Zondagavond


Oké sinds woensdag:

* heb ik inmiddels mijn Imac terug , das positief toch? Alleen doet veel het nu niet meer .

ZO herkent Itunes mijn Iphone niet meer noch mijn Ipad en als ik een van beide aansluit gebeurt er dus : NIKS . Fijn Fijn Fijn weer.
Photoshop is WEG , Opgelost in het niet evenals andere programma’s.
*Reed manlief een dikke vette deuk in mijn auto , hij reed achteruit en zag de auto niet die daar stond , die auto had niks die van mij een dikke deuk . En bedankt weer. Nu moeten jullie weten is mijn auto echt BELANGRIJK daar ben ik HEEL ERG AAN GEHECHT , ik verkoop denk ik nog liever mijn huis dan mijn auto (zo erg belangrijk dus) en ik was dus ook NOT AMUSED . Temeer omdat dit de 2e keer in 2 jaar is en omdat ik de achterklep van zijn auto niet eens dicht mag smijten bang als ie is dat ik er een deuk in maak ….
*Heb ik vandaag een dikke migraine , nooit leuk nee en ik dacht nog wel dat het van de wijn kwam van gisteravond maar das niet zo , ik heb nl ook zin in berehappen en dat heb ik maar 1x in de maand dus dan weet je wel wat komen gaat morgen of zo.
*Is mijn kast weg , u weet wel die ik te koop had , die staat nu ergens bij Nanna in huis , je weet wel die met die 4 kinderen die ineens hupsalakee zwanger bleek van nummer 5 , oeps , wondertje ! Nu maken we van kantoor een soort van fitness voor lief maar kreeg ik een loopband, die word dinsdag bezorgd en dan mensen : ga ik toch hardlopen ! let u maar eens op.
*Brachten we de kinderen naar Weert vrijdag , 5 uur vertrokken, s’ avonds 12 uur weer thuis…dank u Nederland voor al die files !
*Hadden we een shoot in ons huis van de Libelle (niet voor de winkel of ons maar voor hun met allemaal nieuwe spullen )
*Kocht ik een supergave stoere witte lamp op wielen voor in de woonkamer .
*Waste ik een machine of 12 en verschoonde bedden …
*Hadden we dit weekend geen kids en baal ik dat het weekend weer voorbij is want op de een of andere manier ben ik toe aan een week vakantie , en dit meen ik nog ook .
* Is het morgen ineens maandag , maandag ! en niks uitrusten of op mijn gemak lekker niksen : aan de bak moet ik : hevig aan de bak . De stellage staat en nu moet ik alles inruimen. Pakketten maken en dan hier thuis nog genoeg te doen.
*Ook wil ik een infrarood sauna voor in huis omdat ik nogal gestresst ben zeg maar (dit is een understatement !!!!!) en die sauna mij gruwelijk ontspant, alleen ik word gek van alle info , heb inmiddels begrepen dat het gaat om de lampen , alleen de een zegt dit de ander zegt dat . Wie heeft zo’n ding en kan me precies vertellen wat het beste is : korte of lange golven of beide ? Alle info is welkom !!! Oh en als je een adres weet waar je bij aankoop een gratis massageturk erbijkrijgt : DOORGEVEN aub. Of maandelijks ticket naar Turkije naar hammam incl massage ben ik ook heel blij mee hoor , kga niet moeilijk doen natuurlijk ! Ben heel snel tevreden 😉
*ben ik nu precies drie kwartier verwijderd van weer fulltime moeder zijn: dan zijn de kids weer thuis namelijk .

30 thoughts on “Zondagavond

 1. Mijn vriendin is een weekje op vakantie, dus de info van sauna volgt nog. Heus! En dan die Turkse masseurs hè… kunnen we dáár niet een bloguitje bij organiseren? Ik hoor zoveel gesmacht op Twitter! Hahahaha

  Like

 2. Pffff…ik kan me werkelijk voorstellen dat je de behoefte voelt aan vakantie. Mijn oma zou hebben gezegd: "die Floor, die heeft geen zitvlees…" Ik hoop en wens dat je ook nog aan jezelf toe komt. In de sauna, massage-turk of op de loopband….een klein beetje Floor-tijd. Heb trouwens wat rond-gegoogeld op die loopbanden, maar ik vrees dat het het touwtje springen wordt bij mij;-)

  Like

 3. Ik zou van minder gek worden hoor.. Maar mag ik je een gratis ende voor niks advies geven? Bach Bloesem Rescue. Ik was al dagen volledig van de leg en sinds die druppels weer helemaal ZENNN….Stukken goedkoper dan de sauna, al ben ik gék op de sauna!

  Like

 4. Slim van je: een loopband! Veel minder blessure gevoelig dan op straat! Good for you :-)Ik heb 7 wassen gedraaid…..en een stuk of 5 daarvan zijn nog niet opgeruimd…Kwam pas om half 7 thuis uit werk….pokke-maandag….Ben drie weken overtijd en kan niet zwanger zijn…ik zou bijna verlangen naar ongesteldheid (beter dan overgang?)

