie Angelique ook,fijne avond,lieve groet Joke.

  Like

 2. O, wat heerlijk!! Ik ben gewoon jaloers! Jullie zitten allemaal lekker gezellig bij elkaar te kletsen, en ik zit hier in die kale troep! 😦 Boehoehoe….Wel leuk dat het (weer) zo gezellig was natuurlijk!

  Like

 3. Je vraagt je altijd af hoe iemand er in het echt uitziet hé. Leuk dat jullie zo'n fijne dag gehad hebben. En de zon schijnt NU…. Pak je kans, want je weet maar nooit.

  Like

 4. Ik zei het al tegen Madelief, leuk zo'n blog meeting one-on-one en nu heb je ze dan allebei in het echie gezien. Waar zitten de verschillen ;))Zon Floor, de zon schijnt vandaag geniet ervan!

  Like

 5. provéblogmeeting noemt toaske dat hahah daar ben ik ook meer van dan van de metz'nallen. tof dat het zo gezellig was =) en bijna weekend, ik duim mee voor mooi weer!!!

  Like

 6. Oh leuk een privéblogmeeting. Zal ook hartstikke geslaagd zijn natuurlijk. Zoals ik bij Madelief net ook al opmerkte is een grotere meeting ook hartstikke tof, maar je spreekt gewoon niet iedereen en dat is toch jammer!

  Like

 7. Ik zit hier nog steeds met een grote glimlach op m'n gezicht na te genieten! En sorry als ik teveel gepraat heb! 😉 Nu ben ik natuurlijk doodop en zat, maar dat maakt niet uit! Dotje, dank je wel voor de heerlijke dag, het was een dag met een gouden randje die ik bewaar in m'n hart!

  Like

 8. Ik zit nog steeds met een grote glimlach op m'n gezicht na te genieten! Manlief vond me wat stil onderweg naar huis, maar tja, ik had tenslotte al de hele dag gepraat hè…..? Dank je wel voor alles! Het was een dag met een gouden randje die ik in m'n hart sluit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s