1 dagje weg

1 dagje weg en ik kom thuis : heel veel tweets die ik moet lezen , enorm veel blogjes die nog gelezen moeten worden, eten wat gekookt moet, spullen die moeten worden uitgepakt en kinderen die aandacht nodig hebben.

We gingen eerst naar Haarlem op zoek naar fitness gerei voor manlief zijn spiertjes . Maar daar waren we zooooo weer buiten zeg , wat een eikel stond daar in de winkel .
Toen even naar Elvis geweest we waren er toch , die herkende ons ook nog , hoe is het mogelijk , van blijdschap pieste ie meteen 2x de vloer vol en was er van deze kant geen enkele spijt dat we een ander tehuis hebben gevonden voor hem.
Hij heeft het daar reuze naar zijn zin , is helemaal happy de peppie daar en wordt vertroeteld tot en met . Zindelijk is ie nog steeds niet en alle schoenen in het hele huis staan op een verhoging aangezien ie alles kapot bijt wat schoen heet.
Elvis (op de hond letten !!!)
Toen gingen we verder want we hadden nog genoeg te doen en kwamen om 18 uur moe maar voldaan thuis. Moe vooral want ik heb vannacht 2 uur lang (van 2 tot 4) wakker gelegen , naar het plafond liggen staren . Wat een ellende zeg niet kunnen slapen hoe graag je ook wilt het lukte niet .
En nu gaan we aan de snert oftewel de erwtensoep die onze slager vanmiddag maakte (ja je dacht toch niet dat ik die gemaakt had?? nee ik maak nooit soep ), dus ik ga koken, nou ja koken , opwarmen zeg maar .
O ja en dan schreef ZIJ nog een leuk blogje , leest u het vooral πŸ™‚
en wil je weten waar mijn kast nu staat dan moet je HIER even klikken .

13 thoughts on “1 dagje weg

 1. Handig zo'n slager die ouderwetse erwtensoep maakt.Ik heb vannacht ook een paar uur wakker gelegen, en probeer die tijd dan 'nuttig' te gebruiken door eens wat zaken te overdenken. Maar het blijft balen.

  Like

 2. wat fijn dat je even langs elvis kon en dat het zo goed voelde =) en ik lees net dat je tot 7o uur per week werkt?!! #gekte #endanvindjehetgekdatjestresshebt?!!

  Like

 3. Snert met slippertjes??!!!Moet kunnen…Vandaag toch (korte) laarsjes aan, bllrrr…Ben je klaar met al het lezen????Op naar de aandacht voor kroost dan…Groetjes, Margotxx

  Like

 4. "heel veel tweets die ik moet lezen , enorm veel blogjes die nog gelezen moeten worden, eten wat gekookt moet, spullen die moeten worden uitgepakt en kinderen die aandacht nodig hebben"In die volgorde??? πŸ™‚ Mooi hoor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s