Lijstje


To shop or not to shop (gepikt van Toaske)

Je grootste ergernis tijdens het winkelen.
Ergernissen tijdens het winkelen? die heb ik nooit , winkelen word ik vrolijk van …behalve als geld op is dan erger ik me wel ja

Zodra er uitverkoop is dan…. zie je mij niet meer , ik haat uitverkoop echt , rommelige toestanden vind ik het .

Wat is je grootste miskoop?

Jurk van Desigual die ik dus pas heb weggegeven, ik moet gewoon geen drukke dingen noch kleur dragen das niet mij…

Waar koop jij je kleding altijd?
Overal vandaan niet perse een winkel of merk , veel via internet.(orange bag)

Waar koop jij je cosmetica altijd (mogen ook online winkels zijn)?
Ici Paris

Wat zou jij nog graag willen aanschaffen voor in en om je huis (mag van alles zijn).
Nieuwe keukenstoelen wil ik en infraroodsauna en ik wil graag weer nieuwe bekleding op banken (hou van wisselen) o en nieuwe tapijten en nieuwe tafel en ach ik wil alles wel nieuw….

Online of echt shoppen?
Meeste online

Wat is het duurste wat je heb uitgegeven, op het gebied van kleding, accessoires en beauty?
Duurste ? Nou van het laatste jaar was dat denk ik mijn winterjas vorige winter ….dat was wel een dure ja maar lekker warm

Favoriete shoppingmall (World Wide…Nederland mag natuurlijk ook).
Pff heb je even, world wide nog wel , teveel om op te noemen…..

Alleen winkelen, of met familielid/vriendin/partner etc.
ALLEEN !!!!

Als jij mocht kiezen, welke winkels mogen er naar Nederland komen?

Abercrombie !

Nu heb ik nog een vraag voor jullie :

als je 3 dingen mee mocht nemen uit je huis (buiten man kinderen en huisdieren) wat zou je dan meenemen?????

Mijn drie dingen zijn:

*fotoalbums kinderen

*schilderij van Lieverse

*kookboek van mijn oma

15 thoughts on “Lijstje

 1. Ik zou ons trouwkoffertje meenemen! (barstensvol lieve kaartjes, briefjes, lieve en mooie foto's, ons trouwboekje maar vooral lieve herinneringen van manlief en mij)En de pentekening van mijn ouderlijk huis.O ja, en mijn knuffelbeer van vroeger…. 😉

  Like

 2. Ik vind zo leuk gek, of vind je dat vervelend??Het is wel de reden dat ik je altijd lees maar soms met m'n mond vol tanden sta.Ik ga (noodgedwongen)uit huis en neem mee,Mijn laptop en wat eraan hangt,(extra harde schijf, fototoestel,printer,koptel.M'n Handtas, daar zit echt mijn leven in o.a. een staande schemerlamp (volgens mijn dochters)Mijn sieraden, erfstukken enzo.xx Hermine

  Like

 3. He Floor, ik lees je ook altijd hoor en reageer wanneer ik kan, zin heb, tijd heb…Wat ik zeker mee neem is 1. de externe harde schijf, 2. zoveel mogelijk fotoalbums van voor het digitale tijdperk maar dat zijn er zoveel!!!! Dus als ik dan moet kiezen: de fotoboeken van de eerste maanden van m'n kids.3. is er eigenlijk niet…wat is er veel onbelangrijks in je leven als je er zo eens over nadenkt…alles is eigenlijk wel vervangbaar.Fijne zondag en lieve groet Jolanda

  Like

 4. 1. Mijn laptop, foto's, verhalen en hersenspinsels2. Mijn trouwjurk, waar moet mijn dochter (die overigens nog geboren moet worden, tot nog toe ben ik goed in jongens baren) anders in trouwen2. Mijn oude knuffelbeer, die heb ik nu al 33 jaar… ik word langzaamaan oud.Tja, en nu ben ik ondertussen al weer aan het twijfelen: De foto van mijn broer, het gesigneerde boek, het jurkje van mijn eerste verjaardag, het knuffelbeest van mijn kind…. Aaarrghhh, Ik ga snel mijn brandmelders nakijken of ze het nog wel doen en kijken of ergens nog design branddekens verkopen.

  Like

 5. wat gaaf!v wij zouden zomaar samen kunnen shoppen ware het niet dat we allebei van alleen shoppen houden!3 dingen….1. schilderij van Marleen (mijn appeltje)2. ring van mijn oma (die van die steen die ik bijna kwijt was)3. ons trouwalbum

  Like

 6. Ik vind het juist een sport om tijdens de uitverkoop zoveel mogelijk voor zo min mogelijk geld te kopen. Zo haalde ik vandaag een grijze 3/4 tregging voor 9 euro ipv 30. Helemaal blij!En als er brand uitbreekt dan wil ik m'n schilderijen redden, alle fotoalbums en m'n aaifoon & laptop.De Chef neemt de rest maar mee…

  Like

 7. ##denk…##Laptop, of net als Karin de externe schijf.Fotoalbums van voor de digitale tijd.En net als Inge mijn tas, (met geld, bankpas, id kaart ed)En shoppen heerlijk…..

  Like

 8. neem aan dat je bedoelt als de boel in de hens staat ofzo ; ) #macbookje (daar staan alle foto's op van zoonlief), camera, tas (met portemonnee, id-kaarten enz! en #tricorder)en shoppen is NIET m'n ding.

  Like

 9. * aquarel die we van schoonouders hebben gekregen* externe schijf van de computer met alle familiefoto's en filmpjes vd laatste jaren* baby-albums (toen waren we nog niet digitaal)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s