Getikt


Oké ik ben dus getikt , drie keer maar liefst maar dat is vast omdat ik bleef staan 😉

door haar en haar en haar

en nu dus een logje met vragen te beantwoorden

4 dingen die in mijn handtas zitten

 • telefoon, 2 stuks maar liefst (1 prive, 1 zaak)
 • Ipad, tegenwoordig onafscheidelijk mee verbonden
 • tampons (just in case you never know)
 • portemonnee natuurlijk
Verder zit er nog ongelooflijk veel in hoor want dat ding weegt…..das niet normaal maar goed das voor een andere keer.

4 dingen die in mijn bureaula liggen:
 • agenda
 • rekenmachine
 • 500 pennen
 • heel veel notitieboekjes
4 dingen op mijn slaapkamer
 • das wel heel intiem maar goed: een engelse oorstoel
 • een bed
 • zweedse bedsloffen
 • nachtkastje met afstandsbediening, boeken, lamp

4 dingen die ik nog graag zou doen maar nooit gedaan heb:
 • trouwen met de blote voetjes in het zand op een eiland
 • glamping of manoir beginnen in Frankrijk
 • met George Clooney het bed delen thee drinken (sorry schat, tis Clooney hè??)
 • Oprah Winfrey/Mandela/Madonna ontmoeten

4 dingen die ik op dit moment erg leuk vind:
 • twitteren (goh hadden jullie dat gemerkt??)
 • mijn nieuwe kantoor met opslag
 • mijn ipad
 • het leven !

4 dingen die je nog niet van mij weet:
 • 6 jaar geleden had ik een personal trainer , dat verhaal is een blogje waard komt nog, houden jullie nog tegoed
 • dat ik een borstoperatie heb gehad en er heel erg blij mee ben (dat had ik veeeeel eerder moeten doen )
 • dat ik helemaal niet zo hysterisch ben als ik hier overkom maar eigenlijk best rustig, ja echt !!! vraag maar aan haar of haar of haar of haar of haar of haar of haar
 • dat ik heel erg bang ben voor narcose, echt heel erg bang .
Zo dat was weer een openbaring .

Ik tik :
 • keklog INGE
 • Natasje verteld
 • Ellen in Zwitserland
 • De Heekjes14 thoughts on “Getikt

 1. Kunnen we Clooney delen? Daar heb ik ook wel een weekje ruzie voor over… En idd, je bent helemaal niet hysterisch maar erg lief en rustig. Ik zou daarom alleen al bij je om de hoek willen wonen!

  Like

 2. als je nagaat dat 'ze' vier keer hebben geprobeerd me een ruggeprik te geven waarna ze stopten omdat ze een bloedvat raakten Hetgeen heel vreemd in je kop klinkt…. (kunt u even uw bene bewegen mevrouw de volgende dag) Viel die gewone narcose reuze mee .. eerlijk gezegt ben je tegen de tijd dat t erin gaat zo rustig dat je dat helemaal niet meer beseft.. ik scheen twee hebben liggen spugen na afloop maar je raad t al , dat weet ik ook niet eens meer haha… Maar goed het ging hier over jou natuurlijk….errr… ja je was inderdaad best rustig 😉

  Like

 3. als je nagaat dat 'ze' vier keer hebben geprobeerd me een ruggeprik te geven waarna ze stopten omdat ze een bloedvat raakten Hetgeen heel vreemd in je kop klinkt…. (kunt u even uw bene bewegen mevrouw de volgende dag) Viel die gewone narcose reuze mee .. eerlijk gezegt ben je tegen de tijd dat t erin gaat zo rustig dat je dat helemaal niet meer beseft.. ik scheen twee hebben liggen spugen na afloop maar je raad t al , dat weet ik ook niet eens meer haha… Maar goed het ging hier over jou natuurlijk….errr… ja je was inderdaad best rustig 😉 PS wanneer ga je weer eens naar AMsterdam naar die ene groothandel ?

  Like

 4. Ja hoor, ik kan het beamen, very relakzed. Nou stond je wel strak van de pijnstillers (bijna onder narcose haha) dus ik weet niet of dat nog van invloed was. Goeie reden om het nog eens over te doen…op blote voetjes EN in het wit 😉

  Like

 5. Je moet ook nooit blijven staan bij tikkertje!Ben erg benieuwd naar je logje over de personal training.@Inge. Glamping, da's heel luxe kamperen. Deden De Man en ik in juli ook, al wist ik toen nog niet dat dat glamping heette.

  Like

 6. glamping? moet ik weten wat dat is? en die clooney daar hadden ze het laatst bij #dwdd ook nog over, stelletje bakvissen aan die tafel hahaha te erg! alhoewel hij wel absoluut jammie was in from dusk till dawn #dietattoo!!!goed. morgen zal ik leuk meedoen met tikkertje. word je tenminste niet moe van, van deze versie ; )

  Like

 7. Een oor-watttuhhh?!?!?! *naarstig-aan-het-googelen-slaande* En dat van die narcose..mèn…tranen met tuiten jank ik iedere keer dat ze me onder zeil brengen…. Dat met die blote voetjes is toch al geregeld? heel snel, met de hele blogbups, die zichzelf wel uitnodigt, erbij?!?!! ;-P

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s