  Like

 5. Je krijgt t altijd wel voor elkaar om mij aan het lachen te krijgen. Nu zeker nu het tijdens mijn werk-pauze heel rustig is ;)#vervelenisnixvoormijGroetjes en keep on smiling :))

  Like

 6. Oh haha Floor ik dacht dat ik erg was,maar jij slaat toch wel alles hoor,voor mij humor,voor jou wat minder,van je auto is mooi kl.te,wens je toch een fijne week,lieve groet Joke.

  Like

 7. Infrarood sauna zou ik je zeker afraden!!!Wordt echt niet zo warm.Heb hem zelf weggedaan.Neem liever een stoomcabine of zweedse sauna ,dat werkt tenminste.Een Hamam is een echte aanrader,,,bij ons in Hoorn hebben ze een kleine Hamam voor 2 personen,super lekker!!!

  Like

 8. Toen manlief, mijn pap en mijn zwijgende zoon gisteren bij jullie waren om de kast op te halen (ik baal nog steeds dat ik niet mee kon..) probeerde ik hier thuis met 7 kids uit-, op- en in te ruimen. Meid, ik heb respect voor je!! Ik houd het toch maar bij deze 4+1 ;-)Maar goed, dé kast…hij staat geweldig en is al bijna helemaal ingeruimd. Direct maar alle spullen even kritisch bekeken en een deel weggedaan. Ruimt lekker op..Veel plezier met de nieuwe fitnessruimte 🙂

  Like

 9. Zusje heeft een week onder de grond geleefd en gemist dat je allang getikt bent ;)12 machines was, MEN ik had al me mezelf te doen toen ik vanavond de ene na de andere was aan het draaien was omdat ik vanmiddag bij zoonlief hoofdluis heb ontdekt, maar da's een peuleschilletje vergeleken bij jou. Ik hoor het wel wanneer die hammammeneer arriveerd, kom ik lekker naast je liggen ;))

  Like

 10. Ik kan me voorstellen dat je lekker geniet van zo'n weekend zonder je 7 kids! Lekker naar de sauna. Heb nog een kadobon liggen die ik kreeg van manlief voor mijn verjaardag. Binnenkort maar eens een afspraakje maken :)Sterkte deze week met alle drukte en gekte.Lieve groetMichaja

  Like

 11. O dat ziet er heel lekker uit. Ik kan ook niet wachten tot mijn indo mevr weer in Nederland is. Dat is ook mijn grote wens zo'n infrarood sauna. Een hottub lijkt me ook wel wat. Ben niet snel te vreden. Ik ga verder dromen . Veel plezier op je loopband……

  Like

 12. gaat die man op de foto koekjes bakken op haar rug? lijkt toch sprekend een deegrol daar op haar rug. afijn, als dat is wat je ambieert dan moet dat mogelijk zijn toch? heb je gelijk een goed moeder moment,.lief bakt koekjes op je rug, en met zn 9en eet je ze op.

  Like

 13. Ik zou ook flippen van die deuk, gelukkig hebben we maar 1 auto en kan de Chef dus nooit een deuk in 'mijn' auto rijden met 'zijn' auto. Ga je wel heel rustig dat lopen opstarten want het valt vreselijk tegen de eerste 4 weken. Ik stuur jet het schema wel op maar om te beginnen is dat ook wel al heel pittig, dus: RUSTIG AAN!En ik wil ook heel snel terug naar de hamam!!!

  Like

 14. 12 MACHINES WAS?????? Alleen daarvan zou je al volledig overwerkt raken……Tja en die deuk…… hij haalt in ieder geval in zijn eentje het vooroordeel omver dat het altijd de vrouwen zijn die botsen. Daarvoor ben ik hem dankbaar, jij niet begrijp ik…. Sterkte met de maandag, ik ga morgen 30 kg. appels plukken en verwerken tot appelmoes.

  Like

 15. Ooooh ja, ik zou er bijna een moord voor doen om weer eens naar een hamam te gaan, dat was zo lekker! Ik vind het knap als je gaat hardlopen, doe 't wel voorzichtig anders zit je weer met migraine na afloop. Hou je taai deze week, 't wordt vanzelf 21 september… 😉

  Like

 16. Als jij nog 1 keer op zondag het woord maandag durft te gebruiken, zie ik mezelf genoodzaakt je blog te negeren. Zondagavond is gewoon hardcore WEEKEND!

  Like

 17. Een mens zou van minder in n flinke dip schieten Floor!Als 'het' weer over is dan zou het helemaal niet gek zijn om jezelf te trakteren op n dagje sauna (met massageturk)en thuis gewoon de boel de boel te laten. Gewoon alleen jij! Hou je taai deze week en er komen betere tijden!

  Like

 18. Ga lekker naar de sauna meid, neem een vriendin mee, laat de boel de boel, massage, hammam, het is er allemaal….of doe je ogen dicht, en ga treug naar je vakantiegevoel…En anders…gewoon maar aan de slag morgen!Succes en lieve groet, Jolanda

  Like

 19. Oef en dat is alles…Lieve Floor hopelijk verloopt komende week een beetje rustiger, en mocht die massageturk ineens bij je opduiken stuur hem dan even hierlangs of anders ga ik met je mee dat weekje vakantie! Een weekend met 8 meiden is voor mij al genoeg op gek van te worden!Liefs Claudia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s